- Konu Yazar
Windows 7 görev çubuğu rengi nasıl değiştirilir?
Hemen yapılışına geçelim.- adım masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştir deyin görüntü alamadım kusura bakmayın.
- adım pencere rengine gelin.
- adım pencere rengine bastıkdan sonra karşınıza bu ekran gelecektir.
Görev çubuğu nasıl şeffaf yapılır?
Windows 10’da Şeffaf Görev Çubuğu
- İlk önce, Windows 10’da Microsoft Mağazası açın, TranslucentTB ve “üzerine tıklayınkurmak”button.
- Kurduktan sonra, Başlat menüsünden TranslucentTB uygulamasını başlatın.
- Görev çubuğunda görünen TranslucentTB simgesine sağ tıklayın, “Düzenli”ve” seçeneğini seçinAçık”seçenek.
Görev çubuğu nasıl görünmez yapılır?
Windows 8, 7 ve Vista. Görev çubuğuna sağ tıkla ve “Özellikler”i seç. Windows 8 kullanıyorsan masaüstü görünümünü açmak için Başlat menüsünden “Masaüstü”nü seç veya ⊞ Win + D tuşlarına bas. “Görev çubuğunu otomatik olarak gizle” kutucuğunu işaretle.
Windows 10 görev çubuğu nasıl yapılır?
Görev çubuğunda boş bir alana basılı tutun veya alana sağ tıklayın, Görev çubuğu ayarları öğesini seçin ve ardından Farenizi görev çubuğunun sonundaki Masaüstünü göster düğmesine götürdüğünüzde masaüstünü önizlemek için Göz at özelliğini kullan seçeneğini etkinleştirin.Görev çubuğu ve Başlat menüsü nedir?
Görev Çubuğu, Başlat Menüsü’nün de üzerinde bulunduğu ekranın alt kısmında bulunan açık programları ya da belgeleri gösteren bir Masaüstü elemanıdır. Açık bulunan tüm program, pencere ve belgeler görev çubuğunda gözlenebilir.
Windows 10 Başlat menüsü nasıl değiştirilir?
Başlat menüsüne klasör ekleyin
- Tıkla Başlat menü butonu.
- Seçiniz Ayarlar .
- Tıkla Kişiselleştirme fayans.
- Seç Başlat kenar çubuğundan.
- Tıklayın Başlangıçta hangi klasörlerin görüneceğini seçin .
- Ekrandaki uygulamaları açın veya kapatın.
Masaüstünü sağ tıklayıp Duvar kağıdını ayarla’yı seçin. Resimlerden birini seçerek duvar kağıdınız olarak ayarlayın. Duvar kağıdını günlük olarak değişecek veya yenilenecek şekilde de ayarlayabilirsiniz.