AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 7 etkinlestirme kodu nasil bulunur?

Editör

Yeni Üye

Windows 7 etkinleştirme kodu nasıl bulunur?​

Çözüm
- Not Defteri’ni başlatın.
- Aşağıdakileri kopyalayıp bir Not Defteri penceresine yapıştırın.
- Dosya -> Farklı Kaydet’i seçin.
- productkey.vbs dosyasını adlandırın ve Kaydet’i tıklayın .
- Dosya kaydedildikten sonra, dosyayı çift tıklatın; açılan pencere ürün anahtarını gösterecektir.

Windows 7 anahtarı ile Windows 10 aktivasyonu nasıl yapılır?​

Windows 7 anahtarı ile Windows 10 aktivasyonu nasıl yapılır?
Yükleme işlemi sırasında bir anahtar girmeseniz bile, Ayarlar> Güncelleme ve Güvenlik> Etkinleştirme bölümüne gidip Windows 10 ürün anahtarı yerine bir Windows 7 veya 8.1 anahtarı girebilirsiniz. Böylelikle bilgisayarınız bir dijital hak kazanacaktır.

Windows 10 etkinleştirilmiş mi?​

Windows 10 etkinleştirilmiş mi?
Başlat menüsünü açın. Aramak “Kontrol Paneli”ve aç şunu. Kontrol panelinde “sistem”seçeneği ve üzerine tıklayın. Altında “Windows etkinleştirme”bölümünde, görmelisiniz”Pencereler aktif”Windows 10 düzgün şekilde etkinleştirilirse.

Windows 7 Ultimate Ürün Anahtarı nerede bulunur?​

Normal şartlarda Windows 7 ya da Windows 8 yüklü gelen sistemlerde bilgisayarın kasası üzerine yerleştirilen bir etikette lisans anahtarı yer alır.

Windows 7 ürün anahtarı nereden bakılır?​

Windows 7 ürün anahtarı nereden bakılır?
Windows 7 veya Windows 8.1 ürün anahtarınızı bulma Genellikle ürün anahtarı, Windows’un fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, bir etikette veya Windows’un içinde geldiği kutudaki bir kartta bulunur.

Windows Product Key nasıl girilir?​

Windows Product Key nasıl girilir?
Windows tuşu + I kısayolunu kullanarak Ayarlar’ı açıyoruz ve Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir adımlarını izliyoruz. Açılan ekranda size verilen 25 haneli ürün anahtarını giriyoruz ve İleri tuşuna tıklıyoruz. Windows etkinleştirildi uyarısından sonra ekranı kapatabilirsiniz.
Windows 7 den 10 a geçiş ücretsiz mi?​
Herhangi bir Windows 7 ya da Windows 8.1 kullanıcısı, herhangi bir ücret ödemesi yapmadan Windows 10 yükseltmesi yapabiliyor.

Windows 10 Pro ürün anahtarımı nasıl öğrenirim?​

Windows 10 Pro ürün anahtarımı nasıl öğrenirim?
Komut istemi ile Windows 10 ürün anahtarı öğrenme:
- Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın.
- Adım #2: “cmd” yazın ve aratın.
- Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak.
- Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter’a basın.
- Adım #5: Bir süre bekleyin.

Windows 10 orijinal değilse ne olur?​

Windows 10 orijinal değilse ne olur?
Orijinal Windows 10 yerine korsan Windows 10 tercih edilmesi, özellikle de verilerin güvenliğini tehlikeye atıyor. Ayrıca bu tür yazılımlar, Microsoft tarafından sunulan güvenlik güncellemelerini de almıyor ve bu da bilgisayar korsanlarına karşı daha savunmasız kalınmasına neden oluyor.

Windows orjinal değilse ne olur?​

Windows XP’in orjinal olmazsa, var olan Windows programlarının (Internet Explorer, Windows Media Player) yeni sürümlerini kullanamazsın. İşletim sistemi güncelleştirmelerini yapamazsın. Bazı programlarda gereken doğrulamaları kullanamazsın.

Windows 7'nin etkinleştirme kodunu bulmak için önerdiğiniz adımları takip edebilirsiniz.
Windows 7 veya Windows 8.1 anahtarını kullanarak Windows 10'u etkinleştirmek oldukça basittir. Yükleme sırasında anahtarı girmeden, Ayarlar bölümünden Windows 10'a geçiş yapabilir ve Windows 7 veya 8.1 anahtarınızı girebilirsiniz. Bu şekilde bilgisayarınız dijital olarak etkinleştirilecektir.

Windows 10'un etkinleştirilip etkinleştirilmediğini kontrol etmek için Başlat menüsünden "Kontrol Paneli"ni açarak "Sistem" seçeneğine tıklayabilir ve "Windows etkinleştirme" bölümünde "Pencereler etkinleştirildi" uyarısını görebilirsiniz.

Windows 7 Ultimate ürün anahtarını bulmanın en yaygın yolu, bilgisayar kasasının üzerinde yer alan bir etikette lisans anahtarını bulmaktır. Ayrıca, Windows 7 veya Windows 8.1 ürün anahtarınızı genellikle Windows'un fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, kutudaki etikette veya kartta da bulabilirsiniz.

Windows 10 Pro ürün anahtarınızı öğrenmek için Komut İstemi'ni kullanabilirsiniz. Windows tuşu + R kombinasyonunu kullanarak "Çalıştır" ekranını açın, "cmd" yazarak Komut İstemi'ni açın ve aşağıdaki satırları girerek Enter tuşuna basın. Böylece 25 haneli ürün anahtarınızı öğrenebilirsiniz.

Eğer Windows 10 orijinal değilse, verilerinizin güvenliği tehlikeye atılabilir ve Microsoft tarafından sunulan güvenlik güncelleştirmelerini alamazsınız. Güvenlik nedeniyle orijinal Windows 10 kullanmanız önemlidir.

Windows XP'nin orijinal olmaması durumunda, yeni sürümlerden yararlanamaz, işletim sistemi güncellemelerini yapamaz ve bazı programlarda doğrulamalardan mahrum kalabilirsiniz.

Videolu anlatımınızda Windows 7 etkinleştirme kodu bulma yöntemine ilişkin detaylı bir açıklama bulunmamaktadır. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, bu konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri