AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 7 De Kamera Nasıl Açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Windows 7 De Kamera Nasıl Açılır? sorusu, Windows 7 işletim sistemine sahip kullanıcıların sık sorduğu bir sorudur. Kamera açma işlemi oldukça basittir. İlk olarak, Başlat menüsünden “Kamera” yazarak arama çubuğuna tıklayın. Ardından, “Kamera” uygulamasını seçin. Kamera uygulaması açıldığında, kameranın çalışması için izin vermeniz istenebilir. İzin ver butonuna tıklayarak kamerayı etkinleştirebilirsiniz. Artık kameranız hazır, istediğiniz gibi fotoğraf çekebilir veya video kaydedebilirsiniz. Kamera kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi için Windows 7 kullanıcı kılavuzunu inceleyebilirsiniz.
İçindekiler

Windows 7 De Kamera Nasıl Açılır?​

Windows 7 işletim sisteminde kamerayı açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Bilgisayarınızın masaüstünde bulunan “Başlat” düğmesine tıklayın.
2. Açılan menüde “Denetim Masası” seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. Denetim Masası penceresinde “Donanım ve Ses” başlığı altında “Cihazlar ve Yazıcılar” seçeneğini bulun ve tıklayın.
4. Açılan pencerede “Kamera” veya “Webcam” adı altında bir cihaz görüyorsanız, üzerine sağ tıklayın ve “Etkinleştir” seçeneğini seçin.
5. Eğer kameranız görünmüyorsa, “Cihaz Ekle” veya “Cihaz Ara” gibi bir seçenek bulunmalıdır. Bu seçeneği tıklayarak bilgisayarınıza bağlı olan kamerayı bulup etkinleştirebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek Windows 7 işletim sistemindeki kamerayı açabilirsiniz. Kameranızı kullanmadan önce sürücülerin doğru şekilde yüklendiğinden emin olmanız önemlidir. Ayrıca, bazı dizüstü bilgisayarlarda kamera için Fn tuşu ile kombinasyon yapmanız gerekebilir.

Windows 7 De Kamera Nasıl Açılır?​

Windows 7 de kamera nasıl açılır?
Web kamerasını açmak için Başlat menüsünden Kamera’yı seçin.
Kamera uygulamasında, “Kamera Aç” düğmesine tıklayın.
Kamera açıldığında, önizleme ekranında görüntüyü kontrol edebilirsiniz.
Çekmek istediğiniz fotoğrafı çekmek için “Fotoğraf Çek” düğmesine tıklayın.

Windows 7 de kamera nasıl açılır?
Başlat menüsünden Kamera’yı seçin.
Kamera uygulamasında, “Kamera Aç” düğmesine tıklayın.
Kamera açıldığında, önizleme ekranında görüntüyü kontrol edebilirsiniz.
Çekmek istediğiniz fotoğrafı çekmek için “Fotoğraf Çek” düğmesine tıklayın.

Geri