AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 7 Bilgisayarda Kamera Nasıl Açılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Windows 7 işletim sistemli bilgisayarlarda kamera nasıl açılır? Bilgisayarınızda kamera kullanmak için öncelikle kamera sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. Ardından, Başlat menüsünden “Cihazlar ve Yazıcılar” seçeneğini açın. Açılan pencerede, “Kamera” adını taşıyan bir cihaz bulunmalıdır. Bu cihazın üzerine sağ tıklayın ve “Etkinleştir” seçeneğini seçin. Kamera artık kullanıma hazır olmalıdır. Eğer kamera hala çalışmıyorsa, kontrol panelinden “Donanım ve Ses” bölümüne girin ve “Cihaz Yöneticisi”ni açın. Burada kamera ile ilgili bir sorun varsa, sürücüyü güncelleyin veya yeniden yükleyin.
İçindekiler

Windows 7 işletim sistemine sahip bir bilgisayarda kamerayı açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Başlat menüsünü açmak için sol alt köşedeki Windows simgesine tıklayın.
2. Başlat menüsünden “Denetim Masası”nı seçin.
3. Denetim Masası’nda “Donanım ve Ses” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
4. “Cihazlar ve Yazıcılar” bölümüne gidin ve “Kamera” veya “Webcam” adlı bir cihazın listelendiğinden emin olun. Eğer kamera listelenmiyorsa, bilgisayarınıza uygun bir sürücü yüklemeniz gerekebilir.
5. Kamera cihazının üzerine sağ tıklayın ve açılır menüden “Etkinleştir” seçeneğini seçin.
6. Kamerayı kullanmak için bir program veya uygulama açın. Örneğin, Skype gibi bir görüntülü görüşme uygulaması kullanabilirsiniz.
7. Kamera açıldığında, görüntüyü kontrol etmek için bir ayna veya başka bir yüzey kullanabilirsiniz.
Bu adımları izleyerek Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarınızda kamerayı açabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Windows 7 bilgisayarda kamera nasıl açılır?
1. Başlat menüsünden “Kamera” yazarak uygulamayı bulun.
2. Kamera uygulamasını açmak için üzerine tıklayın.
3. Kamera görüntüsünü görmek için “Başlat” düğmesine basın.
4. Kamera kullanmak için “İzin Ver” seçeneğini seçin.

Windows 7 bilgisayarda kamera açma işlemi için “Kamera” uygulamasını kullanabilirsiniz.
Kamera uygulamasını açmak için uygulamanın üzerine tıklayın.
Kamera görüntüsünü görmek için “Başlat” düğmesine basın.
Kamera kullanmak için “İzin Ver” seçeneğini seçin.
Kamera açma işlemi için “Kamera” uygulamasını arama kutusuna yazarak bulabilirsiniz.

Geri