- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Windows 7 arka planda çalışan gereksiz programlar nasıl kapatılır?
Sol taraftaki kenar çubuğun altındaki Gizlilik bölümünü ve ardından “Arka plan uygulamaları”nı seçin. Önceden yüklenmiş uygulamalar da dahil olmak üzere yüklü Modern uygulamaların bir listesini görürsünüz. Birinin arka planda çalışmasını önlemek için kaydırıcıyı “Kapalı”’ya getirin.Bilgisayar açılırken otomatik açılan programlar nasıl kapatılır?
windows + r tuşlarını kullanarak çalıştırı açınız daha sonra buraya msconfig yazcaksın. 4. sıradaki başlatmaya tıklayıp bilgisayar açıldığındaki otomatik çalışan programları görüceksin hangisinin başlamasını istemiyorsan yanından tiki kaldırıp tamam a basıcaksın.Windows başlangıcındaki programlar nereden kaldırılır?
Windows Başlangıcında açılan yazılımları kaldırın.
Arka planda çalışan programlar nasıl kapatılır?
Adım #1: Başlat menüsünden Ayarlar uygulamasını açın. Adım #2: Gizlilik menüsüne giriş yapın. Adım #3: Sol çubuktan Arka plan uygulamaları sekmesine tıklayın. Adım #4: İstediğiniz uygulamanın yanında bulunan düğmeyi kapatın.Bilgisayarı hızlandırmak için ne yapmalıyım Windows 7?
Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edin:- Başlat’a tıklayın. Arama kutusuna msconfig yazıp Enter’a basın.
- Sistem Yapılandırması penceresinde Başlangıç bölümüne gidin.
- Başlangıç için önemli olmayan işlemlerin yanındaki kutunun işaretini kaldırın.
- İşlemleri devre dışı bıraktıktan sonra Uygula ve Tamam’ı tıklayın.
Başlangıç nasıl açılır?
Başlangıç Ayarları’na dokunun veya tıklayın. Başlangıç Ayarları’nı görmüyorsanız Gelişmiş seçenekler’e dokunun veya tıklayın ve sonrasında Başlangıç Ayarları’na dokunun veya tıklayın. Yeniden başlat’a dokunun veya tıklayın ve bilgisayarınızın yeniden başlatılmasını bekleyin.
Windows 8 ve 8.1 İşletim Sistemlerinde Başlangıç’da çalışmasını istediğiniz programları “C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup” menüsüne atarak bilgisayarınızın başlangıç klasörüne erişebilirsiniz. Kırmızı yazılı yere sizin bilgisayarın kullanıcı adını yazacaksınız.
Başlangıçta uygulamanın çalışmasını nasıl kapatabilirim?
- Sistem Tepsisini Aç.
- Başlangıç sekmesini seç
- 3. Discord’u seç, ardından Devredışı bırak seçeneğine tıkla.