AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 7 aktivasyon kodu nasil girilir?

Editör

Yeni Üye

Windows 7 aktivasyon kodu nasıl girilir?​

Windows 7’yi internet üzerinden etkinleştirmek için:
- İnternete bağlanın.
- Başlat öğesine tıklayın, arama alanına sistem yazın ve ardından arama sonuçları listesinden Sistem Denetim Masası uygulamasını seçin.
- Sistem penceresinde, Windows etkinleştirme öğesine gidip ardından Ürün anahtarını değiştir öğesine tıklayın.

Windows 10 Pro ürün anahtarı nasıl etkinleştirilir?​

Donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows 10’u yeniden etkinleştirme
- Başlangıç düğmesini seçin ve ardındanAyarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme ‘yi seçin.
- Ürün anahtarını değiştir’i seçin.
- COA’daki ürün anahtarını girin ve yönergeleri izleyin.
Windows 7 Ultimate ürün anahtarı nasıl değiştirilir?​
Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Sistem tıklatarak Sistemi açın. Windows etkinleştirme altında etkinleştirme durumunuzu görebilirsiniz. Ayrıca Ürün anahtarını değiştirini tıklatarak ürün anahtarınızı değiştirebilirsiniz.

Windows 7 ürün anahtarı hangi dosyada?​

Windows 7 ürün anahtarı hangi dosyada?
ProduKey, sistemde yüklü olan Windows işletim sisteminin ve Microsoft Office’in lisans kodlarını karşınıza getiriyor. Uygulamayı indirip .exe dosyasını çalıştırmak yeterli. Karşınıza açılan pencereden lisans anahtarını görebilirsiniz.

Windows XP Key nasıl girilir?​

Windows XP Key nasıl girilir?
Evet, Windows’u etkinleştirmek için müşteri hizmetleri temsilcisine telefon etmek istiyorum seçeneğini ve ardından İleri’yi tıklatın. Ürün anahtarını değiştir’i tıklatın. Yeni anahtar kutularına yeni ürün anahtarını yazın ve Güncelleştir’i tıklatın.

Office ürün anahtarı nasıl değiştirilir?​

Anahtarı değiştirmek istediğiniz cihazda herhangi bir Office uygulamasında Dosya menüsünü seçin ve sonra menünün alt kısmındaki Hesap’ı seçin. Ürün Bilgileri altında Lisans Değiştir düğmesini seçin. Lisans Değiştir düğmesi yoksa, Office güncelleştirmelerini yüklemeniz gerekebilir.

Geri