- Konu Yazar
Windows 10 Yükleme Nasıl Yapılır?
Windows 10 nasıl kurulur?- Adım #1: Windows 10 indirme sayfasına gidin,
- Adım #2: “Aracı şimdi indirin” yazılı butona tıklayın,
- Adım #3: İndirilen “MediaCreationTool” dosyasını açın,
- Adım #4: Kullanıcı sözleşmesini kabul edin,
- Adım #5: “Başka bir bilgisayar için yükleme medyası” seçeneğini işaretleyip ilerleyin,
Windows 10 yeni sürümü nasıl yüklenir?
Windows 10 güncelleştirmeleri nasıl yapılır?
- Adım #1: Başlat menüsünden veya arama çubuğunda “Ayarlar” uygulamasını açın.
- Adım #2: Ayarlar uygulamasında “Güncelleştirme ve Güvenlik” menüsünü açın.
- Adım #3: Soldaki çubuktan “Windows Update” kısmına girin.
- Adım #4: “Güncelleştirmeleri denetle” butonuna basın.
Windows 10 nasıl edinilir?
Windows 10 iki yolu vardır: Windows 10 yüklü yeni bir cihaz satın alarak ya da uyumlu ve 7 bilgisayarla uyumlu bir yazılımın tam sürümünü Windows yükleyerek. En son donanım özelliklerinden yararlanmak için Windows 10 yüklü yeni bir bilgisayara geçmenizi öneririz.
Windows 10 uygulama nasıl yüklenir?
Başlat düğmesine gidin ve uygulamalar listesinden Başlat’ı Microsoft Store. Microsoft Store’da Uygulamalar veya Oyunlar sekmesine gidin. Herhangi bir kategoride daha fazlasını görmek için satırın sonundaki Tümünü göster’i seçin. İndirmek istediğiniz uygulamayı veya oyunu ve ardından Al’ı seçin.Windows 10 sürüm güncelleme nasıl yapılır?
[Windows 10] Windows sürümünü güncelleme (Özellik Güncellemesi)
- Windows arama kutusuna① [Güncellemeleri kontrol et] yazın ve aratın, ardından [Aç]② öğesine tıklayın.
- [Check for updates]③ öğesine tıklayın.
- Güncelleme bildirimi alırsanız [İndir ve yükle] öğesine tıklayarak④ güncellemeyi başlatın.
Windows 10 mağaza nasıl yüklenir?
Komut açıklaması: Aslında oldukça basit. Önce Microsoft Store paketini Get-AppxPackage uygulamasını kullanarak alıyoruz. Ardından, tüm kullanıcılar için Windows 10’da Windows mağaza uygulamasını yeniden yükleyen Add-AppxPackage’a bağlıyoruz. Bu kadar basit.