Windows 10 VPN ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Windows 10 VPN ne işe yarar?​

İster iş ister kişisel kullanımınız için olsun, Windows 10 bilgisayarınız ile bir sanal özel ağa (VPN) bağlanabilirsiniz. VPN bağlantısı, örneğin bir kafede veya benzeri şekilde umuma açık bir yerde çalışırken şirketinizin ağı ve İnternet için daha güvenli bir bağlantı ve erişim sağlamaya yardımcı olabilir.

VPN programları neden çalışmıyor?​

VPN yazılımınızın sürümü eski olabilir. İnternetiniz, sağlam bir bağlantı için çok yavaş olabilir. Cihazınızdaki güvenlik duvarı ya da antivirüs, VPN’inizi bloke ediyor olabilir. VPN ile diğer yazılımlar arasındaki uyuşmazlıktan dolayı bağlantı engelleniyor olabilir.
Windows 10 VPN nasıl kullanılır?
Windows 10 VPN kurulum ayarları VPN sağlayıcısı kısmında otomatik olarak Windows (yerleşik) seçmeniz yeterli oluyor. Bağlantı adı kısmında ise dilediğiniz bir ismi atayabilirsiniz. Sunucu adı veya adresi içinse tercih ettiğiniz servisin URL’sini girmeniz gerekiyor.
Touch VPN neden çalışmıyor 2021?
Çözüm – Touch VPN’i Sıfırlayın Başlat menüsünü açın ve Ayarlar’a gidin. Uygulamalar’a tıklayın ve ardından Uygulamalar ve Özellikler’e gidin. Dokunmatik VPN’i seçin. Gelişmiş Seçenekler’e ve ardından Sıfırla’ya tıklayın.

VPN nasıl değiştirilir Windows 10?​

Denetim Masası’nı kullanarak Windows 10 DNS ayarlarını değiştirme
- Denetim Masası’nı açın.
- Ağ ve İnternet’i tıklayın.
- Ağ ve Paylaşım Merkezi’ni tıklayın.
- Sol bölmedeki Adaptör ayarlarını değiştir seçeneğini tıklayın.
- Windows 10’u internete bağlayan ağ arayüzünü sağ tıklayın ve Özellikler seçeneğini seçin.

VPN ile giriş nasıl yapılır?​

- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Ağ ve internet. VPN’ye dokunun. Bu seçeneği bulamıyorsanız “VPN” ayarını arayın. Hâlâ bulamıyorsanız cihaz üreticinizden yardım alın.
- İstediğiniz VPN’ye dokunun.
- Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.
- Bağlan’a dokunun. VPN uygulaması kullanıyorsanız uygulama açılır.
VPN telefonda var mı?
Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın. VPN’ye dokunun. Bu seçeneği bulamıyorsanız “VPN” ayarını arayın. Hâlâ bulamıyorsanız cihaz üreticinizden yardım alın.
Touch VPN neden bağlanmıyor?

Chrome VPN ile niye çalışmıyor?​

Chrome’u açın ve Ctrl + Üst Karakter + Sil açmak içinTarama verilerini temizleMenü. Kontrol edin Önbelleğe alınan resimler ve dosyalar Kutu. Tıkla Net veriler buton. Chrome’u kapatın, VPN’yi yeniden etkinleştirin ve tekrar bağlanmayı deneyin.

Geri