Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 uygulama nasil silinir?

Editör

Yeni Üye

Windows 10 uygulama nasıl silinir?​

- Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.
- Programlar > Programlar ve Özellikler’i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır’ı ya da Kaldır/Değiştir’i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.

Microsoft Office 365 nasıl kaldırılır?​

Windows 10’da, Başlangıç düğmesine tıklayın ve denetim masası yazın. Enter tuşuna basın ve sonra Program Kaldır’a tıklayın. Ardından Kaldır’ Microsoft 365 Kaldır’a tıklayın.

Microsoft Store oyun nasıl silinir?​

Microsoft Store oyun nasıl silinir?
Yüklediğiniz oyunu kaldırmak için; Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Uygulamalar’ı seçin. Kaldırmak istediğiniz programı ve ardından Kaldır’ı seçin.

Bir uygulama nasıl silinir?​

Bir uygulama nasıl silinir?
Başlat öğesine tıklayın. Tüm Uygulamalar öğesini seçin. Kaldırmak istediğiniz uygulamayı veya programı bulun. Bu uygulamaya/programa sağ tıklayın ve Kaldır öğesini seçin (kaldır öğesini görmüyorsanız bu uygulama varsayılan uygulama olabilir).

Office 2019 süresi doldu ne yapmalıyım?​

Sarı uyarı çubuğunda ABONELİK SÜRESİ DOLDU uyarısını görüyorsanız, Office’i çevrimiçi yenilemek için Yeniden Etkinleştir’i ve sonra da Satın Al’ı seçin. Perakende satış mağazasından yeni, kullanılmamış bir Microsoft 365 ürün anahtarı satın aldıysanız Anahtarı Girin öğesini seçin.

Microsoft Destek ve Kurtarma Yardımcısı nedir?​

Microsoft Destek ve Kurtarma Yardımcısı sorunu tespit etmek için testler çalıştırır ve tanımlanan soruna yönelik en iyi çözümü sunar. Bu araç şu anda Office, Microsoft 365 veya Outlook sorunlarını çözebilir.

Bilgisayarda bir uygulama nasıl silinir?​

Bilgisayarda bir uygulama nasıl silinir?
Başlat Menüsünü açmak için Başlat düğmesine tıklayın. Başlat Menüsü açıldığında Denetim Masası menüsüne tıklayın. Denetim Masası penceresi açıldığında Programlar kategorisinin altındaki Program kaldır öğesine tıklayın. Görüntülenen listeden kaldırmak/silmek istediğiniz programı seçin.

Windows 10 üzerinde bir uygulamayı kaldırmak oldukça basittir. Aşağıda verdiğiniz adımlarla bir uygulamayı nasıl sileceğinizi detaylı olarak anlatacağım.

1. Başlat Menüsü: Başlat Menüsü'nü açmak için ekranınızın sol alt köşesinde bulunan Başlat düğmesine tıklayın.

2. Denetim Masası: Başlat Menüsü'nden Denetim Masası'na erişmek için aşağıdaki adımları takip edin:
- Başlat düğmesine tıkladıktan sonra "Denetim Masası" yazın ve Enter tuşuna basın.
- Açılan pencerede "Programlar" bölümüne tıklayın.

3. Program Kaldırma: Programlar bölümünden "Programları Kaldır" seçeneğine tıklayarak bilgisayarınıza yüklediğiniz uygulamaların listesini görebilirsiniz.

4. Programı Kaldırma: Kaldırmak istediğiniz uygulamayı listeden seçin. Seçtikten sonra üzerine sağ tıklayarak açılan menüden "Kaldır" veya "Kaldır/Değiştir" seçeneğini seçin. Karşınıza çıkacak olan ekrandaki talimatları takip ederek uygulamayı bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Windows 10 bilgisayarınızdan istediğiniz uygulamayı kolayca silebilirsiniz. Eğer herhangi bir adımda yardıma ihtiyacınız olursa bana sorabilirsiniz.

Geri