AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 Usbʼye Nasıl Atılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Windows 10 işletim sistemini yüklemek için Windows 10 Usbʼye Nasıl Atılır? sorusu sıklıkla sorulur. İşte adım adım rehber. İlk olarak, Windows 10′u indirin ve bir USB belleğe kaydedin. Ardından, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS ayarlarına girin. Boot menüsünden USB belleği seçin ve Windows 10 kurulumunu başlatın. Kurulum sihirbazını takip ederek dil, saat dilimi ve lisans bilgilerini girin. Ardından, disk bölümünü seçin ve kurulumu tamamlayın. Son olarak, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Windows 10′un keyfini çıkarın. Artık kullanıma hazır!
İçindekiler

Windows 10 USB’ye Nasıl Atılır?​

Windows 10 işletim sistemi, USB belleğe kurulabilir ve bu şekilde bilgisayara yüklenebilir. Windows 10’u USB’ye atmak için izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

1. Gerekli Malzemeleri Hazırlayın​

Windows 10’u USB’ye atmak için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:
– Boş bir USB bellek (en az 8 GB kapasiteli)
– Windows 10 ISO dosyası (Windows 10’un resmi web sitesinden indirilebilir)
– Rufus veya benzeri bir USB yazdırma aracı

2. Rufus’u İndirin ve Kurun​

Rufus, Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araçtır. Rufus’u indirip bilgisayarınıza kurun.

3. USB Belleği Hazırlayın​

– Rufus’u açın ve USB belleği seçin.
– “Önyüklenebilir disk oluştur” seçeneğini seçin ve ISO dosyasını seçmek için “CD sürücüsü” simgesine tıklayın.
– ISO dosyasını seçin ve “Başlat” düğmesine tıklayın.

4. Windows 10’u USB’ye Atın​

– Rufus, Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazmaya başlayacak ve bu işlem birkaç dakika sürebilir.
– İşlem tamamlandığında Rufus’u kapatın ve USB belleği bilgisayarınıza takın.

5. Bilgisayarınızı USB’den Başlatın​

– Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve BIOS veya UEFI ayarlarına girin.
– Önyükleme ayarlarını değiştirin ve USB belleği öncelikli olarak seçin.
– Ayarları kaydedin ve bilgisayarınızı tekrar başlatın.
– Bilgisayarınız USB bellekten başlayacak ve Windows 10 yükleme işlemi başlayacaktır.

6. Windows 10’u Kurun​

– Windows 10 yükleme sihirbazını takip edin ve gerekli ayarları yapın.
– Disk bölümlendirme ve kurulum seçeneklerini seçin.
– Windows 10’un yükleme işlemi tamamlandığında bilgisayarınız yeniden başlatılacak ve artık Windows 10 kullanıma hazır olacaktır.
Windows 10’u USB’ye atmak için yukarıdaki adımları izleyebilirsiniz. Bu yöntem, Windows 10’u temiz bir şekilde yüklemenizi sağlar ve mevcut verilerinizi silmez, bu nedenle önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Ayrıca, bilgisayarınızın BIOS veya UEFI ayarlarını değiştirirken dikkatli olun ve gerektiğinde profesyonel yardım alın.

Windows 10 Usbʼye Nasıl Atılır?​

Windows 10 usb’ye nasıl atılır?
Bir usb belleği biçimlendirerek Windows 10’u usb’ye atabilirsiniz.
Windows 10 iso dosyasını indirip usb’ye yazarak kurulum yapabilirsiniz.
Windows 10’u usb’ye atmak için Rufus gibi bir araç kullanabilirsiniz.
Windows 10 iso dosyasını usb’ye yazmak için Windows USB/DVD Download Tool’u kullanabilirsiniz.

Windows 10 usb’ye atmak için öncelikle uyumlu bir usb belleğe ihtiyacınız vardır.
Usb’ye Windows 10’u yazmak için Rufus gibi bir araç kullanabilirsiniz.
Windows 10 iso dosyasını indirip usb’ye yazarak kurulum yapabilirsiniz.
Windows 10’u usb’ye atmak için Windows USB/DVD Download Tool’u kullanabilirsiniz.
Usb’ye Windows 10’u yazmak, bilgisayarınızı başka bir cihazdan boot edebilmenizi sağlar.

Geri