AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 10 urun anahtari satin almak yasal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows 10 ürün anahtarı satın almak yasal mı?​

Microsoft’un resmi alışveriş sitesi Microsoft Store dışında satılan Windows lisans anahtarlarının satın alınması önerilmemektedir. Bunun sebebi ise, söz konusu olan lisans anahtarlarının önceden kullanılmış olabileceği, sahte olabileceği veya geçerli durumda sayılmayacağı etmenleridir.

Windows Key satın almak güvenli mi?​

Online ve ücretsiz Microsoft desteği ve güncellemeleri almaktadır. Anlık olarak tek bir cihazda aktif olarak kullanılabildiği için güvenlik ihlali / çalınma açısından bir sorun teşkil etmemektedir.
Windows 10’u yasal olarak sınırsızca kullanabilmeniz için, işletim sistemini etkinleştirmiş olmanız gerekiyor. Peki bu işlemi nasıl yapabilirsiniz? Lisanslı bir Windows 7 veya 8.1’den geliyorsanız, Windows 10 arka planda otomatik olarak etkinleştiriliyor.
Windows 10 Key Nereden satın alınır?
Ürün anahtarı, Windows’un dijital kopyasını satın aldıktan sonra gönderilen onay e-postasında bulunur. Microsoft, ürün anahtarlarının kaydını yalnızca çevrimiçi Microsoft mağazasından satın aldıysanız tutar. Microsoft hesabınızın Sipariş geçmişi bölümünde Microsoft’tan satın alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz.
Yazılım budur sitesi güvenilir mi?
Yazılım Budur güvenilir mi merak eden kullanıcılara da hatırlatmakta yarar var: Firma, satın alma işlemlerinizi 3D Secure ve 256 bit SSL şifreleme teknolojisi ile gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.

Windows 10 lisans anahtarı ne işe yarar?​

Dijital lisans (Windows 10 Sürüm 1511’de dijital yetkilendirme olarak adlandırılır), Windows 10’da ürün anahtarı girmenizi gerektirmeyen bir etkinleştirme yöntemidir. Ürün anahtarı, Windows’u etkinleştirmek için kullanılan 25 karakterlik bir koddur.

OEM key olup olmadığı nasıl anlaşılır?​

slmgr -dli Komutu girdikten sonra bir süre bekleyin. Karşınıza şuna benzer bir pencere çıkacaktır. Açılan pencerenin Açıklama kısmında lisans türünüzü RETAIL, OEM veya VOLUME_MAK olarak görebilirsiniz.
OEM KEY/Lisans Nedir? OEM (Original Equipment Manufacturer) Orijinal Ekipman Üreticisi anlamına gelmektedir. OEM tek bir bilgisayar da kullanılmak üzere tasarlanmış bir dijital lisans türüdür. OEM Lisanslar anakarta gömülüdür, anakarta gömülü olduğundan dolayı bilgisayarınıza format atsanız dahi lisansınız aktif kalır.
Windows ne kadar?
%7 indirimle Microsoft Windows 11 Home KW9-00660 64 Bit İşletim Sistemi 1.685 TL’ye, %50 indirimle Microsoft Windows 10 Pro 64bit İngilizce FQC-08929 İşletim Sistemi 20 TL’ye, %17 indirimle Windows 10 Pro OEM 64Bit Türkçe İşletim Sistemi 2.730 TL’ye sahip olabilirsiniz.
OEM key ne demek?

Geri