Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 Un Desteği Ne Zaman Bitiyor?

theking

Yeni Üye
Windows 10 Un Desteği Ne Zaman Bitiyor? Bu soru, birçok Windows kullanıcısı tarafından merak edilen ve önemli bir konudur. Microsoft, Windows 10 işletim sistemi için sağladığı destek süresini belirlemiştir. Ancak, destek süresinin ne zaman sona ereceği hakkında net bir tarih verilmemiştir. Microsoft, genellikle yeni bir işletim sistemi çıkardığında, eski işletim sistemine olan desteği kademeli olarak azaltır ve sonunda tamamen sonlandırır. Bu nedenle, Windows 10 için olan destek süresinin belli bir noktada sona ereceği beklenir. Kullanıcılar, destek süresinin bitiş tarihini takip etmeli ve gerektiğinde güncelleme yapmalıdır. Bu, bilgisayarlarının güvenliği ve performansı için önemlidir.
İçindekiler

Windows 10, 29 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürülen ve Microsoft tarafından geliştirilen bir işletim sistemidir. Ancak, Windows 10 için sunulan destek hizmetinin ne zaman sona ereceği birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Microsoft, Windows 10 için iki tür destek sunmaktadır: Ana akım destek ve genişletilmiş destek.
Ana akım destek süresi: Windows 10 için ana akım destek süresi, genellikle ürünün yayınlandığı tarihten itibaren 5 yıldır. Bu süre boyunca, Microsoft güvenlik güncelleştirmeleri, yeni özellikler ve diğer iyileştirmeler gibi hizmetler sunar.
Genişletilmiş destek süresi: Ana akım destek süresinin ardından, Windows 10 için genişletilmiş destek süresi başlar. Bu süre boyunca, yalnızca güvenlik güncelleştirmeleri sağlanır ve yeni özellikler veya iyileştirmeler sunulmaz. Genişletilmiş destek süresi genellikle 5 yıl daha sürer.
Windows 10’un ana akım destek süresi 13 Ekim 2020 tarihinde sona ermiştir. Ancak, genişletilmiş destek süresi hala devam etmektedir. Genişletilmiş destek süresinin ne zaman tam olarak sona ereceği konusunda bir açıklama yapılmamıştır. Bu nedenle, Windows 10’un genişletilmiş destek süresinin bitiş tarihi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.
Windows 10 kullanıcıları, güvenlik güncelleştirmelerinin sürekli olarak sağlandığından emin olmak için işletim sistemlerini güncel tutmaları önemlidir. Microsoft, kullanıcılarına güncellemelerin otomatik olarak yüklenmesini önermektedir. Ayrıca, Windows 10’un destek süreleri hakkında güncel bilgilere Microsoft’un resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Windows 10 destek süresi 14 Ekim 2025 tarihinde sona eriyor.
Windows 10 kullanıcıları, düzenli güncellemeler ve güvenlik yamaları alacaklar.
Microsoft, Windows 10’un güncellemelerini ve destek hizmetlerini sürekli olarak sağlıyor.
Windows 10’un destek süresi, kullanıcıların güncel ve güvende kalmasını sağlar.
Windows 10’un destek süresi boyunca yeni özellikler ve iyileştirmeler sunulacak.

Windows 10 destek süresi 14 Ekim 2025 tarihinde sona eriyor.
Windows 10 kullanıcıları, düzenli güncellemeler ve güvenlik yamaları alacaklar.
Microsoft, Windows 10’un güncellemelerini ve destek hizmetlerini sürekli olarak sağlıyor.
Windows 10’un destek süresi, kullanıcıların güncel ve güvende kalmasını sağlar.
Windows 10’un destek süresi boyunca yeni özellikler ve iyileştirmeler sunulacak.

Geri