AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 10 ücretli olacak mı?

SoruCevap

Yeni Üye
Windows 10 ücretli olacak mı?
Windows 10 işletim sistemine ücretsiz yükseltme işlemleri 31 Aralık 2017 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı önceki bir Windows sürümünden, Windows 10'a ücretsiz yükseltme gerçekleştirmek imkansızdır. Windows 10 işletim sistemini kullanabilmeniz için Microsoft Store üzerinden satın almalısınız.

Windows 10 hala ücretsiz mi?
Kullanıcılardan gelen geri bildirimlere ve yapılan denemelere göre; Windows 7 işletim sistemini kullanan herkes için Windows 10 hala ücretsiz geçiş yapılabilir durumda. Yani Windows 7 için gerçek bir lisansı olan herkes Windows 10 sistemine geçiş yapıp dijital lisansını ücretsiz olarak alabiliyor.

Windows 10 dan 11 e geçiş ücretli mi?
Windows 10'dan Windows 11'e yapılan yükseltmeler ücretsizdir.

Windows 10 nasıl ücretsiz yüklenir?
Ücretsiz Windows 10 yükseltmesi nasıl yapılır?

Adım #1: Buradan Windows 10 indirme sayfasına ulaşın.
Adım #2: “Download tool now” butonuna tıklayın.
Adım #3: İndirdiğiniz Windows 10 kurulumu dosyasını çalıştırın.
Adım #4: “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğini işaretleyin ve İleri tuşuna basın.
Windows 10 ücretsiz yüklenir mi?
Windows 10 kurmak zaten ücretsiz. Kurulumu yaptıktan sonra lisansını satın alıp kullanabilirsiniz.

Microsoft Windows ücretsiz mi?
Windows 10'un yayınlanmasıyla birlikte Windows 8.1 ve Windows 7 işletim sistemini kullananların ücretsiz olarak Windows 10'a geçiş yapması sağlanmıştı. Gerçekleştirilen kampanyanın 2016 yılında sona erdiği düşünülse de, kullanıcılar bugün de ücret ödemeden Windows 10'a terfi edebiliyor.

Windows 10 kaça yüklenir?
Genel olarak 20-60TL arasında diyebiliriz. Ancak o kadar parayı bilgisayarcıya vermek yerine, o paraya en az 8GB USB satın alıp kendiniz format atmanız daha mantıklı. Daha sonra 10TL gibi bir fiyatla OEM key alıp Windows'u orijinal etkinleştirebilirsiniz.

Windows 11 ücretsiz mi?
Windows 10 lisansına sahip olanlar Windows 11'i ücretsiz olarak indirebilecek. Yazılım devi Microsoft, birçok yeni özellikle birlikte büyük bir yeniden tasarım sunan Windows 11'i kullanıma sundu.

Geri