Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 orjinal olup olmadigini nasil anlariz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows 10 orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?​

Bunun için klavyenizden Windows+R tuşuna bastıktan sonra gelen komut istemcisi penceresine slmgr /xpr yazıp enter yaptığınızda makina kalıcı olarak etkinleştirildi uyarısı bulunuyorsa, işletim sisteminiz orjinal demektir.

Bir bilgisayarın yeri nasıl tespit edilir?​

Windows cihazınızı bulma https://account.microsoft.com/devices sayfasına gidip oturum açın.. Cihazımı Bul sekmesini seçin. Bulmak istediğiniz cihazı ve ardından cihazınızın konumunu gösteren haritayı görmek için Bul ‘u seçin.
Windows etkinleştirme kodu nerede yazar?
Genellikle ürün anahtarı, Windows’un fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, bir etikette veya Windows’un içinde geldiği kutudaki bir kartta bulunur. Windows bilgisayarınıza önceden yüklenmiş olarak geldiyse, ürün anahtarının cihazınızdaki bir etiket üzerinde olması gerekir.
Microsoft Office orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
Office hakkında: Hangi Office sürümünü kullanıyorum?
- Word veya Excel gibi herhangi bir Office uygulamasını açın ve Hesap’ı seçin.
- Ürün Bilgileri’nin altında Office ürününüzün adını ve bazı durumlarda tam sürüm numarasını görürsünüz.
- Bit sürümü gibi daha fazla bilgi için Excel hakkında’yı seçin.

Bir laptopun çalıntı olup olmadığı nasıl anlaşılır?​

Emniyet Genel Müdürlüğü cep telefonlarının ardından diz üstü bilgisayarlarda yaşanan hırsızlık olaylarını asgariye indirebilmek amacıyla yeni bir çalışma başlattı. “Laptop Takip Sistemi” adı verilen proje ile çalıntı dizüstü bilgisayarlar anında tespit edilebilecek.

Bir bilgisayarın IP adresini nasıl öğrenebiliriz?​

IP adresinizi Adres Defteri’Windows
- İnternet >Ayarlar > Ağ & Wi-Fi’> Başlat’ı Wi-Fi ardından bağlı olduğunuz Wi-Fi ağına seçin.
- Özellikler’in altında, IPv4 adresi’nin yanında gösterilen IP adresinizi bulun.
AnyDesk zararlı mı?
Kötü amaçlı yazılım RBI uyarısı: ‘AnyDesk’ mobil uygulamasını yüklemekten kaçının, aksi takdirde banka bakiyesini kaybetme riski vardır – WebSetNet.
Windows 10 ücretli mi?
Windows 10 işletim sistemine ücretsiz yükseltme işlemleri 31 Aralık 2017 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı önceki bir Windows sürümünden, Windows 10’a ücretsiz yükseltme gerçekleştirmek imkansızdır. Windows 10 işletim sistemini kullanabilmeniz için Microsoft Store üzerinden satın almalısınız.

Windows 10 etkinleştirme kodu nereye yazılır?​

Yükleme sırasında bir ürün anahtarı girmeniz istenir. Ya da yüklemeden sonra, ürün anahtarı girmek içinBaşlangıç düğmesini seçin, ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Güncelleştirme ürün anahtarı > Ürün anahtarını değiştir’i seçin.

Windows ürün anahtarı hangi dosyada?​

Peki ürün anahtarı bilgisayarın neresinde tutulur? ürün anahtarı bilgisayarlarda “C:\ windows\system32\config\software” dosyası içerisinde saklanır. Bu dosyalara baktığınızda kilitli olarak görünecektir.
Office sürümü nasıl öğrenilir?
Hangi Office sürümünü kullanıyorum?
- Windows’sanız, bir Word belgesi açın, sol üst köşeden Dosya’yı seçin ve ardından sol gezinti çubuğunda Hesap veya Yardım’a tıklayın.
- Pencerenin sağ tarafında, Ürün bilgileri altındaOffice sürümü ve bilginizi görebilirsiniz.

Geri