AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 nasil yapilir ucretsiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows 10 nasıl yapılır ücretsiz?​

Windows 10 işletim sistemine ücretsiz geçiş nasıl yapılır?
- Cihazınızda resmi bir Windows 7 sistemi olduğundan emin olun.
- Windows 10 indirme sayfasına gidin ve Aracı şimdi indirin tuşuna basın.
- İnen Media Creation Tool aracını açın ve terim ve koşulları kabul edin.
Windows 10 u nasıl etkinleştirebilirim?
Donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows 10’u yeniden etkinleştirme
- Başlangıç düğmesini seçin ve ardındanAyarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme ‘yi seçin.
- Ürün anahtarını değiştir’i seçin.
- COA’daki ürün anahtarını girin ve yönergeleri izleyin.

Windows’u etkinleştirmek için ne yapmalıyım?​

Windows 10 etkinleştirme nasıl yapılır?
- Adım #1: Windows 10 kurulum işlemini başlatın.
- Adım #2: Etkinleştirme için ürün anahtarı ekranı açılacak.
- Adım #3: 25 karakterden oluşan ürün anahtarınızı yazın ve “İleri” butonuna tıklayın.
- Adım #4: Windows 10 etkinleştirme işlemi kısa sürede tamamlanacak.
Windows 10 Güncelleme ücretsiz mi?
Microsoft tarafından yapılan güncelleme ile artık Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemleri için hiç bir şekilde ücretsiz güncelleme söz konusu değil. Eğer bugüne kadar bilgisayarınızı Windows 10’a taşımadıysanız, Home sürümü için 119,99$, Pro sürümü içinse 199,99$ ödemeniz gerekecek.

Windows 11 ücretsiz olacak mı?​

Ücretsiz yükseltilebilir miyim? Windows 10’dan Windows 11’e yapılan yükseltmeler ücretsizdir.
Windows 10 kaç tl yüklenir?
Genel olarak 20-60TL arasında diyebiliriz. Ancak o kadar parayı bilgisayarcıya vermek yerine, o paraya en az 8GB USB satın alıp kendiniz format atmanız daha mantıklı. Daha sonra 10TL gibi bir fiyatla OEM key alıp Windows’u orijinal etkinleştirebilirsiniz.

Windows 10 aktif mi?​

Başlat menüsünü açın. Aramak “Kontrol Paneli”ve aç şunu. Kontrol panelinde “sistem”seçeneği ve üzerine tıklayın. Altında “Windows etkinleştirme”bölümünde, görmelisiniz”Pencereler aktif”Windows 10 düzgün şekilde etkinleştirilirse.
Windows 11 kaç para olacak?
Windows 11 Fiyatı Ne Kadar? Yeni bir Windows 11 lisansı satın almak istediğinizde Home Edition için 1.299 TL, Pro için 1.899 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Eğer halihazırda sahip olduğunuz bir Windows 10 lisansı bulunuyorsa, Windows 11 için ücretsiz yükseltme teklifinden faydalanabilirsiniz.

Geri