Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 Masaüstü Arka Plan Resmi Nerede?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Windows 10 Masaüstü Arka Plan Resmi Nerede? Windows 10’da masaüstü arka plan resmini değiştirmek oldukça kolaydır. İlk olarak, Ayarlar menüsüne gidin ve ardından Özelleştirme seçeneğini seçin. Burada, Masaüstü Arka Planı bölümüne tıklayın. Şimdi, Resimler veya Renkler sekmesini seçerek arka planınızı değiştirebilirsiniz. Eğer bir resim kullanmak istiyorsanız, Gözat düğmesine tıklayarak bilgisayarınızdaki bir resmi seçebilirsiniz. Ayrıca, Windows Mağazası‘ndan da farklı arka planlar indirebilirsiniz. Arka planınızı değiştirdikten sonra, yeni görünümü masaüstünüzde göreceksiniz.
İçindekiler

Windows 10 Masaüstü Arka Plan Resmi Nerede?​

Windows 10 işletim sistemi, kullanıcıların masaüstü arka plan resmini özelleştirmelerine izin verir. Arka plan resmi, bilgisayarın masaüstünde görünen görüntüdür ve kişiselleştirme amacıyla değiştirilebilir. Peki, Windows 10’da masaüstü arka plan resmi nerede bulunur ve nasıl değiştirilir?
Masaüstü arka plan resmini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Başlat menüsünü açın ve “Ayarlar” seçeneğini tıklayın.
Adım 2: Ayarlar penceresinde “Kişiselleştirme” seçeneğini tıklayın.
Adım 3: Sol taraftaki menüden “Masaüstü Arka Planı” seçeneğini tıklayın.
Adım 4: Sağ taraftaki “Gözat” düğmesine tıklayarak bilgisayarınızdaki resimleri veya Windows’un önerdiği resimleri seçebilirsiniz.
Adım 5: Arka plan resmini seçtikten sonra, “Uygula” düğmesine tıklayarak değişiklikleri kaydedin.
Bu adımları izleyerek Windows 10’da masaüstü arka plan resmini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Arka plan resmi seçimi kişisel tercihlere bağlıdır ve kullanıcılar istedikleri herhangi bir resmi kullanabilirler.
Windows 10’da masaüstü arka plan resmini değiştirmek için yukarıdaki adımları izlemeniz yeterlidir. Bu şekilde bilgisayarınızın masaüstü görüntüsünü kişiselleştirebilir ve istediğiniz bir arka plan resmi kullanabilirsiniz.

Windows 10 Masaüstü Arka Plan Resmi Nerede?​

Windows 10 masaüstü arka plan resmi, Ayarlar menüsünden kişiselleştirme seçeneği altında bulunabilir.
Arka plan resmini değiştirmek için, masaüstüne sağ tıklayarak “Arka Planı Değiştir” seçeneğini kullanabilirsiniz.
Windows Mağaza’dan veya İnternet’ten farklı arka plan resimleri indirebilirsiniz.
Arka plan resmini “Resim” veya “Renk” olarak ayarlayabilirsiniz.
Windows 10’da masaüstü arka planınızı slayt gösterisi olarak da ayarlayabilirsiniz.

Windows 10 masaüstü arka plan resmi Ayarlar menüsünde kişiselleştirme seçeneği altında bulunabilir.
Arka plan resmini değiştirmek için masaüstüne sağ tıklayarak “Arka Planı Değiştir” seçeneğini kullanabilirsiniz.
Windows Mağaza’dan veya İnternet’ten farklı arka plan resimleri indirebilirsiniz.
Arka plan resmini “Resim” veya “Renk” olarak ayarlayabilirsiniz.
Windows 10’da masaüstü arka planınızı slayt gösterisi olarak da ayarlayabilirsiniz.

Geri