Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 Kurmak ucretsiz mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Windows 10 Kurmak ücretsiz mi?​

Windows 10 kurmak zaten ücretsiz. Kurulumu yaptıktan sonra lisansını satın alıp kullanabilirsiniz.

Ücretsiz Windows var mı?​

Windows 10’un yayınlanmasıyla birlikte Windows 8.1 ve Windows 7 işletim sistemini kullananların ücretsiz olarak Windows 10’a geçiş yapması sağlanmıştı. Gerçekleştirilen kampanyanın 2016 yılında sona erdiği düşünülse de, kullanıcılar bugün de ücret ödemeden Windows 10’a terfi edebiliyor.

Windows 10 kurulum dosyası kaç gb?​

Windows 10 kurulum dosyası kaç gb?
Hectopat. Windows 10 kurulumu için flash bellek en az 8 GB olması gerektiği yazıyor. Ancak ISO dosyası 3, 71GB.

Windows kaç ücretsiz?​

Windows 10 lisansına sahip olanlar için tamamen ücretsiz. Windows 11 şu an yeni nesil cihazlara gönderildi, uyumlu tüm cihazlara gönderilmesi ise 2022 yılı ortalarına kadar sürmesi bekleniyor.

Windows 10 ücreti ne kadar?​

%8 indirimle Microsoft Windows 11 Home KW9-00660 64 Bit İşletim Sistemi 1.663 TL’ye, %17 indirimle Windows 10 Pro OEM 64Bit Türkçe İşletim Sistemi 2.711 TL’ye, %12 indirimle DELL 634-BSFZ Windows Server Essentials 2019 Rok 64bit 25 Kullanıcı İşletim Sistemi 5.408 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Windows Ürününü Şimdi Etkinleştir ne demek?​

Windows Ürününü Şimdi Etkinleştir ne demek?
Etkinleştirme, Windows kopyanızın orijinalolduğunu ve Microsoft Yazılımı Lisans Koşullarının izin verdiği sayıdan daha fazla cihazda kullanılmadığını doğrulamaya yardımcı olur.
Windows 10 her bilgisayara yüklenir mi?​
Microsoft’un Windows Uyumluluk Merkezi’ni kullanarak bilgisayarınızın Windows 10’a uygun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Araç, aslında PC’nizin Windows 8.1’e yükseltmeye uygun olup olmadığına bakıyor, ancak daha önce de söylediğimiz gibi Windows 8.1’i çalıştırabilen PC’ler, Windows 10’u da çalıştırabilecek.
Windows 10 kurulum USB kaç GB?​
En az 8 GB alana sahip boş bir USB flash sürücü veya harici sabit sürücü ya da boş bir DVD (ve DVD yazıcı).

Evet, Windows 10'u ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Ancak, belirttiğiniz gibi kurulumu yaptıktan sonra lisansı satın almanız gerekecektir. Microsoft, eski Windows sürümlerinden (Windows 7 ve Windows 8.1) geçiş yapan kullanıcılara ücretsiz Windows 10 güncellemesi sunmuştu. Bu kampanya 2016 yılında sona erdi ancak halen bazı durumlarda ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.

Windows 10 kurulum dosyası boyutu hakkında soru sormuşsunuz. Windows 10 kurulum dosyası, genellikle ISO dosyası olarak indirilir ve boyutu yaklaşık 3.71 GB'dir. Ancak, kurulum esnasında diskte gerekli yer açılması ve geçici dosyaların depolanabilmesi için en az 8 GB'lik bir depolama alanına ihtiyaç duyulmaktadır.

Windows 10'un ücretsiz olup olmadığı konusunda açıklık getireyim. Mevcut Windows 10 lisansınız varsa, Windows 10 kullanmak tamamen ücretsizdir. Öte yandan, yeni bir lisans satın almanız gerekebilir.

Windows 10 kurulumu için minimum gereksinimlerden biri de en az 8 GB alanı olan bir USB flash sürücü veya harici sabit sürücüdür. Ayrıca, kurulum dosyasını DVD'ye yazdırarak da kurulum yapabilirsiniz.

Windows ürününü etkinleştirmek, Windows işletim sisteminin orijinal olduğunu ve Microsoft'un lisans koşullarının gerektirdiği şekilde kullanıldığını doğrulamak anlamına gelir. Bu, lisanslama sürecinin tamamlanması anlamına gelir ve Windows'un tüm özelliklerini kullanmanıza olanak tanır.

Son olarak, bilgisayarınıza Windows 10 yükleyip yükleyemeyeceğinizi kontrol etmek için Microsoft'un Windows Uyumluluk Merkezi'ni kullanabilirsiniz. Bu araç, mevcut bilgisayarınızın Windows 10'a yükseltmeye uygun olup olmadığını size gösterecektir.

Herhangi başka bir sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım!

Geri