AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 10 İtunes Nasıl İndirilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Windows 10 İtunes Nasıl İndirilir? Windows 10 işletim sisteminde iTunes nasıl indirilir? İşte adım adım rehber. İlk olarak, Windows 10 işletim sistemine sahip bir bilgisayarınız olmalıdır. Ardından, iTunes resmi web sitesine gidin ve güncel sürümü indirin. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, iTunes kurulum dosyasını açın ve kurulum işlemini başlatın. Kurulum sırasında gerekli izinleri verin ve adımları takip edin. Kurulum tamamlandıktan sonra, iTunes simgesini masaüstünde veya başlat menüsünde bulabilirsiniz. Artık iTunes kullanmaya başlayabilirsiniz.
İçindekiler

Windows 10 İçin iTunes Nasıl İndirilir?​

Windows 10 için iTunes indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. İlk olarak, Windows 10 işletim sisteminin bilgisayarınızda yüklü olduğundan emin olun. Eğer yüklü değilse, Microsoft’un resmi web sitesinden Windows 10’u indirip yükleyebilirsiniz.
2. Ardından, internet tarayıcınızı açın ve Apple’ın resmi web sitesine gidin.
3. Apple’ın web sitesinde, iTunes’in indirme sayfasını bulun. Bu genellikle “iTunes İndir” veya benzer bir başlık altında olabilir.
4. İndirme sayfasında, Windows 10 için uyumlu olan en son iTunes sürümünü bulun ve indirme bağlantısına tıklayın.
5. İndirme işlemi başladıktan sonra, iTunes’in kurulum dosyasını bilgisayarınıza kaydedin.
6. İndirme tamamlandıktan sonra, iTunes kurulum dosyasını çift tıklayarak çalıştırın.
7. Kurulum sihirbazını takip ederek iTunes’i bilgisayarınıza kurun.
8. Kurulum tamamlandıktan sonra, iTunes’i açabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Artık Windows 10 işletim sisteminde iTunes’i kullanmaya hazırsınız. iTunes’i kullanarak müzik dinleyebilir, videolar izleyebilir, podcast’leri takip edebilir ve diğer birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın, iTunes’i düzenli olarak güncellemeniz gerekebilir ve iTunes Store’dan içerik indirmek için bir Apple Kimliği’ne sahip olmanız gerekmektedir.

Windows 10 İtunes Nasıl İndirilir?​

Windows 10 için iTunes, resmi Apple web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.
İndirme işlemi için güvenilir bir internet bağlantısı gereklidir.
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, indirilen dosyayı açarak kurulumu başlatabilirsiniz.
Kurulum sırasında gerekli adımları takip ederek iTunes’u Windows 10’a yükleyebilirsiniz.
Windows 10’da iTunes kullanabilmek için Apple Kimlik bilgilerinizle giriş yapmanız gerekmektedir.

Windows 10 için iTunes’u ücretsiz olarak Apple web sitesinden indirebilirsiniz.
İndirme işlemi için güvenilir bir internet bağlantısı gereklidir.
İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, dosyayı açarak kurulumu başlatabilirsiniz.
Kurulum sırasında gerekli adımları takip ederek iTunes’u Windows 10’a yükleyebilirsiniz.

Geri