AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 10 İndirilen Dosyalar Nerede?

SoruCevap

Yeni Üye
Windows 10 indirilen dosyalar nerede? İndirilen dosyaları Windows 10 işletim sisteminde bulmak oldukça kolaydır. İndirilen dosyalar genellikle İndirilenler klasöründe saklanır. Bu klasöre Windows 10 işletim sistemi tarafından otomatik olarak kaydedilen her dosya eklenir. İndirilen dosyaları Windows 10 İşletim Sistemi’nde bulmak için Dosya Gezgini‘ni açın ve sol taraftaki menüden İndirilenler klasörünü seçin. İndirilen dosyalarınızı bu klasörde bulabilir ve düzenleyebilirsiniz. İndirilen dosyaları başka bir yere kaydetmek isterseniz, İndirilenler klasörünü seçerek dosyaları istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.
İçindekiler

Windows 10 İndirilen Dosyalar Nerede?​

Windows 10 işletim sisteminde indirilen dosyaların kaydedildiği varsayılan yer kullanıcının “İndirilenler” klasörüdür. Bu klasör genellikle kullanıcının ana kullanıcı klasöründe bulunur. İndirilen dosyalar, tarayıcı veya başka bir program aracılığıyla internetten indirildiğinde otomatik olarak bu klasöre kaydedilir.
Eğer indirilen dosyaları farklı bir yere kaydetmek isterseniz, tarayıcınızın veya indirme işlemini gerçekleştiren programın ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bu ayarlar genellikle “İndirme Ayarları” veya “Dosya İndirme Yeri” gibi bir başlık altında bulunur. Ayarları değiştirerek, indirilen dosyaların kaydedileceği konumu istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz.
Windows 10’da indirilen dosyaları bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Bilgisayarınızda Dosya Gezgini’ni açın.
Sol tarafta “Bu PC” veya “Benim Bilgisayarım” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
Açılan pencerede “Kullanıcılar” klasörünü bulun ve üzerine tıklayın.
İndirilen dosyaların kaydedildiği “İndirilenler” klasörünü bulun ve üzerine tıklayın.
Bu adımları takip ederek, Windows 10 işletim sisteminde indirilen dosyalarınızı bulabilir ve istediğiniz şekilde yönetebilirsiniz.

Windows 10 İndirilen Dosyalar Nerede?​

Windows 10 İndirilen Dosyalar Nerede?
İndirilen dosyalar varsayılan olarak “İndirilenler” klasöründe saklanır.
İndirilen dosyaları “İndirilenler” klasöründe bulabilirsiniz.
Dosyaları “İndirilenler” klasöründe arayabilirsiniz.
Windows 10’da indirilen dosyalar “İndirilenler” klasörüne kaydedilir.

İndirilen dosyalar varsayılan olarak “İndirilenler” klasöründe saklanır.
Dosyaları “İndirilenler” klasöründe arayabilirsiniz.
Windows 10’da indirilen dosyalar “İndirilenler” klasörüne kaydedilir.

Geri