AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

WHM ne demek?

Editör

Yeni Üye

WHM ne demek?​

WHM (Web Host Manager) birden çok cPanel tabanlı siteyi yönetmenize izin veren bir kontrol panelidir.

Plesk panele nasıl giriş yapılır?​

Plesk Panel’e Nasıl Giriş Yaparım?
- com.tr adresinden Müşteri Panelinize giriş yapınız.
- Müşteri paneline giriş yaptıktan sonra Hostinglerim’e tıklayınız.
- cPanel’ine girmek istediğiniz hostingin en sağında ki Yönet butonuna tıklayınız.
- Açılan sayfada Kontrol Paneline Gir butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Host Manager ne demek?​

Host Manager ne demek?
WHM (Web Host Manager): Birçok siteyi ve sunucu özelliklerini yönetmek için kullanılan kontrol panelidir. Hosting: Dosyalarınızın, internet üzerinden erişilmesini sağlayan, sunucu üzerinde özel olarak ayrılmış bir alandır.

Plesk panel nasıl kurulur?​

Plesk panel nasıl kurulur?
Windows işletim sisteminde Plesk Panel kurulumunu gerçekleştirmek için öncelikle “ https://page.plesk.com/plesk-onyx-free-download “ adresinden “plesk-installer. exe” dosyasını indirmeniz gerekmektedir. “plesk-installer. exe” kurulum dosyasını indirdikten sonra programı çalıştırarak kurulum işlemine başlayınız.

Plesk nedir nasıl kullanılır?​

Plesk, ticari kullanımlı web hosting kullanımı ve organizasyonunu sağlayan, otomasyon yazılım paketi ve kontrol paneli olarak tanımlanmaktadır….Plesk Ne İşe Yarar?
- Web sitelerine ait dosyalar, Plesk paneli üzerinden eklenmekte ve düzenlenmektedir.
- Web sitelerinin alan adları Plesk ile kolayca yönetilmektedir.

Plesk Reseller nedir?​

Plesk, ticari kullanımlı web hosting kullanımı ve organizasyonunu sağlayan, otomasyon yazılım paketi ve kontrol paneli olarak tanımlanmaktadır.

Plesk ne işe yarar?​

Plesk ne işe yarar?
Plesk panel, web sitesi yönetimine yardımcı olan bir kontrol paneldir. Hem Windows hem de Linux işletim sistemlerinde kullanılabilen Plesk Panel, tüm hosting işlemlerinizi kolayca kontrol edebilmenize yardımcı olur.

WHM (Web Host Manager) terimi, birden çok cPanel tabanlı web sitesini yönetmenize olanak tanıyan bir kontrol panelidir. Bu panel, sunucu özelliklerini ve siteleri yönetmek için kullanılır. Ayrıca, WHM üzerinden hosting hesaplarını oluşturabilir, yedekleme işlemlerini gerçekleştirebilir ve diğer yönetim görevlerini yerine getirebilirsiniz.

Plesk Panel'e giriş yapmak için ise aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir:
1. "com.tr" adresinden Müşteri Panelinize giriş yapın.
2. Müşteri paneline giriş yaptıktan sonra "Hostinglerim"e tıklayın.
3. cPanel'e girmek istediğiniz hostingin en sağında bulunan "Yönet" butonuna tıklayın.
4. Açılan sayfada "Kontrol Paneline Gir" butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Plesk Panel ise ticari kullanımlı web hosting hizmetlerini sağlayan bir otomasyon yazılımı ve kontrol panelidir. Plesk Panel üzerinden web sitelerine ait dosyaları ekleyebilir, düzenleyebilir ve web sitelerinin alan adlarını kolayca yönetebilirsiniz.

Plesk Panel'in kurulumu için Windows işletim sistemine Plesk Panel kurulumunu gerçekleştirmek için belirli adımları takip etmeniz gerekmektedir. Öncelikle belirtilen adresten "plesk-installer.exe" dosyasını indirerek kurulum işlemine başlayabilirsiniz.

Son olarak, Plesk Panelin ne işe yaradığı sorusuyla ilgili olarak; Plesk panel, web sitesi yönetimine yardımcı olan bir kontrol panelidir. Hem Windows hem de Linux işletim sistemlerinde kullanılabilen Plesk Panel, hosting işlemlerinizi kolayca kontrol etmenize ve yönetmenize yardımcı olur.

Geri