AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Whirlpool kime satildi?

Editör

Yeni Üye

Whirlpool kime satıldı?​

Arçelik, stratejik büyüme hedefi doğrultusunda ABD merkezli Whirlpool’un Türkiye’deki üretim operasyonlarını gerçekleştiren Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş’yi 78 milyon Euro’ya satın aldı.

Whirlpool Manisa fabrikası ne üretiyor?​

Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin 134 bin metrekare kapalı toplam 245 bin metrekarelik alanda bulunan üretim tesislerinde soğutucu ve çamaşır makinesi üretimi gerçekleştiriliyor.

Arcelik ne zaman taşınıyor?​

Arcelik ne zaman taşınıyor?
Arçelik’in Çayırova Kampüsü’ndeki 3,5 milyon adet toplam kapasiteye sahip Çamaşır Makinesi üretim tesisinin 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Arçelik Üretim ve Teknoloji A.Ş.’nin Manisa’da bulunan üretim tesislerindeki mevcut kullanılabilir alanlara taşınacak.

Arçelik nereye taşınacak?​

Arçelik, çamaşır makinesi üretim tesisinin Manisa’ya taşınacağını duyurdu. Çayırova Kampüsü’nde 3,5 milyon adet toplam kapasiteye sahip çamaşır makinesi üretim tesisi, 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Manisa’da bulunan üretim tesislerine taşınacağı bildirildi.

Whirlpool kime ait?​

BEYAZ EŞYA MARKALARI VE HANGİ ÜLKEYE OLDUĞU
Beyaz Eşya Markaları | Hangi Ülkenin Olduğu
Uğur | İsmindende belli olduğu üzere Türk Markası
Vestel | Türk Markası
Whirlpool | Amerikan Markası (Almanya,İtalya,Polonya ve Türkiyede üretim yapılmaktadır)
Zanussi | İtalyan Markası Electrolux bünyesinde.

Aristonu kim satın aldı?​

Aristonu kim satın aldı?
Ekim 2014’te Indesit’in% 56’sı Whirlpool Corporation tarafından satın alındı ve Hotpoint-Ariston marka adını kullanmaya devam etti.
Manisa Arçelik fabrikası ne üretiyor?​
Yıllık 2.7 milyon adet soğutucu ve çamaşır makinesi üretim kapasitesine sahip fabrikalardan 3 yıl boyunca Whirlpool’un Avrupa’daki şirketlerine ihracat gerçekleştirilecek.
Arçelik Manisada hangi fabrikayı aldı?​
Arçelik’ten Mayıs 2021’de yapılan açıklamada, stratejik büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekleyen şirket, Whirlpool’un Manisa’daki işletmesi içerisinde yer alan, 2 fabrikası ve depolama alanı bulunan Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ’yi satın almak üzere anlaşma imzaladığı belirtilmişti.

Arçelik Bolu fabrikası taşınıyor mu?​

Arçelik Bolu fabrikası taşınıyor mu?
ARÇELİK KAP’A BİLDİRDİ: ÜRETİM TESİSİ MANİSA’YA TAŞINIYOR.

Arçelik Bolu’dan taşınıyor mu?​

Arçelik yeniden yapılanma kapsamında geçen yıl Avusturya’daki Elektra Bregenz şirketinin ankastre fırın ve ocak üretim tesisini Bolu’ya taşımıştı.

Arçelik Manisa fabrikası ne zaman açılacak?​

Arçelik, KAP’a yaptığı bildirimde, 3,5 milyon adet toplam kapasiteye sahip çamaşır makinesi üretim tesisinin 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Manisa’ya Keçiliköy OSB’ye taşınacağını duyurdu.

Hotpoint Türkiye’den neden çekildi?​

Hotpoint Türkiye’den neden çekildi?
Whirlpool Corporation’dan Reuters’a yapılan açıklamada şirketin “mevcut ticari faaliyeti üzerine yeniden odaklanmak ve doğru ölçekte tekrar konumlandırmak üzere” Türkiye yerel satış operasyonundan çıkma kararı aldığı belirtildi.

Hotpoint hangi ülkenin malı?​

Hotpoint, Amerikan ve Avrupa ev aletleri markasıdır. Markanın mülkiyeti, Avrupalı hakları olan Amerikan şirketi Whirlpool Corporation ve GE Appliances’ni satın alarak Kuzey Amerika haklarına sahip olan Çin şirketi Haier arasındadır. Hotpoint, Kaliforniya’da 1911’de kuruldu ve 1920’de İngiliz pazarına girdi.

Arçelik fabrikaları nerelerde var?​

Arçelik şimdi Türkiye, Romanya, Rusya, Çin, Güney Afrika Cumhuriyeti, Tayland, Pakistan ve Bangladeş’te toplam yirmi iki fabrikada üretim yapıyor.

Whirlpool, Türkiye'deki üretim operasyonlarını gerçekleştiren Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi 78 milyon Euro'ya Arçelik'e satmıştır. Bu satın almanın ardından Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Manisa'da bulunan üretim tesislerinde soğutucu ve çamaşır makinesi üretimi devam etmektedir.

Arcelik’in Çayırova Kampüsü’ndeki çamaşır makinesi üretim tesisi, 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Manisa'daki Arçelik Üretim ve Teknoloji A.Ş.’nin mevcut alanlarına taşınacaktır. Arçelik, Manisa'ya taşınmayla ilgili planlarını duyurmuş ve bu sürecin kademeli olarak gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Whirlpool'un Türkiye'de üretim yapan Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş şu anda Arçelik'e aittir. Whirlpool'un Avrupa'daki şirketleri için 3 yıl boyunca 3,5 milyon adet soğutucu ve çamaşır makinesi üretiminden ihracat yapılacaktır.

Arcelik, Mayıs 2021'de Whirlpool Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Manisa'daki işletmesi içerisinde bulunan 2 fabrika ve depolama alanını satın almıştır. Ayrıca, Arcelik'in Bolu fabrikası Avusturya'daki Elektra Bregenz tesisini taşımıştır.

Arcelik'in Manisa'daki yeni çamaşır makinesi üretim tesisi 2023 ve 2024 yıllarında kademeli olarak Keçiliköy OSB'ye taşınacaktır. Bu taşınma süreciyle ilgili detaylar Arçelik tarafından KAP'a bildirilmiştir.

Hotpoint markası, Amerikan ve Avrupa ev aletleri markasıdır. Whirlpool Corporation ve GE Appliances’in haklarına sahip olan marka Türkiye'den çekildiği belirtilmiştir.

Arcelik şu anda Türkiye, Romanya, Rusya, Çin, Güney Afrika Cumhuriyeti, Tayland, Pakistan ve Bangladeş'te toplam yirmi iki fabrikada üretim yapmaktadır. Bu fabrikalar aracılığıyla Arçelik geniş bir coğrafyada üretim gerçekleştirmektedir.

Geri