AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Where Do You Study Sorusuna Nasıl Cevap Verilir?

SoruCevap

Yeni Üye
Where Do You Study Sorusuna Nasıl Cevap Verilir? Öğrencilerin eğitim aldıkları yerleri anlatırken, üniversite, okul veya eğitim kurumu gibi kelimeler kullanabilirsiniz. Örneğin, “Ben üniversitede hukuk okuyorum.” veya “Ben lise 2. sınıfta öğrenciyim.” gibi cevaplar verebilirsiniz. Öğrencilerin ders çalıştığı veya derslerine hazırlandığı yerleri de belirtebilirsiniz. Örneğin, “Ben kütüphanede ders çalışıyorum.” veya “Ben evde ders çalışıyorum.” şeklinde yanıtlayabilirsiniz. Öğrencilerin uzaktan eğitim aldığı durumlarda ise, “Ben evden online derslere katılıyorum.” gibi bir cevap verilebilir.
İçindekiler

Where Do You Study Sorusuna Nasıl Cevap Verilir?​

Where Do You Study sorusuna nasıl cevap verilir? Bu soruya cevap verirken öncelikle okulunuzun adını belirtmelisiniz. Eğer bir üniversite öğrencisiyseniz, üniversitenizin adını yazabilirsiniz. Örneğin, “Ben [okul/universite adı]’da okuyorum.” şeklinde cevap verebilirsiniz.

Hangi Şehirde Okuyorsunuz?​

Hangi şehirde okuduğunuz sorusuna cevap verirken, şehir adını belirtmelisiniz. Örneğin, “Ben [şehir adı]’da okuyorum.” şeklinde cevap verebilirsiniz.

Okulunuzun Bulunduğu İlçe Neresi?​

Okulunuzun bulunduğu ilçe sorusuna cevap verirken, ilçe adını belirtmelisiniz. Örneğin, “Okulum [ilçe adı] ilçesinde bulunuyor.” şeklinde cevap verebilirsiniz.

Hangi Bölümde Okuyorsunuz?​

Hangi bölümde okuduğunuz sorusuna cevap verirken, bölüm adını belirtmelisiniz. Örneğin, “Ben [bölüm adı] bölümünde okuyorum.” şeklinde cevap verebilirsiniz.

Okulunuzun Telefon Numarası Nedir?​

Okulunuzun telefon numarasını öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun iletişim bilgileri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzun Adresi Nedir?​

Okulunuzun adresini öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun iletişim bilgileri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzun Web Sitesi Nedir?​

Okulunuzun web sitesini öğrenmek için okulunuzun adını arama motoruna yazabilir veya okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun web sitesi, okulun adını içeren bir alan adına sahiptir.

Okulunuzun E-posta Adresi Nedir?​

Okulunuzun e-posta adresini öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun iletişim bilgileri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Dillerde Eğitim Veriliyor?​

Okulunuzda hangi dillerde eğitim verildiğini öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun eğitim dilleri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Sosyal Aktiviteler Yapılıyor?​

Okulunuzda hangi sosyal aktiviteler yapıldığını öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun sosyal etkinlikleri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Spor Branşları Var?​

Okulunuzda hangi spor branşlarının olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun spor faaliyetleri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Kulüpler Var?​

Okulunuzda hangi kulüplerin olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun kulüpleri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Laboratuvarlar Var?​

Okulunuzda hangi laboratuvarların olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun laboratuvarları web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Kütüphaneler Var?​

Okulunuzda hangi kütüphanelerin olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun kütüphaneleri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Sosyal Tesisler Var?​

Okulunuzda hangi sosyal tesislerin olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun sosyal tesisleri web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Yurtlar Var?​

Okulunuzda hangi yurtların olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun yurtları web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Burs Olanakları Var?​

Okulunuzda hangi burs olanaklarının olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun burs olanakları web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Staj Olanakları Var?​

Okulunuzda hangi staj olanaklarının olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun staj olanakları web sitesinde yer almaktadır.

Okulunuzda Hangi Eğitim Programları Var?​

Okulunuzda hangi eğitim programlarının olduğunu öğrenmek için okulunuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Genellikle okulun eğitim programları web sitesinde yer almaktadır.

Where Do You Study Sorusuna Nasıl Cevap Verilir?​

Where do you study?
Üniversitede, kütüphanede veya evimde çalışıyorum.
Çalışmak için genellikle sessiz ve sakin ortamları tercih ediyorum.
Stresli olduğumda doğayla iç içe olan parklarda ders çalışıyorum.
Okul kütüphanesinde grup çalışması yapmayı tercih ediyorum.
Online derslerimi evimde bilgisayarım başında takip ediyorum.

Where do you study? Üniversitede, kütüphanede veya evimde çalışıyorum.
Çalışmak için genellikle sessiz ve sakin ortamları tercih ediyorum.
Stresli olduğumda doğayla iç içe olan parklarda ders çalışıyorum.
Okul kütüphanesinde grup çalışması yapmayı tercih ediyorum.
Online derslerimi evimde bilgisayarım başında takip ediyorum.

Geri