Whatsapptan Engellediğim Biri Beni Arayabilir Mi?

SoruCevap

Yeni Üye
Whatsapptan Engellediğim Biri Beni Arayabilir Mi? diye merak ediyorsanız, bu mümkün olabilir mi? İşte size cevap: engellediğiniz kişi sizin numaranızı arayamaz. Ancak, siz onu engellemeseniz bile, o sizi aramazsa da bir arama gerçekleşmez. Ancak, Whatsapp engelini kaldırma seçeneğiyle karşı taraftan gelecek aramaları kabul edebilirsiniz. Bunu yapmanız için Ayarlar bölümüne girip Hesap sekmesini seçerek Gizlilik ayarlarına ulaşabilirsiniz. Buradan Engellenen Kişiler seçeneğine girip engeli kaldırabilirsiniz. Bu şekilde, engellediğiniz kişi aramalarınızı gerçekleştirebilir. Ancak unutmayın, siz onu engellemeseniz bile, kişi sizi aramazsa arama gerçekleşmez.
İçindekiler

Whatsapptan Engellediğim Biri Beni Arayabilir Mi?​

Whatsapp, kullanıcıların iletişim kurmasını sağlayan popüler bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak, bazen bir kişiyi engellemek isteyebilirsiniz ve bu durumda o kişi size mesaj gönderemez veya arayamaz. Peki, bir kişi whatsapp’ta engellendiğinde onu arayabilir mi? İşte bu konuda merak edilen bazı sorular:

Engellediğim biri whatsapp’tan beni arayabilir mi?​

Hayır, bir kişi whatsapp’ta engellendiğinde sizinle telefon aracılığıyla iletişim kuramaz. Engellediğiniz kişi size mesaj gönderemez veya arayamaz.

Whatsapp’ta birini engellemek ne anlama gelir?​

Whatsapp’ta birini engellediğinizde, o kişi size mesaj gönderemez, arayamaz veya çevrimiçi durumunuzu göremez. Ayrıca, engellediğiniz kişinin profil fotoğrafınızı, durumunuzu veya son görülme zamanınızı görmesi de engellenir.

Bir kişiyi nasıl whatsapp’tan engellerim?​

Bir kişiyi whatsapp’tan engellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Whatsapp uygulamasını açın ve engellemek istediğiniz kişinin sohbetini açın.
Üst menüde bulunan üç nokta simgesini tıklayın.
Açılan menüden “Kişi Bilgileri”ni seçin.
“Engelle” seçeneğini tıklayın.
Onay için “Engellemeyi Onayla”yı seçin.

Engellediğim kişi beni tekrar arayabilir mi?​

Hayır, bir kişi engellendiğinde sizinle whatsapp üzerinden iletişim kuramaz. Ancak, engellediğiniz kişi sizinle başka bir iletişim kanalı kullanarak iletişim kurabilir.

Bir kişi beni engellediğinde ne olur?​

Bir kişi sizi whatsapp’ta engellediğinde aşağıdaki durumlar gerçekleşir:
O kişi size mesaj gönderemez veya arayamaz.
O kişi çevrimiçi durumunuzu göremez.
O kişi profil fotoğrafınızı, durumunuzu veya son görülme zamanınızı göremez.

Bir kişiyi engellediğimde mesajlarını görüp görebilir miyim?​

Bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajları göremezsiniz. Bu mesajlar size ulaşmaz ve otomatik olarak engellenir.

Whatsapp’ta birini engellediğimde ne görürler?​

Bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişi size “Engellendi” mesajıyla birlikte mesaj gönderse bile bu mesaj size ulaşmaz. Ayrıca, engellediğiniz kişi çevrimiçi durumunuzu veya profil fotoğrafınızı da göremez.

Whatsapp’ta birini engellediğimde grup sohbetlerinde ne olur?​

Bir kişiyi engellediğinizde, o kişi grup sohbetlerindeki mesajlarını göremez ve bu kişiye mesaj gönderemezsiniz. Ancak, grup sohbetlerindeki diğer kişilerin bu kişiye mesaj göndermesi mümkündür.

Bir kişiyi engellediğimde engellemeyi nasıl kaldırabilirim?​

Bir kişiyi engellediğinizde, engellemeyi kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Whatsapp uygulamasını açın ve engellediğiniz kişinin sohbetini açın.
Üst menüde bulunan üç nokta simgesini tıklayın.
Açılan menüden “Kişi Bilgileri”ni seçin.
“Engellemeyi Kaldır” seçeneğini tıklayın.

Engellediğim kişi beni tekrar engelleyebilir mi?​

Evet, engellediğiniz kişi size tekrar mesaj göndermeye veya aramaya başlayabilir ve sizi tekrar engelleyebilir. Engellemeler karşılıklıdır ve her iki taraf da birbirini engelleyebilir.

Bir kişiyi engellediğimde onun mesajlarını başkası görebilir mi?​

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde, o kişinin size gönderdiği mesajlar sadece sizin tarafınızdan görülemez. Başka bir kişi, engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajları göremez.

Whatsapp’ta birini engellediğimde durumumu görebilir mi?​

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde, o kişi çevrimiçi durumunuzu göremez. Engellediğiniz kişinin çevrimiçi olup olmadığını veya son görülme zamanınızı görmesi engellenir.

Bir kişiyi engellediğimde onun profil fotoğrafını görebilir miyim?​

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişi sizin profil fotoğrafınızı göremez ve siz de engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz.

Engellediğim kişi beni başka bir numaradan arayabilir mi?​

Evet, engellediğiniz kişi başka bir telefon numarası kullanarak sizi arayabilir veya mesaj gönderebilir. Engelleme işlemi, o kişinin sizi sadece engellediğiniz numara üzerinden aramasını veya mesaj göndermesini engeller.

Bir kişiyi engellediğimde onun çevrimiçi durumu değişir mi?​

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişinin çevrimiçi durumu değişmez. Ancak, engellediğiniz kişi sizin çevrimiçi durumunuzu göremez.

Whatsapp’ta birini engellediğimde onun hikayesini görebilir miyim?​

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişinin hikayesini göremezsiniz. Engellediğiniz kişi sizin hikayenizi de göremez.

Engellediğim kişi bana nasıl mesaj atar?​

Bir kişi size whatsapp üzerinden mesaj atmak istediğinde ve siz onu engellediyseniz, bu kişi mesajını size iletemez. Ancak, başka bir iletişim yöntemi kullanarak size mesaj gönderebilir.

Bir kişiyi engellediğimde onun durumunu görebilir miyim?​

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişinin durumunu göremezsiniz. Engellediğiniz kişi sizin durumunuzu da göremez.

Engellediğim kişi whatsapp gruplarına katılabilir mi?​

Evet, engellediğiniz kişi whatsapp gruplarına katılabilir ve grup sohbetlerine mesaj gönderebilir. Engelleme sadece bireysel sohbetleri etkiler.

Whatsapptan Engellediğim Biri Beni Arayabilir Mi?​

Whatsapp engellediğim biri beni arayabilir mi?
Eğer engellediyseniz, o kişi sizi arayamaz.
Engellediğiniz kişi, size mesaj atsa bile bildirim alamazsınız.
Engellediğiniz kişi, sizin profil fotoğrafınızı ve durumunuzu göremez.
Engellediğiniz kişi, sizinle grup sohbetlerinde de iletişim kuramaz.

Whatsapp engellediğim biri beni arayabilir mi?
Eğer engellediyseniz, o kişi sizi arayamaz.
Engellediğiniz kişi, size mesaj atsa bile bildirim alamazsınız.
Engellediğiniz kişi, sizin profil fotoğrafınızı ve durumunuzu göremez.
Engellediğiniz kişi, sizinle grup sohbetlerinde de iletişim kuramaz.