Whatsapp’tan birini engellersem, bildirim almadığımı nasıl anlarım? Whatsapp’ta birini engellediğinizde artık o kişiden gelen mesajları görmeyeceksiniz. Ancak bildirimlerin gitmediğini nasıl anlarsınız? Whatsapp‘tan birini engellediğinizde, engellenen kişi size mesaj attığında bildirim gelmez. Ayrıca, engellenen kişi tarafından gönderilen mesajlar arama listesinde de görünmez. Eğer birini engellediğinizi düşünüyorsanız, ona bir mesaj atabilir ve bildirim alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz.
İçindekiler
Engellediğiniz kişi size mesaj gönderdiğinde bildirim alamaz.
Engellediğiniz kişi sizin “çevrimiçi” olduğunuzu göremez.
Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz.
Engellediğiniz kişiyle olan tüm mesajlarınız silinir.
Engellediğiniz kişiye herhangi bir şekilde ulaşamazsınız.
İçindekiler
Whatsapptan Birini Engellersem Bildirim Gider Mi?
Birini Whatsapp’ta engellediğinizde, engellediğiniz kişi size mesaj gönderse bile bildirim almayacaksınız. Engellediğiniz kişi size yazdığında Whatsapp’ta bildirim almadığınız gibi, mesajı da göremezsiniz. Ancak, engellediğiniz kişiye yazdığınız mesajlar ve çağrılar gerçekleşir. Engellediğiniz kişi, size mesaj gönderdiğinde veya sizi aradığında bunu görmeyecek, ancak mesajınızı ve çağrınızı alacaktır.
Whatsapp’tan Birini Engellediğimde Profil Fotoğrafımı Görebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, Whatsapp profil fotoğrafınızı göremez. Profil fotoğrafınızı engellediğiniz kişiye gizli tutarsınız. Sadece profil fotoğrafınızı görmesini istediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.
Engellediğim Kişi Grup Sohbetlerinde Beni Görebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, grup sohbetlerinde sizinle ilgili herhangi bir bilgiye veya mesaja erişemeyecektir. Engellediğiniz kişi, grup sohbetine eklediğinizde, o kişiye ait mesajları veya bilgileri görmeyecektir. Ancak, eğer grup sohbetinde başka bir kişi engellediğiniz kişiye mesajınızı iletiyorsa, engellediğiniz kişi mesajını görebilir.
Engellediğim Kişi Profilime Bakabilir Mi?
Engellediğiniz kişi, profilinizi göremez. Profilinizi engellediğiniz kişiye gizli tutarsınız. Sadece profilinizi görmesini istediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Arayabilir Mi?
Engellediğiniz kişi sizi arayabilir, ancak çağrınızı almayacaksınız. Engellediğiniz kişi size Whatsapp üzerinden arama yapabilir, ancak sizin telefonunuzda çağrı bildirimi görünmeyecektir. Aynı şekilde, engellediğiniz kişiye de arama yapabilirsiniz, ancak o kişi çağrı bildirimini almayacaktır.
Engellediğim Kişi Grup Oluşturabilir Mi?
Engellediğiniz kişi grup oluşturabilir, ancak sizinle ilgili herhangi bir bilgiye veya mesaja erişemeyecektir. Engellediğiniz kişi, sizi gruba eklemeye çalıştığında veya grupta mesaj göndermeye çalıştığında, bu mesajları göremez ve size ait bilgilere erişemez.
Engellediğim Kişi Beni Gruba Ekleyebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, sizi gruplara ekleyemez. Engellediğiniz kişi, sizi bir gruba eklemeye çalıştığında, bu işlem gerçekleşmez ve siz gruba eklenmezsiniz. Sizinle ilgili bilgilere veya mesajlara erişemez.
Engellediğim Kişi Durum Güncellemelerimi Görebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, durum güncellemelerinizi göremez. Durum güncellemelerinizi engellediğiniz kişiye gizli tutarsınız. Sadece durum güncellemelerinizi görmesini istediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Grup Sohbetlerinde Etiketleyebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, sizi grup sohbetlerinde etiketleyemez. Engellediğiniz kişi, sizinle ilgili bilgilere veya mesajlara erişemeyeceği için sizi etiketleme işlemi gerçekleştiremez.
Whatsapp’tan Birini Engellediğimde Mesajlarım Silinir Mi?
Whatsapp’tan birini engellediğinizde, daha önceki mesajlarınız silinmez. Engellediğiniz kişiye ait mesajlarınız ve sohbet geçmişiniz telefonunuzda kayıtlı kalır. Ancak, engellediğiniz kişi size yeni mesaj gönderdiğinde, bu mesajlar size ulaşmaz ve bildirim almayacağınız için göremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Grup Sohbetlerinde Görebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, grup sohbetlerinde sizinle ilgili herhangi bir bilgiye veya mesaja erişemeyecektir. Engellediğiniz kişi, grup sohbetine eklediğinizde, o kişiye ait mesajları veya bilgileri görmeyecektir. Ancak, eğer grup sohbetinde başka bir kişi engellediğiniz kişiye mesajınızı iletiyorsa, engellediğiniz kişi mesajını görebilir.
Engellediğim Kişi Beni Arayabilir Mi?
Engellediğiniz kişi sizi arayabilir, ancak çağrınızı almayacaksınız. Engellediğiniz kişi size Whatsapp üzerinden arama yapabilir, ancak sizin telefonunuzda çağrı bildirimi görünmeyecektir. Aynı şekilde, engellediğiniz kişiye de arama yapabilirsiniz, ancak o kişi çağrı bildirimini almayacaktır.
Engellediğim Kişi Grup Oluşturabilir Mi?
Engellediğiniz kişi grup oluşturabilir, ancak sizinle ilgili herhangi bir bilgiye veya mesaja erişemeyecektir. Engellediğiniz kişi, sizi gruba eklemeye çalıştığında veya grupta mesaj göndermeye çalıştığında, bu mesajları göremez ve size ait bilgilere erişemez.
Engellediğim Kişi Beni Gruba Ekleyebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, sizi gruplara ekleyemez. Engellediğiniz kişi, sizi bir gruba eklemeye çalıştığında, bu işlem gerçekleşmez ve siz gruba eklenmezsiniz. Sizinle ilgili bilgilere veya mesajlara erişemez.
Engellediğim Kişi Durum Güncellemelerimi Görebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, durum güncellemelerinizi göremez. Durum güncellemelerinizi engellediğiniz kişiye gizli tutarsınız. Sadece durum güncellemelerinizi görmesini istediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Grup Sohbetlerinde Etiketleyebilir Mi?
Engellediğiniz kişi, sizi grup sohbetlerinde etiketleyemez. Engellediğiniz kişi, sizinle ilgili bilgilere veya mesajlara erişemeyeceği için sizi etiketleme işlemi gerçekleştiremez.
Whatsapp’tan Birini Engellediğimde Mesajlarım Silinir Mi?
Whatsapp’tan birini engellediğinizde, daha önceki mesajlarınız silinmez. Engellediğiniz kişiye ait mesajlarınız ve sohbet geçmişiniz telefonunuzda kayıtlı kalır. Ancak, engellediğiniz kişi size yeni mesaj gönderdiğinde, bu mesajlar size ulaşmaz ve bildirim almayacağınız için göremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Grup Sohbetlerinde Görebilir Mi?
Whatsapptan Birini Engellersem Bildirim Gider Mi?
Whatsapp’tan birini engellerseniz, o kişi size mesaj gönderdiğinde bildirim alamaz. |
Birini engellediğinizde, o kişi sizin “çevrimiçi” olduğunuzu göremez. |
Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz. |
Engellediğiniz kişiyle olan tüm mesajlarınız silinir. |
Birini engellerseniz, o kişiye herhangi bir şekilde ulaşamazsınız. |
Engellediğiniz kişi size mesaj gönderdiğinde bildirim alamaz.
Engellediğiniz kişi sizin “çevrimiçi” olduğunuzu göremez.
Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz.
Engellediğiniz kişiyle olan tüm mesajlarınız silinir.
Engellediğiniz kişiye herhangi bir şekilde ulaşamazsınız.