Whatsappta Birinin Beni Engelledigini Nasil Anlarim?

SoruCevap

Yeni Üye
Whatsappta birinin beni engellediğini nasıl anlarım? Eğer bir kişi size mesaj gönderdiğinizde “teslim edilmedi” veya “okundu” bilgisi görünmüyorsa, bu engellendiğinizin bir işareti olabilir. Ayrıca, kullanıcının profil fotoğrafı ve durumu da görünmüyorsa, Whatsappta engellendiğiniz ihtimali yüksektir. Bir başka belirti ise, kişinin çevrimiçi durumunu görememek veya son görülme zamanını takip edememektir. Eğer bir kişi size mesaj gönderdiğinde tek tık veya çift tık işaretleri görünmüyorsa, bu da Whatsappta engellendiğinizin bir göstergesi olabilir.
İçindekiler

Whatsapp’ta birinin beni engellediğini nasıl anlarım?​

Whatsapp’ta bir kişinin sizi engelleyip engellemediğini anlamanın bazı ipuçları vardır. İşte dikkate almanız gereken belirtiler:

1. Kişi profil fotoğrafını değiştirmiyorsa ne anlama gelir?​

Eğer bir kişi size karşı engelleme yapmışsa, profil fotoğrafını güncellemeyebilir veya fotoğrafı gizleyebilir.

2. Kişi mesajlarınızı okumuyor veya yanıtlamıyorsa ne yapmalıyım?​

Eğer mesajlarınızı gönderdikten sonra kişi hala okumamış veya yanıtlamamışsa, bu bir engelleme işareti olabilir.

3. Gruplarda kişi mesajlarını göremiyor veya gönderemiyor mu?​

Eğer bir kişi bir grupta mesajlarınızı göremiyor veya gönderemiyorsa, bu kişi tarafından engellendiğinizi düşünebilirsiniz.

4. Profil fotoğrafını göremiyorsanız ne demek?​

Eğer bir kişinin profil fotoğrafını göremiyorsanız, bu engellendiğinizi gösteren bir işarettir.

5. Whatsapp çağrıları yanıtlanmıyor veya gönderilmiyor mu?​

Eğer bir kişi Whatsapp çağrılarınızı yanıtlamıyorsa veya size çağrı gönderemiyorsa, bu sizin engellenmiş olabileceğinizi gösterir.

6. Kişi “çevrimiçi” olarak görünmüyor mu?​

Eğer bir kişi sürekli olarak “çevrimiçi” olarak görünmüyorsa, bu engellendiğinizi düşündürebilir.

7. Mesajlarınızın tek tik olarak kalması ne anlama gelir?​

Eğer mesajlarınızı gönderdikten sonra tek tik olarak kalıyorsa, bu mesajlarınızın karşı tarafa iletilmediğini gösterir ve bir engelleme işareti olabilir.

8. Kişinin “son görülme” zamanı güncellenmiyor mu?​

Eğer bir kişinin “son görülme” zamanı sürekli olarak güncellenmiyorsa, bu kişi tarafından engellenmiş olabileceğinizi gösterir.

9. Kişinin durumu veya bilgileri güncellenmiyor mu?​

Eğer bir kişinin durumu veya profil bilgileri sürekli olarak güncellenmiyorsa, bu bir engelleme belirtisi olabilir.

10. Gruplarda kişi mesajlarınızı beğenmiyor veya yanıtlamıyor mu?​

Eğer bir kişi bir grupta mesajlarınıza beğeni veya yanıt vermiyorsa, bu kişi tarafından engellendiğinizi düşünebilirsiniz.

11. Kişinin “çevrimiçi” olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?​

Bir kişinin “çevrimiçi” olup olmadığını kontrol etmek için onunla bir sohbet açın. Eğer kişi çevrimiçiyse, chat penceresinde “çevrimiçi” olarak görünecektir.

12. Kişinin şu anda yazdığını nasıl görebilirim?​

Bir kişinin şu anda yazdığını görmek için onunla bir sohbet açın. Eğer kişi mesaj yazıyorsa, chat penceresinde “yazıyor…” olarak görünecektir.

13. Kişi beni engellediyse ne yapabilirim?​

Eğer bir kişi sizi engellediyse, onunla iletişim kurmanız mümkün olmayacaktır. Başka bir iletişim yöntemi kullanarak ulaşmaya çalışabilirsiniz.

14. Engellenmiş olduğumu nasıl doğrulayabilirim?​

Engellenip engellenmediğinizi doğrulamak için başka bir telefon numarasından veya başka bir Whatsapp hesabından kişiyi arayabilir veya mesaj gönderebilirsiniz.

15. Kişi beni engellediyse ne görür?​

Eğer bir kişi sizi engellediyse, o kişi sizin profil fotoğrafınızı, durumunuzu ve son görülme zamanınızı göremez. Ayrıca mesajlarınız da karşı tarafa iletilmez.

16. Kişiyi engelleyip engellemediğimi nasıl kontrol edebilirim?​

Whatsapp’ta bir kişiyi engelleyip engellemediğinizi kontrol etmek için o kişinin profil sayfasına gidin ve “Engelle” veya “Engeli Kaldır” seçeneğinin görünüp görünmediğini kontrol edin.

17. Engellenen kişiye mesaj gönderebilir miyim?​

Eğer bir kişi sizi engellediyse, ona mesaj gönderemezsiniz. Mesajınız karşı tarafa iletilmez ve teslimat onayı alamazsınız.

18. Engellenen kişiye arama yapabilir miyim?​

Eğer bir kişi sizi engellediyse, ona Whatsapp üzerinden arama yapamazsınız. Aramanız karşı tarafa iletilmez ve çağrı sırasında çalan tonu duyamazsınız.

19. Engellenen kişi beni gruplarda görebilir mi?​

Eğer bir kişi sizi engellediyse, o kişi sizi gruplarda göremez. Ancak sizinle aynı grupta bulunduğunuzda, mesajlarınızı görebilir.

Whatsappta Birinin Beni Engelledigini Nasil Anlarim?​

1. Birinin sizi engellediğini anlamak için profil fotoğrafını kontrol edin.
2. Mesaj gönderdiğinizde tek çift tik kontrolü yapın.
3. Arama yaparken kişi adını kontrol edin.
4. Ortak bir arkadaşa sormak ve profili kontrol etmek.
5. Durum güncellemelerini kontrol edin.

6. Engellediğiniz kişinin mesajlarına yanıt veremiyorsanız engellenmiş olabilirsiniz.
7. Arama geçmişinde kişinin adını arayın ve sonuç çıkmıyorsa engellenmiş olabilirsiniz.
8. Kişinin profil fotoğrafı sizin için görünmüyorsa engellenmiş olabilirsiniz.
9. Engellediğiniz kişinin Durum güncellemelerini göremiyorsanız engellenmiş olabilirsiniz.
10. Son zamanlarda kişinin sizi takip etmeyi bırakması engellendiğinizi gösterebilir.