Whatsappta beni engelleyen kisinin engelini nasil kaldirabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Whatsappta beni engelleyen kişinin engelini nasıl kaldırabilirim?​

Peki bu nasıl oluyor? Yapmanız gereken WhatsApp aboneliğini iptal etmek. Yeniden hesap oluşturduğunuzda sizi engelleyen kişinin koyduğu engel kalkmış oluyor.

Beni engelleyen birini nasıl anlarım?​

Birisini cep telefonu ile aradığınız zaman garip bir mesaj alıyorsanız, karşınızdaki kişi sizi engellenmiş olabilir. Numaranızın engellendiği zaman anormal mesaj alıyor ya da aradığınız zaman hızlı bir şekilde sesli mesaj servisine yönlendiriliyorsanız karşı taraf sizi engellemiş olabilir.
Engellenen numara arama yapabilir mi?
Numara engelleme ile ilgili bilinmesi gereken bir diğer önemli bilgi de engellenen kişinin çağrılarını engelleme işlemini yaptıktan sonra göremeyeceğinizdir. Yani birini engellediğiniz zaman sizi arayıp aramadığını öğrenemezsiniz.
Engellenen numara rehberden silinince engel kalkar mı?
Bu sorunun yanıtı şu şekilde. Whatsapp’ta engellediğiniz kişiyi telefonunuzdan sildiğinizde engeli kalkmaz. Engellediğiniz kişilerin bilgisini görüntülediğinizde daha önce rehberinize kayıtlı olan ismiyle gördüğünüz engelli kişiyi sadece numara olarak görürsünüz.

Engelleyen kişiye sesli mesaj gider mi?​

Bir telefon numarasını veya kişiyi engellerseniz bu kişiler yine de size sesli mesaj bırakabilir, ancak bildirim almazsınız. Gönderilen veya alınan mesajlar iletilmez.

Engelleme Nasıl Anlaşılır?​

Birisini cep telefonuyla aradığınızda garip bir mesaj alıyorsanız, ilgili kişi tarafından engellenmiş olabilirsiniz….Aradığınızda aldığınız mesaj operatöre göre değişiklik gösterir.
- “Aradığınız kişi mevcut değil.”
- “Aradığınız kişi şu anda aramaları kabul etmiyor.”
- “Aradığınız numara geçici olarak hizmet dışı.
Engellenen numara Whatsapptan mesaj atabilir mi?
WhatsApp’ta engellediğiniz kişinin kişinin size mesaj atamayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Whatsapp’ta bir kişiyi engellediğinizde ya da biri sizi engellediğinde hiçbir şekilde görüşme yapma şansınız Whatsapp üzerinden yok.
Beni engelleyen numaraya mesaj gider mi?

Rehberden engellenen numara Whatsapptan mesaj atabilir mi?​

Telefonda engellenenler listesi nasıl silinir?​

Numaranın engellemesini kaldırma
- Telefon uygulamanızı açın.
- Diğer’e. dokunun.
- Ayarlar. Engellenen numaralar’a dokunun.
- Engellemesini kaldırmak istediğiniz numaranın yanındaki Sil. Engellemeyi kaldır’a dokunun.