Whatsappʼta Beni Engelleyen Kişi Profilimi Görür Mü?

zeberus

Yeni Üye
Whatsappʼta beni engelleyen kişi profilimi görür mü? Bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Whatsappʼta bir kişi sizi engellediğinde, profil bilgileriniz ve durumunuz artık onun için görünmez. Engelleyen kişi, sizin profilinizi ve durumunuzu göremez. Ancak, sizin profil bilgilerinizi ve durumunuzu engelleyen kişi görmez. Engelleyen kişi size mesaj atamaz, çağrı yapamaz ve çevrimiçi durumunuzu göremez. Whatsappʼta sizi engelleyen kişi, sizin profilinizi ve durumunuzu göremediği gibi, sizin de onun profilini ve durumunu göremezsiniz. Bu nedenle, bir kişi sizi engellediğinde, birbirinizin profil bilgilerini ve durumunu göremezsiniz.
İçindekiler

Whatsappʼta Beni Engelleyen Kişi Profilimi Görür Mü?​

Whatsapp, kullanıcıların mesajlaşma, arama ve medya paylaşımı yapabildiği popüler bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak, bazen bazı kullanıcılar başka kişiler tarafından engellenebilir ve bu durumda engelleyen kişiyle iletişim kuramazlar. Peki, Whatsappʼta beni engelleyen kişi profilimi görür mü? İşte bu konuda merak edilen bazı sorular:

1. Whatsappʼta beni engelleyen kişi profilimi görebilir mi?​

Evet, Whatsappʼta sizi engelleyen kişi profilinizi göremez. Profil fotoğrafınızı, durumunuzu veya güncellemelerinizi görmesi mümkün değildir.

2. Beni engelleyen kişi, mesajlarımı alabilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi mesajlarınızı alamaz. Mesajlarınız gönderildiğinde tek bir tik işareti görünecek, çift tik veya mavi tik görüntülenmeyecektir.

3. Sizi engelleyen kişi, çağrılarınızı görebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi çağrılarınızı göremez. Çağrılarınız ve çağrı geçmişiniz engelleyen kişi tarafından görüntülenemez.

4. Sizi engelleyen kişi, durum güncellemelerinizi görebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi durum güncellemelerinizi göremez. Durumunuzun güncel veya eski versiyonlarını görmesi mümkün değildir.

5. Sizi engelleyen kişi, profil fotoğrafınızı görebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi profil fotoğrafınızı göremez. Profil fotoğrafınızı sadece engellemeyen kişiler görebilir.

6. Sizi engelleyen kişi, grup sohbetlerine katılabilir mi?​

Evet, sizi engelleyen kişi grup sohbetlerine katılabilir ve mesajlarınızı görebilir. Ancak, engelleyen kişi tarafından yazılan mesajlarınızı göremez.

7. Sizi engelleyen kişi, sizinle aynı grupta olabilir mi?​

Evet, sizi engelleyen kişiyle aynı grupta olabilirsiniz. Ancak, engelleyen kişi tarafından yazılan mesajları göremezsiniz ve sizin mesajlarınızı da göremez.

8. Sizi engelleyen kişi, iletişim listesinizde görünür mü?​

Evet, sizi engelleyen kişi iletişim listesinizde görünür. Ancak, profil fotoğrafı, durumu veya güncellemeleri görüntülenmeyecektir.

9. Sizi engelleyen kişi, profilinizi açık bir şekilde görebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi profilinizi açık bir şekilde göremez. Sadece engellemeyen kişiler profilinizi tam olarak görebilir.

10. Sizi engelleyen kişi, size mesaj gönderebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi size mesaj gönderemez. Mesajları gönderildiğinde tek bir tik işareti görünecek ve sizin mesajınıza yanıt veremeyecektir.

11. Sizi engelleyen kişi, çağrı geçmişinizi silebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi çağrı geçmişinizi silemez. Ancak, engelleyen kişi çağrılarınızı göremez veya yanıtlayamaz.

12. Sizi engelleyen kişi, grup sohbetinde sizin mesajlarınızı görüp yanıt verebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi grup sohbetinde sizin mesajlarınızı göremez veya yanıtlayamaz. Sadece engellemeyen kişiler mesajlarınızı görebilir.

13. Sizi engelleyen kişi, profil fotoğrafınızı indirebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi profil fotoğrafınızı indiremez. Profil fotoğrafınız sadece engellemeyen kişiler tarafından görüntülenebilir.

14. Sizi engelleyen kişi, sizin hikayenizi görebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi sizin hikayenizi göremez. Hikayeniz sadece engellemeyen kişiler tarafından görüntülenebilir.

15. Sizi engelleyen kişi, iletişim listesinizdeki diğer kişilerle iletişim kurabilir mi?​

Evet, sizi engelleyen kişi iletişim listesindeki diğer kişilerle iletişim kurabilir. Ancak, engelleyen kişi sizi engellediği için sizinle iletişim kuramaz.

16. Sizi engelleyen kişi, profilinizi başkalarına gösterebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi profilinizi başkalarına gösteremez. Sadece engellemeyen kişiler profilinizi tam olarak görebilir.

17. Sizi engelleyen kişi, durumunuzu paylaşabilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi durumunuzu paylaşamaz. Durumunuz sadece engellemeyen kişiler tarafından görüntülenebilir.

18. Sizi engelleyen kişi, profilinizi takip edebilir mi?​

Hayır, sizi engelleyen kişi profilinizi takip edemez. Sadece engellemeyen kişiler profilinizi tam olarak takip edebilir.

19. Sizi engelleyen kişi, sizinle aynı grupta paylaşım yapabilir mi?​

Evet, sizi engelleyen kişi sizinle aynı grupta paylaşım yapabilir. Ancak, engelleyen kişi sizin paylaşımlarınızı göremez veya yanıtlayamaz.

Whatsappʼta Beni Engelleyen Kişi Profilimi Görür Mü?​

Whatsapp’ta Beni Engelleyen Kişi Profilimi Görür Mü?
Engelleyen kişi profilinizi göremez.
Engelleyen kişi sizi çevrimiçi görmez.
Profil resminiz ve durumunuz engelleyen kişiye gizlidir.
Engelleyen kişi mesajlarınızı alamaz ve size mesaj atamaz.
Engellemek sizi kişinin rehberinden silmez.

Whatsapp’ta Beni Engelleyen Kişi Profilimi Görür Mü?
Engelleyen kişi durumunuzu ve profil resminizi göremez.
Engelleyen kişi sizi çevrimiçi olarak göremez.
Engelleyen kişi size mesaj atamaz veya mesajlarınızı alamaz.
Engellemek sizi kişinin rehberinden silmez.

Geri