AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Whatsappʼda Nasıl Mavi Onay İşareti Kaldırma?

SoruCevap

Yeni Üye
Whatsapp’da mavi onay işaretini kaldırmak için birkaç adım izleyebilirsiniz. İlk olarak, Whatsapp uygulamasını açın ve ayarlar sekmesine dokunun. Ardından, Hesap seçeneğine gidin ve Gizlilik seçeneğini seçin. Burada, Okundu Bilgisi seçeneğini bulacaksınız. Bu seçeneği devre dışı bırakarak mavi onay işaretini kaldırabilirsiniz. Yapacağınız bu değişiklikle artık karşı taraf mesajınızı okuduğunda mavi onay işareti görünmeyecek. Bu işlemi gerçekleştirerek Whatsapp’da mavi onay işaretini kaldırmış olacaksınız.
İçindekiler

Whatsappʼda Nasıl Mavi Onay İşareti Kaldırma?​

Whatsappʼda mavi onay işareti kaldırma işlemi oldukça basittir. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve ana ekranında sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun. Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
2. Adım: Ayarlar sayfasında “Hesap” seçeneğine dokunun. Ardından “Gizlilik” seçeneğini seçin.
3. Adım: Gizlilik sayfasında “Okundu Bilgisi” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Okundu bilgisi ayarlarında iki seçenek bulunur: “Mavi Tik” ve “Açık Tik”. Mavi tik seçeneği aktif olduğunda, mesajınızın karşı taraf tarafından okunduğunda mavi bir onay işareti görünür. Bu işareti kaldırmak için “Açık Tik” seçeneğini seçin.
5. Adım: Açık tik seçeneğini seçtikten sonra, artık mesajlarınızın okunduğunu karşı taraf göremeyecektir. Bu ayarı istediğiniz zaman tekrar değiştirebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Whatsappʼda mavi onay işaretini kaldırabilirsiniz. Unutmayın, bu ayarı değiştirdiğinizde siz de karşı tarafın mesajlarını okuyup okumadığını göremezsiniz.

Whatsappʼda Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?​

Whatsappʼda okundu bilgisi kapatma işlemi oldukça kolaydır. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve ana ekranında sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun. Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
2. Adım: Ayarlar sayfasında “Hesap” seçeneğine dokunun. Ardından “Gizlilik” seçeneğini seçin.
3. Adım: Gizlilik sayfasında “Okundu Bilgisi” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
4. Adım: Okundu bilgisi ayarlarında iki seçenek bulunur: “Mavi Tik” ve “Açık Tik”. Mavi tik seçeneği aktif olduğunda, mesajınızın karşı taraf tarafından okunduğunda mavi bir onay işareti görünür. Bu işareti kapatmak için “Açık Tik” seçeneğini seçin.
5. Adım: Açık tik seçeneğini seçtikten sonra, artık mesajlarınızın karşı taraf tarafından okunduğunu göremezsiniz. Ancak, karşı taraf da sizin mesajlarınızı okuyamaz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Whatsappʼda okundu bilgisini kapatabilirsiniz. Bu ayarı dilediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz.

Whatsappʼda Mavi Tik Nasıl Kapatılır?​

Whatsappʼda mavi tik kapatma işlemi oldukça basittir. İşte adım adım yapmanız gerekenler:
4. Adım: Okundu bilgisi ayarlarında iki seçenek bulunur: “Mavi Tik” ve “Açık Tik”. Mavi tik seçeneği aktif olduğunda, mesajınızın karşı taraf tarafından okunduğunda mavi bir onay işareti görünür. Bu işareti kapatmak için “Açık Tik” seçeneğini seçin.
5. Adım: Açık tik seçeneğini seçtikten sonra, artık mesajlarınızın karşı taraf tarafından okunduğunu göremezsiniz. Ancak, karşı taraf da sizin mesajlarınızı okuyamaz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Whatsappʼda mavi tik işaretini kapatabilirsiniz. Bu ayarı istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz.

Whatsappʼda Nasıl Mavi Onay İşareti Kaldırma?​

Whatsapp‘da mavi onay işaretini kaldırmak için ne yapmalıyız?
Mavi onay işaretini kaldırmak için gizlilik ayarlarını değiştirebilirsiniz.
Whatsapp‘da mavi onay işaretini kaldırmak mümkün mü?
Mavi onay işaretini kaldırmak artık mümkün değil.
Mavi onay işaretini kaldırmak için Whatsapp ayarlarını kontrol edin.

Mavi onay işareti kaldırma için Whatsapp gizlilik ayarlarını düzenleyin.
Mavi onay işareti, mesajınızın okunduğunu gösterir.
Mavi onay işaretini kaldırmak için Whatsapp uygulamasını güncelleyin.
Whatsapp‘da mavi onay işaretini kaldırmak için mesaj gönderildikten sonra hızlıca silin.
Mavi onay işareti, mesajınızın okunduğunu göstermek için kullanılır.

Geri