SoruCevap
Yeni Üye
Whatsappʼda Engellediğim Kişiye Bildirim Gider Mi? sorusu, kullanıcılar arasında sıkça merak edilen bir konudur. Whatsapp uygulamasında bir kişiyi engellediğinizde, o kişiye bildirim gitmez. Engellediğim kişiye bildirim gitmez çünkü engellediğiniz kişi sizin mesajlarınızı göremez ve sizinle iletişim kuramaz. Bu nedenle, engellediğiniz kişiye gönderdiğiniz mesajlar veya arama bildirimleri ona ulaşmaz. Engellediğiniz kişi, sizi engellediğinizden haberdar olmaz ve sizinle iletişime geçemez. Bu özellik, kullanıcıların istenmeyen mesajları veya rahatsız edici kişileri engellemesine olanak sağlar.
İçindekiler
Whatsapp’da engellediğim kişiye bildirim gider mi?
Engellediğiniz kişi size yazdığında, ona “teslim edilemedi” uyarısı gönderilir.
Engellediğiniz kişinin “çevrimiçi” veya “çevrimdışı” olduğunu göremezsiniz.
Engellediğiniz kişiye gönderdiğiniz medya dosyaları ulaşmaz, göremez.
Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz.
İçindekiler
Whatsappʼda Engellediğim Kişiye Bildirim Gider Mi?
Whatsappʼda bir kişiyi engellediğinizde, engellediğiniz kişiye bildirim gitmez. Engellediğiniz kişi size mesaj gönderse bile, bu mesaj size ulaşmaz ve engellediğiniz kişiye herhangi bir bildirim gitmez. Ancak, engellediğiniz kişinin size mesaj gönderdiğini anlamak için Whatsappʼda engellediğiniz kişinin profil fotoğrafı, durumu veya çevrimiçi olup olmadığı gibi bilgilere bakabilirsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsapp Gruplarında Görebilir mi?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellediyseniz, o kişi sizi Whatsapp gruplarında göremez. Engellediğiniz kişi, sizin Whatsapp gruplarında paylaşılan mesajları, fotoğrafları veya videoları göremez ve bu gruplara katılamaz. Sizinle aynı Whatsapp grubunda bulunsa bile, engellediğiniz kişiye herhangi bir bildirim gitmez ve sizinle iletişim kuramaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ne Olur?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz ve o kişi sizi de engellerse, aranızdaki iletişim tamamen kesilir. Engellediğiniz kişi size mesaj gönderemez, profilinizi veya durumunuzu göremez ve sizi arayamaz. Siz de engellediğiniz kişiye mesaj gönderemez, profilini veya durumunu göremez ve arayamazsınız. Bu durumda, engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onun Mesajlarına Ulaşabilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz ve o kişi sizi de engellerse, engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlara ulaşmanız mümkün olmaz. Engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlar size ulaşmaz ve bu mesajlara erişemezsiniz. Engellediğiniz kişi sizi engellediği için sizinle iletişim kuramaz ve mesajlarınıza yanıt veremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Durumumu Görebilir mi?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişi durumunuzu göremez. Durumunuz, engellediğiniz kişiye görünmez ve engellediğiniz kişi durumunuzu takip edemez. Siz de engellediğiniz kişinin durumunu göremezsiniz ve bu kişinin durum güncellemelerine erişemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için durumunuz da paylaşılmaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Profil Fotoğrafımı Görebilir mi?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişi profil fotoğrafınızı göremez. Profil fotoğrafınız, engellediğiniz kişiye görünmez ve engellediğiniz kişi profil fotoğrafınızı takip edemez. Siz de engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz ve bu kişinin profil fotoğraflarına erişemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için profil fotoğrafınız da paylaşılmaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Benimle Grup Sohbetlerinde Konuşabilir mi?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişi sizinle grup sohbetlerinde konuşamaz. Engellediğiniz kişi, sizinle aynı Whatsapp gruplarında bulunsa bile, size mesaj gönderemez ve grup sohbetlerinde sizinle iletişim kuramaz. Siz de engellediğiniz kişinin mesajlarını göremez ve bu kişiyle grup sohbetlerinde iletişim kuramazsınız.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onun Durumunu Görebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişinin durumunu göremezsiniz. Engellediğiniz kişinin durumu size görünmez ve engellediğiniz kişi durum güncellemelerini takip edemezsiniz. Siz de engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kuramadığınız için durum güncellemelerini göremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onun Profil Fotoğrafını Görebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz. Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafı size görünmez ve engellediğiniz kişi profil fotoğrafını güncelleyemezsiniz. Siz de engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kuramadığınız için profil fotoğrafını göremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Mesaj Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size mesaj gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için mesaj gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onu Arayabilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiyi arayamazsınız. Engellediğiniz kişi sizi engellediği için sizinle Whatsapp üzerinden iletişim kuramazsınız. Siz de engellediğiniz kişiyi arayamazsınız ve bu kişiyle sesli veya görüntülü görüşme yapamazsınız.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Sesli Mesaj Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye sesli mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size sesli mesaj gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye sesli mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için sesli mesaj gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Fotoğraf Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye fotoğraf gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size fotoğraf gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye fotoğraf gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için fotoğraf gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Video Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye video gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size video gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye video gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için video gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onun Durumunu Görebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişinin durumunu göremezsiniz. Engellediğiniz kişinin durumu size görünmez ve engellediğiniz kişi durum güncellemelerini takip edemezsiniz. Siz de engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kuramadığınız için durum güncellemelerini göremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onun Profil Fotoğrafını Görebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz. Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafı size görünmez ve engellediğiniz kişi profil fotoğrafını güncelleyemezsiniz. Siz de engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kuramadığınız için profil fotoğrafını göremezsiniz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Mesaj Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size mesaj gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için mesaj gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Onu Arayabilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiyi arayamazsınız. Engellediğiniz kişi sizi engellediği için sizinle Whatsapp üzerinden iletişim kuramazsınız. Siz de engellediğiniz kişiyi arayamazsınız ve bu kişiyle sesli veya görüntülü görüşme yapamazsınız.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Sesli Mesaj Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye sesli mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size sesli mesaj gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye sesli mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için sesli mesaj gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Fotoğraf Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye fotoğraf gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size fotoğraf gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye fotoğraf gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için fotoğraf gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Engellediğim Kişi Beni Whatsappʼda Engellediğinde Ona Video Gönderebilir miyim?
Eğer bir kişiyi Whatsappʼda engellerseniz, engellediğiniz kişiye video gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişi size video gönderemezken, siz de engellediğiniz kişiye video gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiyle Whatsapp üzerinden iletişim kurmanız mümkün olmadığı için video gönderme seçeneği de kullanılamaz.
Whatsappʼda Engellediğim Kişiye Bildirim Gider Mi?
Whatsapp’da engellediğim kişiye bildirim gider mi? |
Engellediğiniz kişiye bildirim gitmez, mesajlarınız karşı tarafa ulaşmaz. |
Bloke ettiğiniz kişi size yazdığında, ona “teslim edilemedi” uyarısı gönderilir. |
Engellediğiniz kişinin “çevrimiçi” veya “çevrimdışı” olduğunu göremezsiniz. |
Engellediğiniz kişiye gönderdiğiniz medya dosyaları ulaşmaz, göremez. |
Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz. |
Whatsapp’da engellediğim kişiye bildirim gider mi?
Engellediğiniz kişi size yazdığında, ona “teslim edilemedi” uyarısı gönderilir.
Engellediğiniz kişinin “çevrimiçi” veya “çevrimdışı” olduğunu göremezsiniz.
Engellediğiniz kişiye gönderdiğiniz medya dosyaları ulaşmaz, göremez.
Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafını göremezsiniz.