- Konu Yazar
WhatsApp web bilgisayarda kayıtlı kalır mı?
Eğer WhatsApp Web’i kullandıktan sonra direkt olarak sayfayı kapatırsanız WhatsApp Web’iniz bilgisayarda açık kalır ve tekrar giriş yaptığınızda direkt olarak WhatsApp’ınız karşınıza çıkar.Diz üstü bilgisayarda WhatsApp görüntülü görüşme nasıl yapılır?
1. Uygulamanın masaüstü sürümünün uygun versiyonunu bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. 2. Kullandığınız mobil telefondan QR kod ile bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekiyor. 3. Hesabınız açıldıkran sonra WhatsApp Web’ten görüntülü konuşma yapabilirsiniz.Bilgisayardan WhatsApp’a girmek güvenli mi?
Bilgisayardan WhatsApp’a girmek güvenli mi?WhatsApp sahip olduğu uçtan uca şifreleme özelliği ile kullanıcılarına güvenli bir kullanım garantisi de vermektedir. WhatsApp’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu hizmetlerden biri de WhatsApp Web’dir. Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları bilgisayar üzerinden WhatsApp’ı kullanabilmektedirler.
WP bilgisayardan nasıl kullanılır?
Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp’ girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.WhatsApp web bilgisayar kapanınca kapanır mı?
WhatsApp web oturumunu kapatmadığı müddetçe açık kalır. Yani siz tarayıcı penceresini kapatsanız da, bilgisayarı yeniden başlatsanız da WhatsApp Web menüsünden Çıkış yapmadığınız müddetçe açık kalır. Bilmeniz gereken diğer durum, WhatsApp Web’in çalışması için telefonun da o an internete bağlı olması gerekir.WhatsApp web çıkış yapıldığı nasıl anlaşılır?
WhatsApp web çıkış yapıldığı nasıl anlaşılır?Eğer zaten çıkış yapıldıysa Whatsapp Menü > Whatsapp Web dokunduğunda QR kodunu tarama açılır. Bu da Whatsapp web hiç bir cihazda açık değil demektir.
Web’deki Mesajlar
- messages.google.com sayfasına gidin.
- Solda, bir görüşme seçin veya Sohbet başlatın’ı tıklayın.
- Sağ üstte, Google Duo’da görüntülü veya sesli arama’yı tıklayın. Yeni bir sekme açılır.
- Görüntülü görüşme’yi tıklayın.
WHATSAPP WEB GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA VAR MI? Henüz Whatsapp web görüntülü arama, konuşma özelliği bulunmuyor. Çok yakında teknoloji devi Facebook’un çalışmalarını yaptığı bu özelliği aktif hale getirmesi bekleniyor. Facebook Messenger ile görüntülü konuşma özelliğine benzemesi beklenen özellik yakında kullanıma açılacak.
WhatsApp web kendi kendine kapanır mı?
WhatsApp web kendi kendine kapanır mı?WhatsApp web telefondan telefona nasıl yapılır?
– Android’de: Sohbet ekranında > Menü > WhatsApp Web. – iPhone’da: Ayarlar > WhatsApp Web’e gidin. – Windows Phone’da: Menü > WhatsApp Web’e gidin. – Bilgisayar ekranınızdaki QR kodunu telefonunuzla tarayın.Cep telefonu olmadan bilgisayarda WhatsApp nasıl kullanılır?
Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi:- Adım #1: Buradan Andy Android Emulator’ü bilgisayarınıza indirin.
- Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın.
- Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin.
- Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın.