- Konu Yazar
WhatsApp telefon olmadan bilgisayarda nasıl kullanılır?
Akıllı telefon olmadan bilgisayarda WhatsApp açma işlemi:- Adım #1: Buradan Andy Android Emulator’ü bilgisayarınıza indirin.
- Adım #2: Kurulumu tamamlayın.
- Adım #3: Andy Android Emulator’ü açın.
- Adım #4: WhatsApp mobil uygulamasını indirin.
- Adım #5: WhatsApp hesap bilgilerinizle giriş yapın.
Masaüstü bilgisayara WhatsApp yüklenir mi?
WhatsApp’ı tarayıcıya ihtiyaç olmadan bilgisayarınızın masaüstünden kullanabilirsiniz. WhatsApp Masaüstü’nü Microsoft Store, Apple App Store veya WhatsApp web sitesinden indirerek bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.
WhatsApp bilgisayara bağlı olduğu nasıl anlaşılır?
WhatsApp Web’in Açık Olduğu Nasıl Anlaşılır?- Öncelikle telefonunuzdan WhatsApp uygulamanızı açın.
- Ardından açılan ana sohbet ekranının sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine basın.
- Çıkan sekmede ‘Bağlı Cihazlar’ veya telefona göre ‘WhatsApp Web’ yazan kategoriye tıklayın.
Telefon internet olmadan bilgisayarda WhatsApp kullanılır mı?
Ardından WhatsApp Web mesajlarınızı bilgisayara aktaracak. Bu işlemlerin ardından artık telefona ihtiyacınız kalmıyor. Mobil telefonunuzun kapalı olması ya da internetinin olmaması durumunda dahi WhatsApp’ı kullanabilirsiniz.
WhatsApp bilgisayara nasıl aktarılır?
Bilgisayarınızdan https://web.whatsapp.com/ adresini açın. Telefonunuzda Whatsapp’ girin ve sağ alt köşedeki ayarlar kısmına tıklayın. Açılan ekrandan Whatsapp Web/Masaüstü kısmına girin. Bilgisayarda girdiğiniz sitede olan QR kodunu telefonunuzda açılan ekrana okutun.WhatsApp web masaüstü nerede?
WhatsApp’ın Web sürümünü kullanmak için; Android’de, Sohbet ekranında > Menü > Web, iPhone’da, Ayarlar > WhatsApp Web ve Windows Phone’da ise Menü > Web’e gidin. Daha sonra uygulama sizden kamera erişimi isteyecek. Kamera erişimine evet deyin ve bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresini açın.