AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

WhatsApp QR kodu ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

WhatsApp QR kodu ne işe yarar?​

QR kodunuz, kodu sıfırlamadığınız ya da WhatsApp hesabınızı silmediğiniz sürece geçerliliğini korur. Kişilerin WhatsApp QR kodunuzu başka kişilere iletmesi ve bu kişilerin QR kodunuzu tarayarak sizi kişi listelerine eklemeleri mümkündür.
QR kod okuyucu nasıl çalışır?
Tek yapmanız gerek telefon veya tabletinizin kamerasını koda doğru tutmak. QR Code Reader, otomatik olarak karekodunu tanıyacaktır. Eğer karekod bir web sitesini içeriyorsa ilgili adrese otomatik olarak yönlendiriliyorsunuz. Metin içeriyorsa anında görebiliyorsunuz.
Play Store barkod okutma nasıl yapılır?
Adım: QR kodunu tarayın Uyumlu Android telefonunuzda veya tabletinizde yerleşik kamera uygulamasını açın. Kamerayı QR koduna doğru çevirin. Android telefonunuzda veya tabletinizde görünen banner’a dokunun. Oturum açma işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları uygulayın.

Tapu QR kodu nasıl okutulur?​

Kameralı herhangi bir akıllı telefon ile tapu hakkında detaylı bilgiye ulaşılabiliyor. Herhangi bir QR kod okuyucu uygulaması ile kod okutulduğunda https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ adresine yönlendiriliyor ve tapunun bilgileri gösteriliyor.
WhatsApp web kod tarama nasıl yapılır?
WhatsApp QR kodunu tarama
- WhatsApp’ı açın > Diğer seçenekler > Ayarlar’a dokunun.
- Adınızın yanında gösterilen QR simgesine dokunun.
- KODU TARA’ya dokunun.
- Taramak için cihazınızı QR kodunun üzerinde tutun.
- EKLE’ye dokunun.
WhatsApp doğrulama kodu durduk yere neden gelir?
WhatsApp, hesabınızı korumak amacıyla, başka biri sizin telefon numaranızla WhatsApp’a kaydolmaya çalıştığında size anlık bildirim gönderir. Bu bildirimi almanız, birinin telefon numaranızı girerek bu kayıt kodunu talep ettiği anlamına gelir. …

QR kod nasıl hazırlanır?​

QR kod oluşturma nasıl yapılır?
- Adım #1: Buradan Unitag internet sitesini açın.
- Adım #2: Enter your URL bölümüne QR kodunu oluşturmak istediğiniz bağlantıyı yapıştırın.
- Adım #3: Sağda Your QR Code kutucuğunda bağlantınız için bir QR kod belirecek.
- Adım #4: QR kodunuzun tasarımını altta yer alan seçenekler ile belirleyin,
Her barkod okuyucu karekod okur mu?
Karekod barkod okuyucular normal barkod okuyucuların okuyabildiği çizgi barkodlar dahil bütün barkodları ve karekod barkodları okuyabilmektedir. Karekod barkodlar ağırlıklı olarak sağlık sektöründe kullanılmaktadır.

Geri