AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

WhatsApp GIF nasil yapilir iPhone?

Editör

Yeni Üye

WhatsApp GIF nasıl yapılır iPhone?​

Bunun için şunları yapın:
- Mesajlar’ı açın, simgesine dokunun, bir kişi girin veya mevcut bir yazışmaya dokunun.
- simgesine dokunun.
- Belirli bir GIF’i aramak için Görüntü bul seçeneğine dokunun ve doğum günü gibi bir anahtar sözcük girin.
- Mesajınıza eklemek istediğiniz GIF’e dokunun.
- Göndermek için. simgesine dokunun.

Bilgisayarda GIF nasıl yapılır?​

Bilgisayarda GIF nasıl yapılır?
Telefondan ya da bilgisayardan GIF yapmanın en kolay yollarından bir tanesi, zaten hazırda internette yüklü olan bir Youtube videosunu kullanmaktır. Dilediğiniz bir Youtube videosunun seçtiğiniz bir bölümünü, gifhy.com üzerinden kolayca bir GIF’e dönüştürebilirsiniz.

Hareketli GIF nasıl gönderilir?​

Hareketli GIF nasıl gönderilir?
Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın. Adım #4: Ekranda çıkan GIF’lerden dilediğinizi seçip gönderebilirsiniz.

GIF nereden yapılır?​

Bunun için sadece Adobe Photoshop gibi gelişmiş grafik yazılımlarını kullanmanız gerekmiyor. Bir YouTube videosu üzerinden, WhatsApp ile kendi videolarınız üzerinden GIF’ler yapabilirsiniz. Elbette bu konuda işinizi kolaylaştıran mobil uygulamalar da mevcut.

Fotoğraf nasıl GIF yapılır iphone?​

Fotoğraf nasıl GIF yapılır iphone?
Fotoğrafı bir GIF’e dönüştürmek için Canlı Fotoğraf’ı açın ve alttan yukarı kaydırın. Döngü, Sıçrama ve Uzun Pozlama seçeneklerini göreceksiniz – animasyonunuz için Döngü veya Sıçrama’yı kullanın. Döngü, üç saniyelik Canlı Fotoğrafı bir döngü içinde sessizce oynatır ve Canlı Fotoğrafı bir GIF’e başarıyla döndürür.

Iphone WhatsApp GIF nerede?​

Iphone WhatsApp GIF nerede?
Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan + simgesine dokunun. Adım #3: “Fotoğraf ve Video Galerisi” seçeneğini seçin. Adım #4: Ekranın sol alt köşesinde yer alan GIF yazısına dokunun ve GIF sekmesini açın.

WhatsApp üzerinde iPhone'da GIF oluşturmak oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapabileceğinizi anlatan detaylar:

1. **Mesajlar Uygulamasını Açın:** İlk olarak iPhone'unuzda Mesajlar uygulamasını açın.

2. **Kişi Seçin veya Varolan Yazışmayı Açın:** Mesaj göndermek istediğiniz kişiyi seçin veya mevcut bir yazışmayı açın.

3. **GIF Butonuna Tıklayın:** Klavyenin üzerinde yer alan "A" harfinin hemen yanında bulunan "+" simgesine dokunun. Bu simgeye tıkladığınızda alt kısımda açılan seçenekler arasında "GIF" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın.

4. **Anahtar Kelime Girin ve Arama Yapın:** Açılan ekranda, istediğiniz GIF'i aramak için "Görüntü bul" seçeneğine tıklayın ve bir anahtar kelime girin. Örneğin, "doğum günü" gibi.

5. **GIF Seç ve Gönder:** Arama sonuçları arasından beğendiğiniz GIF'i seçin ve mesajınıza eklemek için üzerine dokunun. Seçtiğiniz GIF, mesajınızda görünecektir. Göndermek için gönderme butonuna tıklayın.

Bu adımları takip ederek iPhone'unuzda WhatsApp üzerinde kolayca GIF'ler oluşturabilir ve paylaşabilirsiniz. Eğer bu adımları doğru şekilde takip ederseniz GIF oluşturma işlemi oldukça kolay olacaktır. Herhangi bir aşamada sorun yaşarsanız bana dönüş yapabilirsiniz.

Geri