- Konu Yazar
WhatsApp eski mesajları nasıl bulurum?
WhatsApp’ı yükleyin ve açın, ardından numaranızı doğrulayın. Sohbet ve medyalarınızı Google Drive’dan geri yüklemek için, sorulduğunda GERİ YÜKLE’ye dokunun. Geri yükleme işlemi tamamlandıktan sonra İLERİ’ye dokunun. Başlatma işlemi tamamlandığında sohbetleriniz görüntülenir.Mesaj nasıl geri alınır?
Bunun için; Dosya>>Aygıtlar ve Yedekten Geri Al seçeneğini takip ederek bu bölümden silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz. Dosyalarınız yedeklemek için ise; Dosya>>Aygıtlar ve Yedekle seçeneklerini takip ederek yedekleme işlemini başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.
WhatsApp silinen mesajlar nasıl okunur?
Konuştuğunuz kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse WhatsApp’ı telefonunuzdan silip tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.WhatsApp silinen mesajları geri getirmek mümkün mü?
2- Google Play Store’dan WhatsApp’ı tekrar cihazınıza yükleyin. 3- WhatsApp’i açıp telefon numaranızı girin. 4- WhatsApp yedeğini geri yüklemeyi isteyip istemediğinizi soracaktır. Sohbet yedeğini geri yükleyerek silinen mesajları görebilirsiniz.
WhatsApp mesajları ne kadar süre saklanır?
WhatsApp, mesajlarınızı uzun süre saklamıyor. Sunucular, teslim edilmeyen mesajları 30 gün saklıyor, bu süre içerisinde mesaj teslim edilmemişse siliniyor. WhatsApp gizlilik notlarına göre hizmet, tarih damgaları ve mesajların hangi numaralara gönderilip hangilerinden alındığı gibi günlük bilgileri saklıyor.Silinen mesajlar nasıl geri gelir SMS?
Android için silinen SMS mesajları geri getirme:
- Adım #1: Mesajın tamamen silinmemesi için telefonunuzu hemen uçak moduna alın.
- Adım #2: Android telefonunuzu sıfırlayın.
- Adım #3: Cihazı yeniden başlatın ve kurulumunu yapın.
- Adım #4: Google Drive yedeklemesini yeniden yükleyin.
Telefondaki eski mesajları nasıl görebilirim?
İşte Android’de adım adım silinen mesajları kurtarma yöntemleri:- Recovery programlarından tekini bilgisayarımıza indirip yüklüyoruz.
- Yükleme işleminin ardından cihazın USB hata ayıklama modunu açıp, cihazı USB ile bilgisayara bağlıyoruz.
- Ardından programdaki “Scan” komutu ile verilerimizin tamamını taratıyoruz.
WhatsApp dökümü nasıl alınır?
Bireysel veya grup sohbetlerinizden sohbet geçmişinizin bir kopyasını dışa aktarmak için sohbeti dışa aktarma özelliğini kullanabilirsiniz.
- Bireysel sohbeti veya grup sohbetini açın.
- Diğer seçenekler > Diğer > Sohbeti dışa aktar’a dokunun.
- Sohbeti aktarırken medyaları dahil etmek isteyip istemediğinizi seçin.
WhatsApp gelen mesajları bir başkası tarafından okunabilir mi?
Whatsapp yazışmaları temel olarak iletişim kuranlar arasında şifrelenerek gönderilmektedir. Gönderilen her ileti şifrelenerek gönderildiğinden bir başkasının araya girerek bu yazışmaları okuyabilmesi mümkün değildir. Çünkü iletişim kuran iki cihaz dışında şifreyi çözebilecek herhangi bir sistem yoktur.WP de karşı tarafın kimle konuştuğunu öğrenme?
Chatwatch uygulaması, WhatsApp’ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. Apple tarafından yasaklanan uygulamanın geliştiricisi web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı. Chatwatch isimli yeni bir uygulama, arkadaşlarınızın WhatsApp’ta kimlerle konuştuğunuzu görmesini sağlıyor.