AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Whatsapp Durumları Kimler Görebilir?

SoruCevap

Yeni Üye

Whatsapp Durumları Kimler Görebilir? Whatsapp durumları, kullanıcıların profil fotoğrafları ve isimleriyle birlikte paylaştıkları kısa videolar, fotoğraflar veya metinlerdir. Whatsapp durumlarınızı kimlerin görebileceğini belirlemek için gizlilik ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz. Durumlarınızı sadece arkadaşlarınız, herkes veya kişisel bir listeyle paylaşabilirsiniz. Ayrıca, belirli kişileri engelleyerek onların durumlarınızı görmesini engelleyebilirsiniz. Whatsapp durumlarınızı gizli tutmak için gizlilik ayarlarınızı düzenleyin ve izin vermek istediğiniz kişileri seçin. Durumlarınızı paylaşmak veya görmek istediğiniz kişileri belirlemek için ayarlarınızı kontrol edin.
İçindekiler

Whatsapp Durumları Kimler Görebilir?​

Whatsapp durumları, kullanıcıların profil fotoğrafları ve durum güncellemelerini paylaşmasını sağlayan bir özelliktir. Ancak, durum güncellemelerinin kimler tarafından görülebileceği konusunda bazı ayarlar bulunmaktadır. Peki, Whatsapp durumları kimler görebilir?

Whatsapp Durumları Herkese Açık mıdır?​

Whatsapp durumları, varsayılan olarak tüm Whatsapp kullanıcıları tarafından görülebilir. Yani, durum güncellemelerinizi paylaştığınızda, listenizdeki tüm kişiler durumunuzu görebilir. Ancak, bazı gizlilik ayarları yaparak durum güncellemelerinizi sadece belirli kişilere veya kişi gruplarına gösterebilirsiniz.

Whatsapp Durumları Nasıl Gizlenir?​

Whatsapp durumlarınızı gizlemek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve ana ekranın üst kısmında bulunan “Durum” sekmesine dokunun.
2. Adım: Durum sekmesinde, “Durum Gizliliği” seçeneğine dokunun.
3. Adım: Durum gizliliği ayarlarında, durumunuzu kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. “Herkes”, “Rehberimdeki Kişiler” veya “Kimse” seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Whatsapp Durumlarına Kimler Yorum Yapabilir?​

Whatsapp durumlarına yorum yapabilme yetkisi, durumu paylaşan kişi tarafından belirlenir. Durum güncellemelerinizi paylaştığınızda, durumunuzu gören kişilerin yorum yapabilmesini istemiyorsanız, durum gizliliği ayarlarında yorum yapma seçeneğini kapatabilirsiniz.

Whatsapp Durumları Ne Kadar Süreyle Görülebilir?​

Whatsapp durumları, varsayılan olarak 24 saat boyunca görülebilir. Yani, bir durum güncellemesi paylaştığınızda, bu durum 24 saat boyunca listenizdeki kişilere gösterilir ve ardından otomatik olarak silinir. Ancak, durum gizliliği ayarlarında bu süreyi kısaltabilir veya uzatabilirsiniz.

Whatsapp Durumlarına Nasıl Cevap Verilir?​

Bir Whatsapp durumuna cevap vermek istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Durumu gördüğünüzde, durumun altında bulunan metin kutusuna dokunun.
2. Adım: Metin kutusuna istediğiniz cevabı yazın.
3. Adım: Gönder düğmesine dokunarak cevabınızı gönderin.

Whatsapp Durumları Nerede Görüntülenir?​

Whatsapp durumları, ana ekranın üst kısmında bulunan “Durum” sekmesinde görüntülenir. Durum sekmesine dokunduğunuzda, listenizdeki kişilerin paylaştığı durum güncellemelerini görebilirsiniz. Ayrıca, durum güncellemeleri, kişinin profil fotoğrafının yanında da görüntülenebilir.

Whatsapp Durumları Nasıl Paylaşılır?​

Bir Whatsapp durumu paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Whatsapp uygulamasını açın ve ana ekranın üst kısmında bulunan “Durum” sekmesine dokunun.
2. Adım: Durum sekmesinde, “Durumunuzu paylaşın” veya benzeri bir seçeneğe dokunun.
3. Adım: Bir fotoğraf, video veya metin durumu seçin ve paylaş düğmesine dokunarak durumunuzu paylaşın.

Whatsapp Durumlarına Nasıl Fotoğraf Eklenir?​

Bir Whatsapp durumuna fotoğraf eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Durumu paylaşmak için “Durum” sekmesine dokunun.
2. Adım: Durum ekranının altında bulunan fotoğraf simgesine dokunun.
3. Adım: Fotoğraf galerinizi açın ve eklemek istediğiniz fotoğrafı seçin.
4. Adım: Fotoğrafı düzenlemek isterseniz, düzenleme araçlarını kullanın.
5. Adım: Paylaş düğmesine dokunarak fotoğrafı durumunuza ekleyin.

Whatsapp Durumlarına Nasıl Video Eklenir?​

Bir Whatsapp durumuna video eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Durum ekranının altında bulunan video simgesine dokunun.
3. Adım: Video galerinizi açın ve eklemek istediğiniz videoyu seçin.
4. Adım: Videoyu düzenlemek isterseniz, düzenleme araçlarını kullanın.
5. Adım: Paylaş düğmesine dokunarak videoyu durumunuza ekleyin.

Whatsapp Durumlarına Nasıl Metin Eklenir?​

Bir Whatsapp durumuna metin eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Durum ekranının altında bulunan metin simgesine dokunun.
3. Adım: Metin kutusuna istediğiniz metni yazın.
4. Adım: Paylaş düğmesine dokunarak metni durumunuza ekleyin.

Whatsapp Durumları Kaç Karakter Olabilir?​

Whatsapp durumu için karakter sınırlaması bulunmaktadır. Bir durum güncellemesinde en fazla 139 karakter kullanabilirsiniz. Bu karakter sınırlaması, metin durumları için geçerlidir. Fotoğraf veya video durumları için ayrı bir sınırlama bulunmamaktadır.

Whatsapp Durumları Nasıl Silinir?​

Bir Whatsapp durumunu silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Durum sekmesine gidin ve silmek istediğiniz durumu bulun.
2. Adım: Durumun üzerine basılı tutun ve “Sil” veya benzeri bir seçeneği seçin.
3. Adım: Durumu silmek istediğinizden emin misiniz diye bir onay mesajı alırsınız, “Evet” veya “Sil” seçeneğini seçerek durumu silin.

Whatsapp Durumları Nasıl İndirilir?​

Bir Whatsapp durumunu indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Durum sekmesine gidin ve indirmek istediğiniz durumu bulun.
2. Adım: Durumun üzerine basılı tutun ve “Durumu İndir” veya benzeri bir seçeneği seçin.
3. Adım: Durum, cihazınızdaki fotoğraf veya video galerisine indirilecektir.

Whatsapp Durumları Neden Görünmüyor?​

Eğer Whatsapp durumları görünmüyorsa, aşağıdaki nedenlerden biri olabilir:
1. Gizlilik Ayarları: Durum gizliliği ayarlarında durumunuzu kimlerin görebileceğini kontrol edin. Durumunuz “Kimse” veya “Rehberimdeki Kişiler” olarak ayarlanmış olabilir.
2. Güncelleme Sorunu: Whatsapp uygulamanız güncel değilse, durum güncellemelerini göremeyebilirsiniz. Uygulamayı güncelleyerek sorunu çözebilirsiniz.
3. Bağlantı Sorunu: İnternet bağlantınızın olmaması durum güncellemelerini görememenize neden olabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin.

Whatsapp Durumları Nasıl Gizlenir?​

Whatsapp durumlarınızı gizlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Durum sekmesinde, “Durum Gizliliği” seçeneğine dokunun.
3. Adım: Durum gizliliği ayarlarında, durumunuzu kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. “Herkes”, “Rehberimdeki Kişiler” veya “Kimse” seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Whatsapp Durumları Kimler Görebilir?​

Whatsapp Durumları Kimler Görebilir?
Whatsapp durumları, kişinin belirlediği gizlilik ayarlarına göre farklı kişiler tarafından görülebilir.
Whatsapp durumları, herkese açık olarak paylaşılabilir veya sadece kişinin rehberindeki kişilere görünebilir.
Whatsapp durumları, kişinin sadece belirli kişilere veya gruplara görünmesini sağlayacak şekilde ayarlanabilir.
Whatsapp durumları, kişinin gizlilik ayarlarından “Kimler Görebilir” seçeneğiyle kontrol edilebilir.
Whatsapp durumları, kişinin rehberindeki kişilerin durumunu görmesine izin verebilir.

Whatsapp Durumları Kimler Görebilir? Whatsapp durumları, kişinin belirlediği gizlilik ayarlarına göre farklı kişiler tarafından görülebilir.
Whatsapp durumları, herkese açık olarak paylaşılabilir veya sadece kişinin rehberindeki kişilere görünebilir.
Whatsapp durumları, kişinin sadece belirli kişilere veya gruplara görünmesini sağlayacak şekilde ayarlanabilir.
Whatsapp durumları, kişinin gizlilik ayarlarından “Kimler Görebilir” seçeneğiyle kontrol edilebilir.
Whatsapp durumları, kişinin rehberindeki kişilerin durumunu görmesine izin verebilir.

Geri