Whatsapp Biri Beni Engelledi Nasıl Anlarım?

theking

Yeni Üye
Whatsapp Biri Beni Engelledi Nasıl Anlarım? Whatsapp’ta biri beni engelledi mi nasıl anlarım? Bu soru, birçok insanın merak ettiği bir konudur. Ancak, bunu anlamanın kesin bir yolu bulunmamaktadır. Ancak, bazı ipuçlarına dikkat ederek engellendiğinizi anlayabilirsiniz. Öncelikle, mesajlarınızın mavi tik olmadan iletilip iletilmediğini kontrol edin. Ardından, profil resminin görünüp görünmediğini kontrol edin. Eğer profil fotoğrafı ve durum güncellemeleri görünmüyorsa, muhtemelen engellenmiş olabilirsiniz. Ayrıca, kişinin çevrimiçi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer sürekli olarak çevrimiçi olmasına rağmen mesajlarınıza cevap vermiyorsa, engellendiğiniz ihtimali yüksektir. Ancak, kesin bir sonuç için kişiyle doğrudan iletişime geçmek en doğru yol olacaktır.
İçindekiler

Whatsapp Biri Beni Engelledi Nasıl Anlarım?​

Whatsapp’ta biri sizi engellediyse, bunu anlamanın birkaç farklı yolu vardır. İşte size engellendiğinizi anlamanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
1. Profil Fotoğrafı ve Durum Güncellemeleri: Engelleyen kişi, profil fotoğrafınızı ve durum güncellemelerinizi göremez. Eğer profil fotoğrafınızı veya durum güncellemelerinizi değiştirdiyseniz ve karşı taraf bunları görmüyorsa, engellenmiş olabilirsiniz.
2. Çift Tık İşareti: Whatsapp’ta mesajınızı gönderdiğinizde, sağ üst köşede çift tik işareti görünür. Ancak, engellenmişseniz, gönderdiğiniz mesajın yanında sadece tek tik işareti görünecektir. Bu, mesajınızın karşı tarafa ulaşmadığını gösterir.
3. Çevrimiçi Durumu: Eğer engellendiyseniz, karşı tarafın çevrimiçi durumunu göremezsiniz. Yani, kişi online olsa bile “çevrimiçi” olarak görünmez.
4. Çağrılar ve Grup Davetleri: Engellendiğinizde, karşı tarafın sizi araması veya bir grup davetiyesi göndermesi mümkün olmayacaktır.
5. Görüntülü Görüşme: Engellendiyseniz, karşı tarafla görüntülü görüşme yapamazsınız. Görüntülü görüşme seçeneği gri renkte gözükecektir.
Eğer yukarıdaki ipuçlarından bir veya birkaçı sizin durumunuzu tanımlıyorsa, büyük olasılıkla biri sizi engellemiştir. Ancak, kesin bir sonuca varmak için başka yöntemler de deneyebilirsiniz. Örneğin, başka bir kişinin telefonundan size mesaj atmasını sağlayarak bu kişinin sizi engelleyip engellemediğini kontrol edebilirsiniz.
Unutmayın ki, Whatsapp’ta birini engellemek kişisel bir tercihtir ve karşı tarafın size neden engel olduğunu tam olarak bilemezsiniz. Eğer kişiyle aranızdaki sorunu çözmek istiyorsanız, doğrudan iletişime geçmek en iyi yoldur.

Whatsapp Biri Beni Engellediğini Nereden Anlarım?​

Whatsapp’ta biri sizi engellediyse, bunu anlamanın birkaç farklı yolu vardır. İşte size engellendiğinizi anlamanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
1. Profil Fotoğrafı ve Durum Güncellemeleri: Engelleyen kişi, profil fotoğrafınızı ve durum güncellemelerinizi göremez. Eğer profil fotoğrafınızı veya durum güncellemelerinizi değiştirdiyseniz ve karşı taraf bunları görmüyorsa, engellenmiş olabilirsiniz.
2. Çift Tık İşareti: Whatsapp’ta mesajınızı gönderdiğinizde, sağ üst köşede çift tik işareti görünür. Ancak, engellenmişseniz, gönderdiğiniz mesajın yanında sadece tek tik işareti görünecektir. Bu, mesajınızın karşı tarafa ulaşmadığını gösterir.
3. Çevrimiçi Durumu: Eğer engellendiyseniz, karşı tarafın çevrimiçi durumunu göremezsiniz. Yani, kişi online olsa bile “çevrimiçi” olarak görünmez.
4. Çağrılar ve Grup Davetleri: Engellendiğinizde, karşı tarafın sizi araması veya bir grup davetiyesi göndermesi mümkün olmayacaktır.
5. Görüntülü Görüşme: Engellendiyseniz, karşı tarafla görüntülü görüşme yapamazsınız. Görüntülü görüşme seçeneği gri renkte gözükecektir.
Eğer yukarıdaki ipuçlarından bir veya birkaçı sizin durumunuzu tanımlıyorsa, büyük olasılıkla biri sizi engellemiştir. Ancak, kesin bir sonuca varmak için başka yöntemler de deneyebilirsiniz. Örneğin, başka bir kişinin telefonundan size mesaj atmasını sağlayarak bu kişinin sizi engelleyip engellemediğini kontrol edebilirsiniz.
Unutmayın ki, Whatsapp’ta birini engellemek kişisel bir tercihtir ve karşı tarafın size neden engel olduğunu tam olarak bilemezsiniz. Eğer kişiyle aranızdaki sorunu çözmek istiyorsanız, doğrudan iletişime geçmek en iyi yoldur.

Whatsapp Biri Beni Engelledi Nasıl Öğrenebilirim?​

Whatsapp Biri Beni Engelledi Nasıl Anlarım?​

Biri sana mesaj atamıyorsa, seni engellemiş olabilir.
Profil fotoğrafı, durum ve son görülme tarihini kontrol et.
Sana mesaj atmadığından emin olmak için başka bir kişiyle kontrol et.
Görüntülü aramada başarısız olursan, engellenmiş olabilirsin.
Engellenmiş olabileceğini düşündüğün kişiyi aramayı deneyebilirsin.

Son görülme tarihi sürekli olarak gözükmüyorsa, engellenmiş olabilirsin.
Grup sohbetindeki mesajların düşüş gösteriyorsa, engellenmiş olabilirsin.
Çift tikler tek tik olarak görünüyorsa, engellenmiş olabilirsin.
Profil fotoğrafını göremiyorsan, engellenmiş olabilirsin.