AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

What Year Was The Samsung Galaxy Tab A7 10.4 Made?

SoruCevap

Yeni Üye

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli ne zaman üretildi? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda yapıldı? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli üretim yılı kaçtır? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli ne zaman piyasaya sürüldü? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda çıktı? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli üretim tarihi bilgisi nedir? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli kaç yılında üretildi? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda üretildi? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli kaç yılında yapıldı? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli ne zaman üretildiği hakkında bilgi verir misiniz? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli üretim tarihi kaçtır? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yıl üretildi? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli üretim yılı hakkında bilgi alabilir miyim? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli kaç yılında çıktı? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli üretim tarihi hangi yıla aittir? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda üretildiği hakkında bilgi verir misiniz? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli ne zaman yapıldı? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda satışa sunuldu? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli üretim tarihi hakkında bilgi alabilir miyim? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli kaç yılında yapıldı? Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda üretildi?
İçindekiler

Hangi Yılda Üretildi Samsung Galaxy Tab A7 10.4?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 2020 yılında üretilmiştir. Bu tablet, Samsung’un popüler Galaxy Tab serisinin bir üyesidir. Samsung, bu modelle kullanıcılara yüksek performans ve kullanım kolaylığı sunmayı hedeflemiştir.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Özellikleri Nelerdir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 10.4 inç büyüklüğünde bir ekranla geliyor. WUXGA+ çözünürlüğüne sahip olan bu tablet, yüksek kaliteli görüntüler sunar. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 662 kullanılmıştır ve 3 GB RAM ile desteklenmektedir. Ayrıca, 32 GB dahili depolama alanı bulunur ve microSD kart ile genişletilebilir.

Hangi İşletim Sistemiyle Çalışır Samsung Galaxy Tab A7 10.4?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Android 10 işletim sistemiyle çalışır. Bu işletim sistemi, kullanıcılara gelişmiş özellikler ve kullanıcı deneyimi sunar. Ayrıca, Samsung’un kendi arayüzü olan One UI de bu tablette kullanılmıştır.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Batarya Ömrü Ne Kadar?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 7,040 mAh batarya kapasitesine sahiptir. Bu batarya, uzun süre dayanabilen bir kullanım sunar. Tablet, günlük kullanımda uzun süre şarj ihtiyacı duymadan kullanılabilir.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Kamerası Nasıldır?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 8 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile donatılmıştır. Bu kameralar, yüksek kaliteli fotoğraflar çekmek ve video görüşmeleri yapmak için kullanılabilir. Arka kamera ayrıca Full HD video kaydı yapabilir.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Bağlantı Özellikleri Nelerdir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 gibi kablosuz bağlantı özelliklerine sahiptir. Ayrıca, tablette USB-C portu bulunur ve 3.5 mm kulaklık girişi mevcuttur. Bu sayede, farklı cihazlara kolayca bağlanabilir ve müzik dinleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Renk Seçenekleri Nelerdir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Gri, Gümüş, Altın ve Mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle sunulur. Bu sayede, kişisel tercihinize göre tabletinizi seçebilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Ses Kalitesi Nasıldır?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Dolby Atmos desteği sunar. Bu sayede, tabletin hoparlörlerinden yüksek kaliteli ve etkileyici bir ses deneyimi elde edebilirsiniz. Film izlerken veya müzik dinlerken daha keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Ekran Teknolojisi Nedir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, TFT LCD ekran teknolojisini kullanır. Bu teknoloji, canlı renkler ve net görüntüler sunar. Ayrıca, tabletin ekranında Capacitive Touchscreen teknolojisi bulunur, bu da daha hassas bir dokunmatik deneyim sağlar.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Ağırlığı Ne Kadardır?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, sadece 476 gram ağırlığındadır. Bu, tabletin taşınabilirliğini artırır ve uzun süre kullanımda bile rahatlık sağlar. Hafif ve ince tasarımıyla kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Fiyatı Ne Kadardır?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’nün fiyatı, satın alacağınız mağazaya ve seçtiğiniz depolama kapasitesine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle, bu tabletin fiyatı 1000 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Pil Ömrü Nasıldır?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, normal kullanımda 10 saate kadar pil ömrü sunar. Bu, tabletin uzun süre şarj etme ihtiyacı duymadan kullanılabilmesini sağlar. Pil ömrü, kullanım şekline ve ayarlamalara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Depolama Alanı Ne Kadar?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 32 GB dahili depolama alanıyla birlikte gelir. Bu depolama alanı, uygulamaları, fotoğrafları, videoları ve diğer dosyaları saklamak için yeterli olabilir. Ayrıca, microSD kart kullanarak depolama alanını genişletebilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Ekran Çözünürlüğü Kaç Pixel?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 2000 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip bir ekrana sahiptir. Bu çözünürlük, net ve detaylı görüntüler sunar. Tablet, video izlerken veya oyun oynarken daha iyi bir görsel deneyim yaşamanızı sağlar.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün İşlemcisi Hangi Modeldir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Qualcomm Snapdragon 662 işlemci ile güçlendirilmiştir. Bu işlemci, yüksek performans ve hızlı işlemler sunar. Tablet, çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilir ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Ekran Boyutu Kaç İnç?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 10.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahiptir. Bu ekran boyutu, tabletin kullanımı sırasında daha geniş bir görüntüleme alanı sunar. Bu sayede, film izlerken, oyun oynarken veya web’e göz atarken daha keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün RAM Kapasitesi Ne Kadardır?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 3 GB RAM ile donatılmıştır. Bu RAM kapasitesi, hızlı ve sorunsuz bir performans sağlar. Tablet, uygulamaları hızlı bir şekilde açabilir, çoklu görevleri gerçekleştirebilir ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunar.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün İşletim Sistemi Sürümü Nedir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Android 10 işletim sistemi sürümüyle çalışır. Bu işletim sistemi, kullanıcılara gelişmiş özellikler, güvenlik güncellemeleri ve kullanıcı deneyimi iyileştirmeleri sunar. Ayrıca, Samsung’un kendi arayüzü olan One UI de bu tablette kullanılmıştır.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Aksesuarları Nelerdir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 için çeşitli aksesuarlar mevcuttur. Bunlar arasında tablet kılıfları, ekran koruyucuları, klavye kapakları ve şarj cihazları bulunur. Bu aksesuarlar, tabletinizi korumak ve kullanımını daha da kolaylaştırmak için kullanılabilir.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4’ün Kablosuz Bağlantı Özellikleri Nelerdir?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 gibi kablosuz bağlantı özelliklerine sahiptir. Wi-Fi özelliği sayesinde internete bağlanabilir, web’e göz atabilir ve çevrimiçi içeriklere erişebilirsiniz. Bluetooth özelliği ise kablosuz kulaklık, hoparlör veya diğer cihazlarla bağlantı kurmanızı sağlar.

What Year Was The Samsung Galaxy Tab A7 10.4 Made?

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi yılda üretildi?
2020 yılında üretilen Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 ne zaman piyasaya sürüldü?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 2020 yılında piyasaya sürüldü.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 özellikleri nelerdir?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 10.4 inç ekranı ve 7040mAh bataryasıyla öne çıkıyor.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 kaç GB hafızaya sahip?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 32GB ve 64GB olmak üzere iki farklı hafıza seçeneği sunuyor.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 hangi işletim sistemini kullanıyor?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, Android 10 işletim sistemini kullanıyor.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 kaç megapiksel arka kameraya sahip?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 8 megapiksel arka kameraya sahip.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modeli hangi renk seçenekleriyle sunuluyor?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, gri, gümüş ve altın renk seçenekleriyle sunuluyor.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 ekranı kaç piksel çözünürlüğe sahip?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, 2000 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 modelinde parmak izi okuyucu bulunuyor mu?
Samsung Galaxy Tab A7 10.4, parmak izi okuyucu özelliğiyle donatılmış.

Geri