AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

What Can İ Say İnstead Of Looking Forward To İt?

theking

Yeni Üye
Looking forward to it ifadesinin yerine ne söyleyebilirim? Bu sorunu çözmek için alternatif ifadeler kullanabilirsiniz. Kendinizi heyecanlı hissetmek için gerçekleşmesini sabırsızlıkla beklediğiniz bir şeyi düşleyebilirsiniz. Planladığınız etkinlikle ilgili heyecanınızı dile getirebilirsiniz. İstekli olduğunuzu ifade edebilirsiniz. Hazırlıklarınızı tamamladığınızı belirtebilirsiniz. Heyecanla beklediğiniz olayı düşünmek yerine günlük işlerinize odaklanabilirsiniz. Sabırsızlıkla beklediğiniz olayın gerçekleşmesiyle ilgili pozitif düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
İçindekiler

1. Ne söyleyebilirim, bunun yerine?​

Bir durumu ifade etmek veya bir şey hakkında konuşmak için “Looking forward to it” ifadesinin yerine kullanabileceğiniz birkaç alternatif vardır.

2. “Looking forward to it” ifadesinin yerine ne diyebilirim?​

Eğer bu ifadeyi kullanmak istemiyorsanız, aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz:

3. Ne söylemeliyim, “Looking forward to it” yerine?​

“Looking forward to it” ifadesini kullanmak yerine başka hangi ifadeleri kullanabilirim?

4. “Looking forward to it” ifadesinin yerine hangi sözcükleri kullanabilirim?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine geçebilecek bazı sözcükler şunlardır:

5. Yerine kullanabileceğim başka ifadeler nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesi yerine farklı ifadeler kullanabilirsiniz. İşte bazı örnekler:

6. “Looking forward to it” ifadesinin eş anlamlıları nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine geçebilecek eş anlamlı ifadeler şunlardır:

7. Ne diyebilirim, “Looking forward to it” yerine?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine başka hangi ifadeleri kullanabilirim?

8. “Looking forward to it” ifadesinin yerine ne söyleyebilirim?​

Eğer “Looking forward to it” ifadesini kullanmak istemiyorsanız, aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz:

9. Yerine kullanabileceğim başka ifadeler var mı?​

“Looking forward to it” ifadesi yerine başka ifadeler kullanabilirsiniz. İşte bazı öneriler:

10. “Looking forward to it” ifadesinin yerine geçebilecek kelimeler nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine kullanılabilecek bazı kelimeler şunlardır:

11. Ne söyleyebilirim, “Looking forward to it” yerine?​

“Looking forward to it” ifadesini kullanmaktansa başka hangi sözcükleri kullanabilirim?

12. “Looking forward to it” ifadesinin yerine geçebilecek başka ifadeler nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine tercih edebileceğiniz başka ifadeler aşağıda listelenmiştir:

13. Yerine kullanabileceğim başka deyimler nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesi yerine başka deyimler kullanabilirsiniz. İşte bazı öneriler:

14. “Looking forward to it” ifadesinin yerine ne söyleyebilirim?​

Eğer “Looking forward to it” ifadesini kullanmak istemiyorsanız, aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz:

15. Yerine kullanabileceğim başka ifadeler var mı?​

“Looking forward to it” ifadesi yerine kullanabileceğiniz başka ifadeler mevcuttur. İşte bazı öneriler:

16. “Looking forward to it” ifadesinin yerine geçebilecek başka kelimeler nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine kullanılabilecek bazı kelimeler şunlardır:

17. Ne söyleyebilirim, “Looking forward to it” yerine?​

“Looking forward to it” ifadesinin yerine başka hangi ifadeleri kullanabilirim?

18. “Looking forward to it” ifadesinin yerine ne diyebilirim?​

19. Yerine kullanabileceğim başka ifadeler nelerdir?​

“Looking forward to it” ifadesi yerine başka ifadeler kullanabilirsiniz. İşte bazı örnekler:

What Can İ Say İnstead Of Looking Forward To İt?​

Looking forward to it yerine ne söyleyebilirim?
Heyecanla bekliyorum demek yerine başka ne söyleyebilirim?
Heyecanla bekliyorum ifadesi için alternatifler nelerdir?
Onu sabırsızlıkla bekliyorum demek yerine ne diyebilirim?
Heyecanla beklemek ifadesine başka nasıl yer verebilirim?

Heyecanla bekliyorum yerine ne kullanabilirim?
Sabırsızlıkla bekliyorum ifadesinin alternatifleri nelerdir?
Heyecanla beklemek için başka ne söyleyebilirim?
Onu dört gözle bekliyorum demek yerine ne diyebilirim?
Heyecanla beklemek için farklı ifadeler nelerdir?

Geri