AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

What Are You Doing Reply To Girlfriend?

SoruCevap

Yeni Üye
Sevgilime verilebilecek “Ne yapıyorsun?” sorusuna verilecek cevaplar ilişkideki iletişimi güçlendirebilir. Bu nedenle, ne yapıyorsun sorusuna anlamlı ve ilgi çekici cevaplar vermek önemlidir. Örneğin, “Seni düşünüyorum” demek, sevgilinin önemsendiğini hissetmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, “Seni özledim, sana bir sürpriz hazırlıyorum” şeklinde bir cevap romantik bir atmosfer yaratabilir. Sevgilinle yapılan ortak aktiviteler hakkında konuşmak da iletişimi güçlendirebilir. Özetle, ne yapıyorsun sorusuna verilecek özenli ve ilgi çekici cevaplar, ilişkideki bağı kuvvetlendirebilir.
İçindekiler

Ne yapıyorsun?​

Sevgilinize verilebilecek bir yanıt, size ve sevgilinize olan etkileşiminize ve ilişkinizin durumuna bağlı olarak değişebilir. İşte bazı olası yanıtlar:
1. Çalışıyorum: Eğer çalışıyorsanız, bu durumu sevgilinize iletebilirsiniz. Örneğin, “Şu anda işteyim, çok yoğunum ama seni düşünüyorum” şeklinde bir yanıt verebilirsiniz.
2. Evdeyim: Eğer evdeseniz, ne yaptığınızı belirtebilirsiniz. Örneğin, “Evdeyim, biraz dinleniyorum” veya “Film izliyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
3. Spor yapıyorum: Eğer spor yapıyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Şu anda spor salonundayım, antrenman yapıyorum” şeklinde bir yanıt verebilirsiniz.
4. Arkadaşlarımla buluşuyorum: Eğer arkadaşlarınızla buluşuyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Arkadaşlarımla dışarıdayım, biraz eğleniyorum” şeklinde bir yanıt verebilirsiniz.
5. Dışarıdayım: Eğer dışarıdaysanız, ne yaptığınızı belirtebilirsiniz. Örneğin, “Dışarıdayım, biraz alışveriş yapıyorum” veya “Parkta geziyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
6. Kitap okuyorum: Eğer kitap okuyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Şu anda kitap okuyorum, çok ilginç bir hikaye var” şeklinde bir yanıt verebilirsiniz.
7. Müzik dinliyorum: Eğer müzik dinliyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Müzik dinliyorum, yeni bir şarkı keşfettim” veya “Favori şarkımı dinliyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
8. Yemek yapıyorum: Eğer yemek yapıyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Şu anda yemek yapıyorum, senin için bir şeyler hazırlıyorum” şeklinde bir yanıt verebilirsiniz.
9. Gezi yapıyorum: Eğer gezi yapıyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Gezi yapıyorum, yeni bir şehir keşfediyorum” veya “Doğada piknik yapıyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
10. Hobilerimle ilgileniyorum: Eğer hobilerinizle ilgileniyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Hobilerimle ilgileniyorum, resim yapıyorum” veya “Bir enstrüman çalıyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
11. Film izliyorum: Eğer film izliyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Şu anda film izliyorum, çok eğlenceli bir film” veya “Bir film serisi izliyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
12. Oyun oynuyorum: Eğer oyun oynuyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Oyun oynuyorum, yeni bir oyun keşfettim” veya “Arkadaşlarımla online oyun oynuyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
13. Ödev yapıyorum: Eğer ödev yapıyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Ödev yapıyorum, biraz meşgulüm ama seni özledim” şeklinde bir yanıt verebilirsiniz.
14. Seyahat planları yapıyorum: Eğer seyahat planları yapıyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Seyahat planları yapıyorum, bir sonraki tatilimiz için araştırma yapıyorum” veya “Bir şehir gezisi planlıyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
15. El işi yapıyorum: Eğer el işi yapıyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “El işi yapıyorum, yeni bir örgü öğreniyorum” veya “Bir resim çiziyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
16. Meditasyon yapıyorum: Eğer meditasyon yapıyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Meditasyon yapıyorum, biraz rahatlamak istedim” veya “Yoga yapıyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
17. Müze/gezi ziyareti yapıyorum: Eğer müze veya gezi ziyareti yapıyorsanız, sevgilinize bu durumu iletebilirsiniz. Örneğin, “Müze ziyareti yapıyorum, ilginç eserler gördüm” veya “Bir tarihi mekanı geziyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
18. Kendimle vakit geçiriyorum: Eğer kendinizle vakit geçiriyorsanız, sevgilinize bunu söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Kendimle vakit geçiriyorum, biraz düşünmek istedim” veya “Bir kitap okuyarak dinleniyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.
19. Sana özel bir şey hazırlıyorum: Eğer sevgilinize özel bir şey hazırlıyorsanız, bunu sevgilinize söyleyebilirsiniz. Örneğin, “Sana sürpriz bir hediye hazırlıyorum” veya “Senin için bir şeyler planlıyorum” gibi yanıtlar verebilirsiniz.

What Are You Doing Reply To Girlfriend?​

Sevgilime yanıt olarak ne yapıyorum?
1. Sana düşünmek ve seni sevmek için zaman ayırıyorum.
2. Seninle telefonda konuşuyorum ve seni özlediğimi söylüyorum.
3. Seninle romantik bir akşam yemeği planlıyorum.
4. Senin için bir sürpriz hazırlıyorum.
5. Seninle birlikte film izliyoruz ve sarılıyoruz.

Sevgilime yanıt olarak ne yapıyorum?
Sana düşünmek ve seni sevmek için zaman ayırıyorum.
Seninle telefonda konuşuyorum ve seni özlediğimi söylüyorum.
Seninle romantik bir akşam yemeği planlıyorum.
Senin için bir sürpriz hazırlıyorum.

Geri