- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Wee marka kimin?
Burda Bebek A.Ş. Türkiye’de Wee Baby markası ile ilk TSE belgesi ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından sektöründe ilk üretim izni alan yerli firma olmayı başarmıştır. Türkiye’de ilk Avrupa kalite standartlarında, FDA onaylı hammaddeler ile üretim koşullarını sağlayarak, ürün gamını genişletmiştir.Wee marka nasıl?
fiyat performans oranında çılgın atan yerli firma. kalite olarak avrupa markalar kadar iyi; fiyat olarak çinli dandik markalardan çok az daha pahalıdır. ebeveyn olarak ilk akla gelen ve tercih ettiğimiz yerli üretimli markadır.Wee Baby nerede üretiliyor?
İstanbul, 11 Temmuz (DHA) – Anne bebek ürünleri üreticisi Burda Bebek-Wee Baby, üretim tesislerini Sakarya Organize Sanayi Bölgesi’nde tek bir noktada birleştirdi. Faaliyete geçen yeni üretim tesisinde, 25 milyon olan üretim kapasitesini yüzde 100 artırarak 2 katına çıkardı.
Wee Göğüs Koruyucu nasıl kullanılır?
Kullanım Talimatı:- İlk kullanımdan önce beş (5) dakika süreyle suda kaynatınız.
- Her kullanımdan önce ılık, sabunlu suda temizleyiniz ve iyice durulayınız.
- Göğsünüzü temizledikten sonra koruyucuyu göğüs ucunuzu kaplayacak şekilde yerleştiriniz.
- Koruyucuyu kullanılmadığı takdirde kuru olarak kapalı bir kapta saklayınız.
Baby Me kimin markası?
Baby&Me, Ebebek Mağazacılık A.Ş. adına muhtelif firmalar tarafından üretilen Bebek Bezi ve Bebek Bakım Ürünleri markasıdır. Ürünleri koruyucu, paraben, sülfat içermez.Burda bebek sahibi kim?
Ömer Dinçkök’ün yönetim kurulu başkanı olduğu Atlantik Holding A.Ş ile Erkut Yücaoğlu’nun yönetim kurulu başkanı olduğu Turkuaz Turizm Yatırım Ve Ticaret A.Ş., Burda Bebek’te yüzde 22,5şerlik payla eşit hissedar oldu.
2022 yılı Wee Baby Göğüs Pedi Fiyatları ne kadar? 4 Mayıs 2022 tarihinde Cimri.com’da yer alan 17 Wee Baby Göğüs Pedi modeli içerisinde en ucuz Wee Baby Göğüs Pedi fiyatı 22.97 TL iken, en yüksek Wee Baby Göğüs Pedi fiyatı 1313.39 TL olarak sitemizde yer alıyor.
Beylikdüzü’ndeki tesislerinde emzik üretimi gerçekleştiren, ‘Wee Baby’ markasıyla anne ve bebek malzemeleri üreten Burda Bebek’e geçen yıl eski TÜSİAD Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu ile Atlantik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dinçkök’ün çocukları ortak olmuştu.
Silikon meme başlığı nasıl kullanılır?
Silikon Meme Ucu Nasıl Kullanılır? Silikon meme ucunu memeye takmadan önce sıcak su ile yumuşatabilirsiniz. Daha sonra memeye kolay yapışmasını sağlayacak şekilde alt kısmına biraz su, anne sütü veya meme ucu kremi sürün. Böylece silikon meme ucunun kayması önlenmiş olur.
Tommee Tippee kimin?
Tommee Tippee, 1960 yılında kurulan Mayborn Group bünyesinde üretilen bebek ürünleri markasıdır. İngiltere, Amerika, Fransa, Güney Afrika, Avustralya ve Yeni Zelanda’da bebek aksesuarlarında yüzde 11 pazar payına sahiptir.Tommee Tippee emzik hangi ülkenin?
60 yılı aşkın süredir, dünya çapında 65 ülkede anneleri destekleyen, İngiltere’nin bir numaralı bebek beslenme ürünleri markası Tommee Tippee olarak bu özel yolculuğunuzda destekçiniziz.Zeki Armağan Kimdir?
Burda Bebek Genel Müdürü Zeki Armağan, 2020 yılını yüzde 40 büyümeyle kapatmayı hedeflediklerini söylüyor. Giyim, oyuncak, kişisel bakım, mama, mobilya, biberon, emzik gibi kategorileri içeren anne-bebek ürünleri sektörünün büyüklüğü 7,5 milyar TL’yi buluyor.