webOS ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

webOS ne ise yarar?​

webOS işletim sistemine sahip bir Smart TV ile beraber internet bağlantısına sahipseniz çeşitli tarayıcıları kullanarak internette gezinebilir ve çeşitli işlemleri yapabilirsiniz. webOS işletim sistemi multitasking desteğine sahiptir.
webOS son sürüm kaç?
LG’nin akıllı TV işletim sistemi webOS’in yeni sürümü webOS 6.0 tanıtıldı. webOS 6.0, 2021’de tanıtılacak LG marka OLED, QNED Mini LED, NanoCell ve UHD Smart TV’lere gelecek. Eski modellere güncelleme olarak gelip gelmeyeceği belli değil. webOS 6.0 ile ana ekran baştan tasarlandı. Daha modern bir görünüme kavuştu.

LG Sihirli Dokunuş nedir?​

Sihirli Kumanda’daki tek dokunuşlu NFC işlevi olan Magic Tap, birçok heyecan verici izleme olanağına anında erişim sağlıyor. İzleyiciler, yalnızca NFC özellikli bir akıllı telefonu uzaktan kumandaya dokundurarak telefonlarından TV’ye veya tersi yönde içerik paylaşabiliyor.
webOS 30 üzerinden TV kapalı olsa bile kullanılabilen uygulama nedir?
Müzk oynatıcı uygulaması ise webOS 3.0 üzerinden TV kapalı olsa bile müzik alınabilmesini sağlıyor. Kanallarım ve Canlı Menü özellikleri ise kullanıcılara daha fazla rahatlık sağlayabilmek için yeni özelliklerle donatıldı.
Smart TV ile neler yapılabilir? Smart TV özelliğine sahip bir televizyon ile; internete bağlanabilir, sosyal medya (youtube, facebook,twitter vb.) uygulamalarını kullanabilir, Smart TV için hazırlanan oyunları ve pek çok uygulamayı çalıştırabilirsiniz.
webOS 30 TV nedir?
WebOS 2.0’dan farklı olarak WebOS 3.0 platformu şu öne çıkan özelliklere sahiptir: Full HD, ve 4K, çözünürlük desteği. Daha hızlı işlemci mimarisi desteği. Ekranı ikiye bölerek aynı adan iki kanalı veya içeriği takip etmeye yardımcı olan Split Screen özelliği.

LG yazılım Güncellemesi Nasıl Yapılır?​

Kullanabileceğiniz en yeni Android güncellemelerini alma
- Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
- Alt bölüme yakın bir yerde Sistem. Sistem güncellemesi’ne dokunun.
- Güncelleme durumunuzu görürsünüz. Ekrandaki adımları uygulayın.
LG TV Güncellemesi Nasıl Yapılır?
Yazılım nasıl güncellenir TV otomatik olarak yazılım versionlarını kontrol eder ama eğer gerekiyorsa kontrolü manuel olarak da yapabilirsiniz. Eğer otomatik güncelleme aktif edilirse, günecelleme mevcut olduğunda, sorulmadan güncelleme otomatik olarak başlatılacaktır.

LG Sihirli bağlantı nedir?​

Magic Mobile Connection ise kullanıcıların mobil cihazlarındaki LG TV Plus uygulaması aracılığıyla oldukça kolay bir şekilde LG SMART TV’lerine telefonlarını bağlayabilmelerini ve mobil uygulamalarına TV ekranından erişebilmelerini sağlıyor.
Sihirli uzaktan kumanda nedir?
Sihirli Kumanda, koltuğunuzdan evi ve TV’yi kontrol eder. LG Sihirli Kumanda, çoğu cihaz için otomatik cihaz algılamalı evrensel bir uzaktan kumanda görevi görür. Ayrıca, eğlencenizi ve akıllı evinizi yönetmek için sesli komutları, mouse benzeri kontrolü ve tıklama tekerleğini kullanabilirsiniz.
Televizyonda hangi işletim sistemi daha iyi?
LG’nin webOS’u ve Samsung’un Tizen’i genellikle en iyi akıllı platformlar olarak kabul edilir. Hızlıdırlar ve en son uygulamaları barındırıyorlar. Ancak diğer işletim sistemlerine bir göz atmak için hala birçok neden vardır.

LG Smart TV ses tanımı nedir?​

Sihirli kumandayi ses tanima moduyla kullanmak istiyorum. Kullanıcıların; içeriği arama ve TV’yi kontrol etmeyi ses ile yapmasını sağlayan fonksiyondur. ※ Bu fonksiyon sadece sihirli kumandayla çalışır, ve eğer ağ bağlı değilse kısıtlanabilir. 1. Sihirli kumandadaki mikrofon tuşuna basın.

Geri