AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Webcam kamera ayarlari nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Webcam kamera ayarları nasıl yapılır?​

Kamera ayarlarını değiştirme
- Kamera uygulamasını açın.
- Parmağınızı ekranın sağ köşesinden içeri çekin ve ardından Ayarlar’ı seçin.
- Seçenekler’i seçin.
- Her seçenek için ayar değişikliklerini uygulayın. Bunlar aşağıdakileri içerebilir: Fotoğraf en boy oranını veya video kalitesini değiştirme.

Google kamerayı açar mısın?​

Google Kamera uygulamasını açma
- Telefonunuzda Google Kamera uygulamasına dokunun. Uygulamalarınızı nerede bulacağınızı öğrenin.
- Telefonunuzun Güç düğmesine basın.
- Telefonunuzun kilit ekranında, parmağınızı kamera simgesinden dışa doğru hızlıca kaydırın.
- “OK, Google, fotoğraf çek” deyin.
Bilgisayarda kamerayı nasıl açarım?
Web kameranızı veya kameranızı açmak için Başlangıç düğmesini, ardından Tüm uygulamalar ‘ı veardından uygulamalar listesinde Kamera’yi seçin. Birden fazla kamera varsa Kamera uygulaması açıldıktan sonra sağ üst kamerayı değiştir’i seçerek kamera arasında geçişebilirsiniz.

Windows 7 bilgisayarda kamera nasıl açılır?​

Bilgisayarım’a sağ tıklayın ve Özellikler’e tıklayın. Sol bölmede Aygıt Yöneticisi’ne tıklayın. Görüntüleme aygıtları kategorisine çift tıklayın. Integrated Camera’ya çift tıklayın.

Google kamera nasıl indirilir?​

Google Camera 8.0 nasıl yüklenir?
- #Adım 1: İlk olarak GCam 8.0 APK’sını indirin.
- #Adım 2: Ayarlardan “Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye” izin verin.
- #Adım 3: İndirdiğiniz APK’yı açın ve uygulamayı yükleyin.
- #Adım 4: Uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kamera uygulaması nasıl açılır?

En sık karşılaşılan güvenlik kamerası sorunu?​

En sık karşılaşılan güvenlik kamerası sorunları ve çözümleri 1 Kamera güç bağlantılarını kontrol edin. Bazen bir sorun, bağlantısız bir kablo kadar basit olabilir ve bu nedenle… 2 Kamerayı ağda bulun ve ping atın. Kameranın dizinini kontrol ederek kameranın IP adresini bulun. Adresinizi bulduktan… 3 Kullanıcı adı / şifre bilgilerini kontrol edin. Kameranıza ping… More

Neredeyse Kameranız çalışmıyorsa bu yöntemleri deneyin?​

Kameranız çalışmıyorsa bu yöntemleri deneyin! Kameralar, bir güvenlik sisteminin en önemli parçalarından biridir, ancak tüm elektronik ekipman parçaları gibi, kameralarda da bazı sorunlar ortaya çıkabilir. En yaygın kamera hatalarından oluşturduğumuz bu ipuçları ile sorunları kısa sürede çözebilirsiniz.
Neredeyse kameranın IP adresini kontrol edin?
Kameranın dizinini kontrol ederek kameranın IP adresini bulun. Adresinizi bulduktan sonra, bağlantıyı test etmek için dizüstü bilgisayarınızı veya akıllı telefonunuzu kullanarak ‘ping’ atabilirsiniz. Windows arama motoruna ‘cmd’ yazın ve DOS komut istemini açın. ‘ping’ ve IP adresinizi yazın.

Geri