AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Web sitesi almak icin neler yapilmasi gerekir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Web sitesi almak için neler yapılması gerekir?​

Web Sitesi Kurmak İçin Gerekenler
- Domain (alan adı seçimi) seçimi.
- Hosting (web sayfası yüklemek için gerekli alan) çalışması
- Sitenin tasarımı
- Görsel içeriklerin oluşturulması
- Yönetim panelinin inşası
- Sitenin yayına hazır hale getirilmesi.

Web sitesi yapmak ne kadar sürer?​

Standartlar dahilinde Kurumsal Web Tasarım çalışması yaklaşık 1 hafta içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde; web sitesi yönetim paneli ve mobil versiyonu çalışması da yapılmaktadır. Bazı projeler kapsamı itibari ile 1-2 ay sürebilmektedir.
Bireysel web sitesi nedir?
Kişisel web sayfası; tanıtım, duyuru, blog, Video ve fotoğraf galerileri gibi bir çok özelliğe sahip olan sitelerdir. Amacı: Kişinin tanıtımını, duyurularını, etkinliklerini yayınlamak ve /veya yazı ve görüşlerini paylaştığı bir platform oluşturmaktır.

Web Sitesi Kurmak İçin Gerekenler

Web sitesi kurarken nelere dikkat edilmeli?​

Siteyi kurarken temel adımlar

Web sitesi özellikleri nelerdir?​

Web sitesinin içeriği geniş ve özgün içerik yapısına sahip olmalı ama karmaşık olmamalı Logo ile grafik, yazı ve arka plan renkleri uyumlu olmalı Web sitesinde erişimde problem çıkartmayacak flash ve javascript uygulamaları olmalı Menüler, ziyaretçilerin aradıklarını kolayca bulabilecekleri şekilde tasarlanmalı
Web sitesi türleri nelerdir?
Web Sitesi Çeşitleri Nelerdir?
Ortalama rakamlar ise 1.000 Dolar civarında iken özelleştirilmiş, özel sistemler gerekli olduğu için ihtiyaca göre yazılmış bir web sitesinin ortalama maliyeti 20.000₺ ile 25.000₺ civarındadır.
Kendi Sitenizi Oluştururken İlham Alabileceğiniz 50 Web Sitesi…
Web sitesi yapmak için hangi programlar kullanılır?
HTLM sayfalarını, Powerpoint, Word, Publisher ve buna benzer Microsoft Office ürünlerini kullanmakta olan kişilerin rahatlıkla kullanabileceği ortamda web sitesinin kolay bir şekilde tasarlanmasını sağlar. Diğer programlar ile son derece uyumlu olan Microsoft Frontpage, program bilgisi olmadan da kullanılabilmektedir.

Web siteleri neler?​

Türkiyede kullanılan en popüler 50 internet sitesi (Alexa verilerine göre)

Web sitesi nedir ne işe yarar?​

Web sitesi, internet ağında bulunan ve yazılım dilleriyle şekillendirilmiş olan tanıtım ve paylaşım biçimi olarak ifade edilebilir. Web siteleri, kendi özel alan adıyla birlikte internette kendisine ayrılan özel bir alanda paylaşım yapmaya yaramaktadır.
Web sitesi kaça ayrılır?
Web Sitesi Çeşitleri

Web siteleri nelerdir?​

Bir web sitesi, ortak bir domainle birbirine bağlanan ve web sunucularında görüntülenen bir dizi web sayfası anlamını taşır. Aslında bir web sitesi, web’de yayımlamak istediğiniz tüm bilgilerin evi olarak da tanımlanabilir.

Web sitesi paralı mı?​

Web sitesini ücretli açabiliyorsun. Ücretsiz de açabilirsin ama önermiyorum, güvenlik açıklarından ziyade projeleriniz çalınıyor. Alan adı ve hosting alırken zaten firmaya gerekli vergiyi ödemiş oluyorsun.
Kişisel web sitesi nedir?

Geri