Watch neden bağlanmıyor?
Apple Watch’unuzu iPhone’unuza tekrar bağlamayı deneyin iPhone’unuzda Uçak Modu’nun kapalı olduğundan, Wi-Fi ve Bluetooth’un açık olduğundan emin olun. Kontrol etmek için Denetim Merkezi’ni açın. Saat kadranınızda Uçak Modu simgesini görürseniz Uçak Modu açıktır. Denetim Merkezi’ni açın ve Uçak Modu’nu kapatın.Watch da i simgesi nerede?
Apple Watch’un eşlendiği iPhone’a ulaşabiliyorsanız Apple Watch eşlemesini kaldırma. iPhone’unuzda Watch uygulamasını açıp Saatim sekmesine ve ekranın en üst tarafındaki Tüm Saatler’e dokunun. Eşlemesini kaldırmak istediğiniz saatin yan tarafındaki “i” simgesine ve Apple Watch Eşlemesini Kaldır’a dokunun.Apple Watch 1 nesil hangi telefonlarla uyumlu?
Apple Watch Series 1 için iOS 11 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 5s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir.
I Watch nasıl sıfırlanır?
Apple Watch’unuzda Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil’e dokunun. İstenirse parolanızı girin. GPS + Cellular modellerinde hücresel planınızı tutmayı veya kaldırmayı seçin. Apple Watch’unuzla iPhone’unuzu tekrar eşlemek istiyorsanız planınızı tutmayı seçin.
Apple Watch 1 iPhone 11 ile uyumlu mu?
Apple Watch Series 1 için iOS 11 veya daha yeni bir iOS sürümü yüklü iPhone 5s veya daha yeni bir iPhone modeli gerekir. Bazı özellikler her ülkede veya her bölgede kullanılamayabilir.Apple Watch saatten nasıl sıfırlanır?
Eşlenmiş iPhone’unuzu kullanarak Apple Watch’unuzu sıfırlama iPhone’unuzda Watch uygulamasını açın ve Saatim sekmesine dokunun. Genel > Sıfırla’ya dokunun. Apple Watch İçeriklerini ve Ayarlarını Sil’e dokunun, ardından onaylamak için ekranın altında çıkan bu seçeneğe tekrar dokunun.Apple Watch kapandıktan sonra nasıl açılır?
Apple Watch’unuzu yeniden başlatma
- Gücü Kapat sürgüsünü görene kadar yan düğmeyi basılı tutun.
- Gücü Kapat sürgüsünü kaydırın.
- Saatiniz kapandıktan sonra tekrar yan düğmeye basın ve Apple logosunu görene kadar düğmeyi basılı tutun.