AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

WAT kacinci sinifta yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

WAT kaçıncı sınıfta yapılır?​

Work and Travel’a hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere her sınıfta katılabilirsiniz ancak son sınıf öğrencilerinin ara sınıf öğrencilerine göre vizeden red alma ihtimali daha yüksektir. Yüksek lisans 2. sınıfta ve doktora programına kayıtlı olan adaylar programa katılamamaktadır.

Work and Travel için yaş sınırı var mı?​

Work and Travel İçin Yaş Sınırı Nedir Work and Travel programına katılmak için en az 18 ve en fazla 28 yaş aralığında olmak gerekmektedir. Bu şartları sağlayamayan öğrencilerin maalesef programa katılımı sağlanamaz.
Mezun olduktan sonra Work and Travel yapabilir mi?
Öğrenci olmayanlar, bir diğer deyişle üniversite mezunları ve açıköğretim fakültesi öğrencileri ne yazık ki Work And Travel programına katılamazlar.

4 sınıf öğrencisi Work and Travel yapabilir mi?​

Work and Travel programına üniversiteden Haziran ayı itibariyle mezuniyeti beklenen 4. sınıf öğrencileri not ortalamaları çok düşük olmadığı sürece katılabilirler.

Üniversite 3 sınıf öğrencisine ne denir?​

junior
4 sinif ingilizce ne demek?
“4.sınıf” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç 4th grade i.

Üniversite mezunu Wat yapabilir mi?​

Sadece tam zamanlı üniversitelerde okuyan ve örgün eğitim alan öğrenciler katılabilir.

1 sınıflar WAT yapabilir mi?​

Sadece tam zamanlı üniversitelerde okuyan ve örgün eğitim alan öğrenciler katılabilir. Öğrencinin programına katılabilmesi için aşağıdaki şartlara sahip olması gerekir. – 4 senelik üniversitelerin Hazırlık, 1., 2. ve 3. ya da 4.sınıfında olmak, ya da yüksek lisans 1. sınıf öğrencisi olmak.
Work and Travel hangi sınıflarda yapılır?

Geri