AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vuran zirhli arac kac ton?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Vuran zırhlı araç kaç ton?​

BMC tarafından Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç grubunda üretimi yapılan Vuran; 9 kişilik taşıma kapasitesi, yüksek koruma ve hareket kabiliyetiyle ön plana çıkmaktadır….Teknik Özellikler.

Kirpi zırhlı araç kaç ton?​

BMC Kirpi Zırhlı Araç Araç adını korunması yönüyle kirpiden almaktadır. Tasarım ve üretim amacı mayına karşı dayanıklı zırhlı personel taşıyıcı olan ve MRAP kategorisinde bulunan aracın başlıca kullanıcısı Türk Silahlı Kuvvetleridir. BMC firması tarafından İzmir’de üretilen bu araç 16 ton ağırlığındadır.
Kirpi kaç kilo patlayıcıya dayanıklı?
BMC Kirpi, BMC tarafından üretilen Türk yapımı mayına dayanıklı pusu korumalı (MRAP) askerî aracıdır. Aracın başlıca kullanıcısı Türk Silahlı Kuvvetleri’dir….
Cobra kaç ton?

Kirpi kaç kilo patlayıcıya dayanır?​

kirpi personel mayınları ve eyplere karşı koruma sağlamaktadır. en dayanıklı araçtır bu iki tehdide karşı. kullanan birisinin ki, geçen hakkari saldırısında sağ kalan biridir, belirttiğine göre emniyet kemeri takılı olduğu zaman 200 kg patlayıcıya karşı dahi personeline zarar verdirtmeyen bir araçtır.

Vuran zırhlı araç hangi ülkenin?​

BMC Vuran, BMC tarafından üretilen Türk yapımı bir zırhlı askeri araçtır. Tasarım ve üretim amacı mayına karşı dayanıklı zırhlı personel taşıyıcı olan ve MRAP kategorisinde bulunan aracın başlıca kullanıcısı Türk Silahlı Kuvvetleridir.
Zırhlı araç kaç kilo?
Teknik özellikler ve performans değerleri
BMC Pro kaç ton?
BMC 5 Ton 245-16 P Taktik Tekerlekli Araçlar, 6 silindirli turbo dizel motoru ile saatte 100 km hıza ulaşabiliyor.

M113 kaç ton?​

Askeri zırhlı araç kaç kilo?​

Tasarım ve üretim amacı mayına karşı dayanıklı zırhlı personel taşıyıcı olan ve MRAP kategorisinde bulunan aracın başlıca kullanıcısı Türk Silahlı Kuvvetleridir. BMC firması tarafından İzmir’de üretilen bu araç 16 ton ağırlığındadır. MRAP adı da verilmektedir.
BMC Efe kac ton?
BMC tarafından geliştirilen EFE 185-09 B 2.5 Ton Taktik Tekerlekli 4×4 aracın kabini yeni ve yarım burunlu. Araçlarda sürücü ve 2 personel koltuğu, su soğutmalı kabin içi ek ısıtıcı bulunuyor. Bu özel amaçlı araçta, kabin içinden araca bağlanan çeşitli ekipmanlar kullanılabiliyor.
BMC Fatih Kamyon kaç ton?
Damperli Kamyon 20-30 Ton

Kirpi 2 kim üretiyor?​

ZMA kaç ton?​

Zırhlı Muharebe Aracı (ZMA-15); 350/400 BG dizel motor ve otomatik transmisyonlu güç paketi sayesinde ana muharebe tankları ile ortak hareket yeteneğine sahip, 13-15 ton sınıfında, amfibi, paletli zırhlı araçlara verilen genel addır.
Askeri Kirpi kaç kilo?
BMC Kirpi Zırhlı Araç Tasarım ve üretim amacı mayına karşı dayanıklı zırhlı personel taşıyıcı olan ve MRAP kategorisinde bulunan aracın başlıca kullanıcısı Türk Silahlı Kuvvetleridir. BMC firması tarafından İzmir’de üretilen bu araç 16 ton ağırlığındadır.

Geri