AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Vucut gelistirme Yarismasi 2022 nerede?

Editör

Yeni Üye

Vücut geliştirme Yarışması 2022 nerede?​

2022 Türkiye vücut geliştirme fitness şampiyonası ve Avrupa şampiyonası milli takım seçmeleri Antalya’da yapıldı.

1 Kademe fitness Antrenörlük Kursu 2022 başvuru ne zaman?​

1 Kademe fitness Antrenörlük Kursu 2022 başvuru ne zaman?
1.Kademe Temel Eğitim sınavını başarılı olarak bitirenler katılabilirler. Federasyonumuzun, 23-31 MART 2022 tarihleri arasında İstanbul ilinde düzenleyeceği, Vücut Geliştirme Fitness 1.Kademe yardımcı Antrenör yetiştirme kursu; Pandemi dolayisi ile teori: 23-27 MART 2022 tarihleri arasında online .

Vücut geliştirme yarışması ne zaman?​

Vücut geliştirme yarışması ne zaman?
Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım seçmeleri. Federasyonumuzun Faaliyet Programında Yer Alan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım seçmelerinin 09-13 Mart 2022 Tarihleri Arasında Yapılması Planlanmaktadır.

Vücut Geliştirme Federasyonu ne zaman kuruldu?​

Federasyonumuz 1970 yılından itibaren Halter ve Jimnastik Federasyonları bünyesinde faaliyetlerini sürdürmüş. 1991 yılında Vücut Geliştirme Federasyonu olarak kurulmuştur. 1997 yılında da Fitness branşının Federasyona bağlanmasıyla ismi Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu olarak değiştirilmiştir.

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası nerede?​

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası nerede?
28-30 NİSAN 2022 YILI İZMİR SELÇUK TÜRKİYE ÇOCUK FİTNESS ŞAMPİYONASI SONUÇLARI.

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022 nerede?​

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022 nerede?
Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası sona erdi! Eskişehir’de ener Arslan anısına düzenlenen ‘2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’ tamamlandı.

Antrenörlük başvurusu ne zaman 2022?​

Antrenör Eğitim Programı kapsamında düzenlenen 2022/2 Temel Eğitim başvuruları 09-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında e-Devlet/Spor Bilgi Sisteminden gerçekleştirilecektir.

2022 temel eğitim başvurusu ne zaman?​

2022 temel eğitim başvurusu ne zaman?
2022 Antrenör Temel Eğitim Başvuruları 11 Ocak 2022 ile 21 Ocak 2022 tarihleri arasında başlayacaktır.

2021 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Ne Zaman?​

2021 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Ne Zaman?
Federasyonumuz faaliyet programında yer alan 2021 Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinin 29 Eylül- 3 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanmaktadır.

2021 Vücut Geliştirme Şampiyonu kim?​

İran Vücut Geliştirme Milli Takımı, 10 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalya ile İspanya’da düzenlenen 2021 Dünya Şampiyonası yarışmalarında birinci oldu.

Türkiye’de vücut geliştirme nasıl başlamıştır?​

Türkiye’de vücut geliştirme nasıl başlamıştır?
Türkiye’de vücut geliştirme 1950’li yıllarda Halter Federasyonu çatısı altında vücut bulan Vücut Geliştirme sporu ancak 15 yıl sonra gerçek kimliğini buldu. Şampiyonlar şampiyonu Ahmet Enünlü’nün uluslararası alanda elde ettiği başarılar bu spor dalına yeni isimlerin gelmesini sağladı.

Niyazi Kurt kimdir?​

Niyazi Kurt kimdir?
Kurt, aynı zamanda ülkemize çok değerli sporcular yetiştirmesi ile de dikkat çekiyor. 1971 yılında, Tokat’ in Artova ilçesinde dünyaya geldi. Yaklaşık 45 yıldır Pendik’te yaşıyor. 1989 yılında, Pendik İmam Hatip Lisesinden, 1997 yılında ise M.Ü. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu, öğretmenlik bölümünden mezun oldu.

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 2021 nerede?​

29 Eylül- 3 Ekim 2021Tarihleri Arasında İstanbul- Pendik’te DüzenlenenTurkiye Vücut Geliştirme Fitnes Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Canlı Yayınlanacaktır.

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022 ne zaman?​

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022 ne zaman?
2022 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, 11-12 Mart 2022 tarihlerinde Karabük’de düzenlenecektir.

Bilek güreşi maçları ne zaman?​

Bilek güreşi maçları ne zaman?
10 – 14 Ağustos 2021 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Mili Takım Seçmeleri Yarışma Sonuçları – Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu.

**Vücut Geliştirme Yarışması 2022 - Antalya**

2022 Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmeleri Antalya'da yapıldı.

**1 Kademe Fitness Antrenörlük Kursu 2022 Başvuru Bilgileri**

1. Kademe Fitness Antrenörlük Kursu başvuruları 23-31 MART 2022 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. Pandemi dolayısıyla teorik kısım 23-27 MART 2022 tarihleri arasında online olarak gerçekleşecektir.

**Vücut Geliştirme Yarışması 2022 Tarihi**

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli Takım seçmeleri, 09-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır.

**Vücut Geliştirme Federasyonu Kuruluş Tarihi**

Vücut Geliştirme Federasyonu, 1991 yılında kurulmuştur. 1997 yılında Fitness branşının Federasyona bağlanmasıyla ismi Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu olarak değiştirilmiştir.

**Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 2022 - İzmir**

2022 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası, 28-30 Nisan tarihlerinde İzmir Selçuk'ta gerçekleşmiştir.

**Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022 - Eskişehir**

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022, Eskişehir'de ener Arslan anısına düzenlenen ‘Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’ ile tamamlanmıştır.

**Antrenörlük Başvurusu 2022 Tarihleri**

Antrenör Eğitim Programı kapsamında düzenlenen 2022/2 Temel Eğitim başvuruları 09-20 Mayıs 2022 tarihleri arasında e-Devlet/Spor Bilgi Sisteminden gerçekleştirilecektir.

**2022 Temel Eğitim Başvuru Tarihleri**

2022 Antrenör Temel Eğitim Başvuruları 11 Ocak 2022 ile 21 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak.

**2021 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Tarihi**

2021 Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, 29 Eylül-3 Ekim 2021 tarihleri arasında planlanmıştır.

**2021 Vücut Geliştirme Şampiyonu**

İran Vücut Geliştirme Milli Takımı, 2021 Dünya Şampiyonası'nda 10 altın, 7 gümüş ve 5 bronz madalya ile birinci olmuştur.

**Türkiye’de Vücut Geliştirme**

Türkiye'de vücut geliştirme sporu, 1950'li yıllarda Halter Federasyonu çatısı altında başlamış ve daha sonra Vücut Geliştirme Federasyonu olarak kurulmuştur.

**Niyazi Kurt**

Niyazi Kurt, Türkiye'ye değerli sporcular yetiştirmesi ile bilinmektedir. 1971 yılında Tokat'ın Artova ilçesinde doğmuş ve sporcu yetiştirme konusunda önemli çalışmalara imza atmıştır.

**2021 Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası**

2021 Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri İstanbul Pendik'te yapılmıştır.

**Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası 2022 - Karabük**

2022 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, 11-12 Mart 2022 tarihlerinde Karabük'te gerçekleştirilecektir.

**Bilek Güreşi Maçları 2021**

10-14 Ağustos 2021 tarihlerinde, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri yapılmıştır.

Geri