AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Volkswagen Media Control nasil kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Volkswagen Media Control nasıl kullanılır?​

Arkadaşlar ben de çalıştıramıyordum, uğraştım ve buldum; önce telefonda wifi bağlantı noktasına gidin arabayı bulun bağlantı kurun sonra arabadan vw media kontrol menüsünü açın ve telefondan programı çalıştırın bağlanıyor..
VW App Connect ne işe yarar?
Mobil bağlantı arayüzü “App-Connect”, kullanıcıların mobil cihazlarının ekranlarını USB bağlantısı üzerinden radyo – navigasyon ya da bilgi eğlence sistemlerine aktarılmasını ve bazı uygulamaların bu sistemler üzerinden kontrol edilmesini sağlayan bir uygulamadır.

App Connect nasıl aktif edilir?​

APP-CONNECT NASIL AÇILIR?
- Aracınızın OBD soketine orjinal servis cihazı bağlanır.
- Cihaz şase numarasına (VIN) özel aktivasyon kodu üretir.
- Üretilen kod SD kart ile aracınızın bilgilendirme sistemine yüklenir.
- Üniteniz yeniden başlatılır ve App-Connect’i kullanmaya hazırsınız.
VW App Connect nasıl açılır?
VOLKSWAGEN TIGUAN APP-CONNECT AKTİVASYONU. Volkswagen Tiguan marka araçlarda “App-Connect” menüsüne girince ekranda, “Bir etkinleştirme kodu yardımıyla fonksiyonu kullanıma açabilirsiniz. Lütfen yetkili satıcınıza başvurun” yazısı çıkar. Bu uyarıyı gösteren araçların App-Connect desteği var demektir.

Passat CarPlay nasıl kullanılır?​

Öncelikle bağlantı ayarlarınızda cep telefonunuzun bluetooth modunda olduğundan emin olmanız gerekir. Ardından Volkswagen Passat’ınızın bluetooth ekranından bir arama başlatın. Bu, bluetooth bağlı cep telefonlarını tanımlayacak ve sadece kendinizinkini seçmeniz gerekecek.
Passat App-Connect nasıl kullanilir?
APP-CONNECT NASIL KULLANILIR?
- Araca geçip kontağı açın.
- Sertifikalı bir şarj kablosu kullanarak akıllı telefonunuzu USB bağlantı noktasına takın.
- Yeni bir cihazın bağlandığını bildiren bir ekran görünecektir.
- Devam etmek için ekranda “Bağlantı Kur” seçeneğine dokunun.
- Telefonunuzun ekranında “İzin Ver” i seçin.

Golf App Connect nasıl açılır?​

Yeni bir cihazın bağlandığını bildiren bir ekran görünecektir. Devam etmek için ekranda “Bağlantı Kur” seçeneğine dokunun. Telefonunuzun ekranında “İzin Ver” i seçin. Apple CarPlay veya Android Auto bağlantısı tamamlanacak ve araç ekranında destekleyen uygulamalar çıkacaktır.
Audi bakım kaç km?
Genel olarak Audi marka aracınızın motor yağı değişim kilometresini aşağıdaki bilgilere göre yapabilirsiniz. Euro 4 motor segmentli Audi periyodik bakım zamanı 10.000 km. Euro 5 motor segmentli Audi periyodik bakım zamanı 10.000 km. Euro 6 motor segmentli Audi periyodik bakım zamanı 15.000 km.

161 yol yardım nedir?​

Buna göre, yangın ihbar, polis imdat gibi hatların bulunduğu acil yardım çağrı hizmeti numaraları arasına “161” kısa numarası ile “Otoyol Acil Yardım” hattı da dahil edildi.

Geri