Volkswagen id 4 turkiyeye ne zaman gelecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Volkswagen id 4 türkiyeye ne zaman gelecek?​

🔌Bu arada hatırlatmakta fayda var, VW’nin ilk elektrikli SUV modeli ID.4 Türkiye’ye ID.3’ten önce yani 2022 ortasında gelecek.

ID 4 nedir?​

id.4’ün seri üretimine zwickau fabrikasında başlanmış. tam kapasite üretim seneye planlanıyor. 2021’de 300.000 adet üretim hedefleniyor. 500 kilometrelik bir menzile sahip olacak. id.4, türkiye’de satışa sunulacak ilk tam elektrikli volkswagen modeli olacak.
ID 3 nedir?
Volkswagen ID.3, Volkswagen tarafından 2019 yılından bu yana üretilen bir bataryalı elektrikli alt orta sınıf otomobil modelidir. Araç, ilk olarak 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda I.D. adıyla bir konsept olarak tanıtılmış olup seri üretim hali 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı.
VW id3 kaç kw?
58 kWh bataryaya sahip olan yeni Volkswagen ID.3, 204 ps 310 nm tork güç üretiyor. Tama kapasiteyle 300-420 km arası menzil sunan bu araç WLTP verilerine göre 100 kw akımın olduğu şarj alanında 30 dakikalık kısa şarjla 290 kilometreye kadar sürüş imkanı tanıyor.

Skoda Enyaq Türkiyeye ne zaman gelecek?​

Skoda’nın elektrikli SUV modeli Enyaq ne zaman tanıtılacak. Bu sorunun cevabını Skoda yönetimi verdi: Enyaq 1 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Skoda Enyaq Coupe Türkiye’ye ne zaman gelecek?​

Enyaq Coupe iV’nin 19 ve 21 inç arasında değişen büyüklükte jantlarla satın alınabileceğini de belirtelim. 31 Ocak’ta tanıtılacak model 2022 yılının ilk yarısında satışa sunulmuş olacak.
Enyaq ne demek?
Coupe stili bir SUV olarak geliştirilen araç, yıl sonunda Avrupa’da satılmaya başlanacak. Skoda, Enyaq’ın İrlandalı kadın ismi Enya’yı markanın Kodiaq, Karoq ve Kamiq SUV’lerinin adlarının sonunda bulunan Q harfiyle birleştirdiğini açıkladı. Baştaki E harfi de elektrli ulaşıma bir gönderme anlamı taşıyor.
Skoda yeni modelleri ne zaman gelecek?
Gençleşmek için 1.0 turbo benzinli motor, teknolojik donanımlar, şık tasarım gibi kozlarına güveniyor. Türkiye pazarına kasım 2021 yerine rötarlı olarak mart 2022 olarak sunulan 4. nesil yeni Skoda Fabia 2022 model olarak yola çıktı.

Geri