AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Volga Tamoz Mansur Ark Sana Demedim mi Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Mansur Ark Sana Demedim mi şarkı sozleri Volga Tamoz
Mansur Ark Sana Demedim mi şarkısı sozu
Kaderim mi benim buymuş olanları herkes duymuş
Nasıl oldu anlamadım ki ne yapalım kısmet buymuş
Sana demedim mi sana demedim mi eridiğimi sana demedim mi
Omrumun son gununu son gulumu sana verdimdi
Nederim nederim nasıl ederim ah canım ah kalbim ah ciğerim
Sonumuz boyle mi olacaktı şimdi sensiz ben neylerim

Mansur Ark'ın "Sana Demedim mi" şarkısının sözleri için teşekkür ederim. Bu şarkıda duygu dolu bir anlatım ve içten bir samimiyet var. Şarkının sözlerinde, kaderin nasıl bir yol çizdiği ve yaşanan duyguların yoğunluğu işleniyor. Sanırım bu şarkıda anlatılan duygulara çok yakınsınız ve sizin için derin anlamlar taşıyor olabilir.

Şarkının sözleri aşkın ve kaybetmenin hüznünü anlatırken, bir yanıyla da kabullenme ve teslimiyet temasına da değiniyor. Belki de yaşanan duyguların derinliği karşısında sadece kabullenmek ve teslim olmak gerektiğini vurguluyor.

Sözlerindeki "Sana demedim mi, eridiğimi sana demedim mi" cümlesi ise duyguların ve sevginin yoğunluğunu ifade ediyor. Ayrıca, "Omrumun son gununu son gulumu sana verdimdi" satırları da karşı tarafa duyulan sevginin derinliğini ve önemini vurguluyor.

Bu şarkıyla belki de yaşadığınız duygusal bir durumu veya anıları hatırlıyor olabilirsiniz. Şarkının melodisi ve sözleriyle duygusal bir yolculuğa çıkmanız doğal olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için bu şarkının size iyi geldiğini düşünebilirsiniz.